Läs den officiella beskrivningen

EUTHECA - EU Academy of Theatre och Cinema och akademin för högre utbildning i konsten att Theatre of Cinema med huvudkontor i Rom. EUTHECA är en referenspunkt i Italien, för träning och förberedelse av aktörer som vill ge sig ut på en internationell karriär tack vare ett studieprogram som också förutser undervisning i recitation på engelska för teater, film och för de olika yrken som gör upp en värld av underhållning. EUTHECA är också hem till person med hemvist teatersällskap och inom samma organisation, har en teater där både nationella och internationella produktioner hitta sin plats.

EUTHECA väljer studenter från hela världen att delta i dess egenskap av utbildningar, tack vare en hög nivå didaktiska program, i linje med de större europeiska skolor teater och bio.

Den Eutheca Diploma uppnås i slutet av en tre-års Drama kurs. Studenter som har avslutat det treåriga programmet lönsamt kan också nå BA (Hons) i spel, en brittisk kvalifikation som motsvarar det treåriga italienska examen. En fjärde inriktning år kommer att börja för läsåret 2012-2013 inom Academy of Rome, som gör det möjligt för aktörerna att genomföra särskild utbildning i ämnen som den ryska skolan, bio och film riktning.

Treårsdrama KURS Formell drama utbildning är inte nödvändigt för inskrivning i tre år Drama kurs på EUTHECA Academy, inte heller är det nödvändigt att vara engagerade i ett yrkesområde. Det är dock nödvändigt att genomgå ett lämplighetsprov för att bli antagen. För att bli antagen till testet, studenter som vill delta i skol kurser för aktörer i Rom måste gälla för de inlagor meddelanden som regelbundet publiceras på denna webbplats. Läsåret börjar i oktober och slutar i mitten av juli. Programmet avser obligatorisk närvaro från måndag till fredag ​​i genomsnitt 6-8 timmar per dag. I undantagsfall kan vissa kurser även ske på lördagar och / eller söndagar för totalt 800 timmar per år (målet är att studenterna ska nå en konstnärlig medvetenhet och teknisk kompetens för att kunna inleda en yrkeskarriär i världen Teater eller Cinema. Akademins utbildningserbjudande bygger på de huvudsakliga skäl metoder som har satt 20-talsteater bortsett från samtida teater. I den andra och tredje året av kursen kommer studenterna har möjlighet att genomföra många erfarenheter på scenen och att komma i direkt kontakt med den stora professionella verkligheten. Förutom grundkurser, kan eleverna delta i workshops och praktikplatser med viktiga, internationellt erkända mästare och, från och med det andra året kommer att genomgå en praktikplats i produktioner tillsammans med bio och teater proffs. Vid slutet av treårs kurs ska studenten:

Kommer att kunna sätta olika recitation tekniker i praktiken, att förstå de grundläggande principerna för improvisation och forskning. Vid utgången av det tredje året, kommer studenterna ha förvärvat nödvändiga konstnärlig medvetenhet och kompetens att ge sig in i en professionell teater skådespelarkarriär. De kommer att kunna arbeta med produktions teater processer, analysera de olika faserna befruktning, recensioner och utveckling. De kommer att ha förvärvat förmåga att arbeta i en grupp under styrningen av en direktör och kommer att ha mognat deras medvetenhet om yrkesetik och roll skådespelaren både på och utanför scenen. De kommer att kunna arbeta i internationella produktioner och sammanhang, tack vare sin utbildning i italienska och engelska och utbildningserbjudande riktat till den internationella produktionsmarknaden. De kommer också vara beredd på möjligheterna att bli gravid autonoma teater produktioner, hantera de konstnärliga och organisatoriska aspekter av sig själva och erbjuda giltigt stöd till själva produktionen.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema

Utbildningen avser de viktigaste metoderna för teater 900 och samtida. ... [+]

PRESENTATION

Utbildningen avser de viktigaste metoderna för teater 900 och samtida. Utöver kärnämnena planeras:

praktikplatser och fritids workshops med internationellt kända Masters.

Om du ansöker om denna kurs, kan du också vara intresserad av vår Introduktion till Drama School och Audition Teknik korta kurser.

1st HALVÅRET

SYFTE:

vet de grundläggande principerna för beräkning av den ryska skolan och dess metodutvecklingen i Europa. lära sig teater metoder för att kunna traslate den litterära texten i natursköna text. lära sig tekniker för prospektering och upptäck din egen känslomässiga och uttrycksfull teater potential i åtgärden, särskilt i icke-verbal nivå. känna till de viktigaste siffrorna i Commedia dell'Arte. utveckla berättar duken genom tekniken av improvisation. lära sig grunderna i historiska stängsel, av scenen bekämpa (med och utan vapen) och i tjänst hos de akrobatik av komisk kontrast. lära sig de grundläggande principerna för yrkesetik i grupp och individuellt. lära sig grunderna i sång och artikulatoriska. utveckla intonation, rytmisk känsla och lyssna. ... [-]
Italien Rome
Oktober 2019
Engelska,Italienska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema

Syftet är att ge studenten en mer fullständig förståelse av dramatikern arbete, anses inte bara i scenariot med en europeisk teater sammanhanget, men hur den tillämpas i ... [+]

Beskrivning av "Commedia dell'Arte, ARTE DELLA COMMEDIA"

Commedia dell'Arte betyder teater och inte bara detta, dramaturgi av det sociala livet, och konst innebär yrke, skådespelare disciplin. Det är ett slags levande teater som håller utvecklas, båda i mänsklig inom sin tid. På teatern ordet är ansluten till åtgärden och skådespelaren är den som agerar.

Numera håller Commedia dell'Arte fungerar som en självständig kategori, men i synnerhet är det viktigt i utbildningen och förståelse av teater åtgärder författarens text för dem som bryr sig om teater.

Sex månader utomlands på EUTHECA är för alla som vill fördjupa i teori och praktik, utforskandet av ett nära samband mellan Commedia dell 'Arte och Europeiska Dramaturgi. ... [-]

Italien Rome
Oktober 2019
Italienska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska