DIEFFE Job's Academy

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EN BRO MELLAN bildning och ARBETE, mellan företag och institutioner

DIEFFE är en verklighet som i över 30 år, har arbetat tillsammans med människor och företag att gynna professionell och mänsklig utveckling av ungdomar som söker arbete och de människor som redan används.

100 Utbildningssteg per år för över 2200 studenter. 60.000 utbildningstimmar leverera 1,800,00 timmar / elev, 3500 partnerföretag: några mycket betydande antal som tar en ögonblicksbild en av de viktigaste erfarenheterna i den venetianska i utbildning och yrkesbildning sektorn.

DIEFFE är idag ett socialt kooperativ som fortsätter att styra sin verksamhet mot bildning, utbildning och orientering. Bildning Institution med kvalitetscertifiering enligt UNI EN ISO 9001, är DIEFFE ackrediterad av Regione Veneto som Formation Organ i orientering, grundbildning, högre bildning och kontinuerlig bildning sektor.

Kooperativet är närvarande i alla venetianska territoriet, med 5 operativa grenar fördelade i städerna: Padova, Venedig, Vicenza, Treviso, Verona och arbetar i samverkan med offentliga institutionella aktörer (lokala institutioner, företag, etc.), meniga (kategori organisationer, sociala delar, etc.) och med de viktigaste produktiva distrikt i Venedig.

Tack vare den erfarenhet och det kunnande som vunnits genom att kontinuerligt möta nya utmaningar, DIEFFE gör en kontinuerlig forskning mot innovation för att alltid vara framkant inom sektorerna för den kompetens:

  • permanent Orientering
  • Duty of Education
  • Bildning och professionell förfriskning
  • Bildning Rådgivning (behovsanalys)

insatsområden

Erbjudandet om DIEFFE artikulerar i tre verksamhetsområden:

  1. Utbildning och Bildning
  2. Kompletterande to Work
  3. Kontinuerlig Bildning och rådgivning för företag

Mission och vision

Utbilda sätta människor först, medföljande personer och företag längs vägen för professionella och organisatorisk tillväxt, ger rätt utveckling för allas behov överföra kompetens och kunskaper.

Att sätta människor först eftersom alla kan och alla borde ge ett bidrag av humankapital för att utveckla ett gemensamt mål. I denna mening bildandet är en fysiologisk nödvändighet. En investering och inte en kostnad. det bästa sättet att ge en professionell utveckling, motivation, delning av affärsidén och därmed i slutändan framgång för bolaget.

DIEFFE avser framför allt att underlätta förberedelserna och starten av ungdomar att arbeta, förbättra och förnya de utbildningstjänster, sätter stor uppmärksamhet till politik och förebyggande av olika typer av ungdoms besvär och avhopp från skolan fenomen social integration. Denna sociala tradition i historia DIEFFE.

Sedan 1985, året för grundandet DIEFFE in i hanteringen av "P.Egidio" och "S.Nicolò i Marghera" CFP (professionell formation centrum), bildning centers aktiv i bildandet av Culinary and Electric Basis från 1945. Från det ögonblicket DIEFFE fortsätter att social bana inspirerad av Franciscan fäder, Egidio Gelain och Ruggero Nuvola, vars ambition var att bidra till arbetet, kulturella, familj och sociala framsteg för människorna i den venetianska regionen.

Med utgångspunkt från 90-talet DIEFFE är inte bara en skola längre men börjar en evolution väg; utökar sin träffytan i den nationella och internationella marknaden, deltar i viktiga innovativa projekt i utbildning och bildning fält, arbetar sig till företag som påverkansområdet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Italiensk Culinary Magister

Campusstudier Heltid 6 veckor May 2018 Italien Padua

Kursen är avsedd för dem som vill förbättra sina kunskaper i italienska kulinariska och gastronomiska traditioner. Vi erbjuder en fullständig serie praktisk matlagning, bakverk, glass, pizza och bröd workshops och en fördjupad studie av vin och hantverk öl, med fokus på tekniska och kulturella aspekter, som omfattas av lektion på matstudier, teknik och bearbetningsmetoder. [+]

KURSPLAN Vem kan söka:

Italienska och utländska proffs från mat och vin industrier, mat och matlagning personal och passionates Kursen inleds med ett minimum av 12 och högst 20 elever.

Varaktighet: 6 veckor både teori och praktiska lektioner på DIEFFE Academy (103 timmar) 60 timmars utbildning lärlings för 5 veckor i utvalda och prestigefyllda restauranger

Kursen är 6 veckor och det är uppdelat i tre olika moduler:

Den första består i klassrummet och laboratoriebaserade lektioner vid akademin huvudkontor Den andra erbjuder en rad studieresor och erfarenheter i italienska storstäder, genom de viktigaste traditioner (kultur, gastronomi och jordbruk) Den tredje är praktiskt med en lärlings i en prestigefylld restaurang väljs av Academy ... [-]

Kontakt

DIEFFE Accademia delle Professioni - Job's Academy

Adress, rad 1 Cooperativa Sociale DIEFFE Via Risorgimento, 29 - 35027 Noventa Padovana (PD)
35027 Padua, Italien
Hemsida http://www.dieffe.com/
Telefonnummer +39 049 986 5000