DIEFFE Job's Academy

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

DIEFFE ACADEMY: 30 ÅRS ERFARENHET PÅ DIN SIDA

I över 30 år har DIEFFE Academy framgångsrikt tillhandahållit utbildningsprogram till företag och unga vuxna som söker arbete eller för dem som redan är anställda men vill fortsätta nya yrkesmöjligheter. Vi är ett ISO 9001 kvalitetscertifierat träningsinstitut som är erkänt av Veneto-regionen och det italienska arbets- och utbildningsdepartementet. DIEFFE certifieringar gäller i hela Europa och erkänns över hela världen enligt EQF: European Qualification Framework.

Våra siffror är vad som sätter oss bland de bästa europeiska skolorna: mer än 2600 studenter, 60 000 träningstimmar, 2 miljoner träningstimmar per elev och 4500 partnerföretag.

DIEFFE akademins huvudsyfte är att lära utländska studenter kokkonst och ge dem kunskap om det autentiska italienska sättet. Vi tror att det bästa sättet att lära sig kulinariska konsten är att studera i en professionell miljö där man ska träna med några av de bästa kockarna i verksamheten. För oss finns det inget bättre sätt än det praktiska.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Professionell kurs i italiensk mat

Campusstudier Heltid 3 veckor July 2019 Italien Verona

Studenterna av professionell kurs i italiensk mat [+]

Kursen är utformad för dem som vill bli professionella i det italienska köket i världen.

Att bli professionell i det italienska köket innebär att lära sig hur man använder de viktigaste matlagningsteknikerna och hur man känner igen kvaliteten på de autentiska italienska råvarorna och produkterna. Men det betyder också att internalisera "det italienska sättet" som en livsstil, en kultur som ska uttryckas genom disken.

Studenterna av professionell kurs i italiensk mat

De kommer att lära sig allt om de mest kända italienska kulinariska traditionerna, samtidigt som de förbättrar sin kunskap om matstudier, teknik och bearbetningsmetoder.

Kursen kommer att äga rum på DIEFFE Academy i VERONA (Italien).... [-]