EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

EUTHECA - EU Academy of Theatre och Cinema och akademin för högre utbildning i konsten att Theatre of Cinema med huvudkontor i Rom. EUTHECA är en referenspunkt i Italien, för träning och förberedelse av aktörer som vill ge sig ut på en internationell karriär tack vare ett studieprogram som också förutser undervisning i recitation på engelska för teater, film och för de olika yrken som gör upp en värld av underhållning. EUTHECA är också hem till person med hemvist teatersällskap och inom samma organisation, har en teater där både nationella och internationella produktioner hitta sin plats.

EUTHECA väljer studenter från hela världen att delta i dess egenskap av utbildningar, tack vare en hög nivå didaktiska program, i linje med de större europeiska skolor teater och bio.

Den Eutheca Diploma uppnås i slutet av en tre-års Drama kurs. Studenter som har avslutat det treåriga programmet lönsamt kan också nå BA (Hons) i spel, en brittisk kvalifikation som motsvarar det treåriga italienska examen. En fjärde inriktning år kommer att börja för läsåret 2012-2013 inom Academy of Rome, som gör det möjligt för aktörerna att genomföra särskild utbildning i ämnen som den ryska skolan, bio och film riktning.

Treårsdrama KURS Formell drama utbildning är inte nödvändigt för inskrivning i tre år Drama kurs på EUTHECA Academy, inte heller är det nödvändigt att vara engagerade i ett yrkesområde. Det är dock nödvändigt att genomgå ett lämplighetsprov för att bli antagen. För att bli antagen till testet, studenter som vill delta i skol kurser för aktörer i Rom måste gälla för de inlagor meddelanden som regelbundet publiceras på denna webbplats. Läsåret börjar i oktober och slutar i mitten av juli. Programmet avser obligatorisk närvaro från måndag till fredag ​​i genomsnitt 6-8 timmar per dag. I undantagsfall kan vissa kurser även ske på lördagar och / eller söndagar för totalt 800 timmar per år (målet är att studenterna ska nå en konstnärlig medvetenhet och teknisk kompetens för att kunna inleda en yrkeskarriär i världen Teater eller Cinema. Akademins utbildningserbjudande bygger på de huvudsakliga skäl metoder som har satt 20-talsteater bortsett från samtida teater. I den andra och tredje året av kursen kommer studenterna har möjlighet att genomföra många erfarenheter på scenen och att komma i direkt kontakt med den stora professionella verkligheten. Förutom grundkurser, kan eleverna delta i workshops och praktikplatser med viktiga, internationellt erkända mästare och, från och med det andra året kommer att genomgå en praktikplats i produktioner tillsammans med bio och teater proffs. Vid slutet av treårs kurs ska studenten:

Kommer att kunna sätta olika recitation tekniker i praktiken, att förstå de grundläggande principerna för improvisation och forskning. Vid utgången av det tredje året, kommer studenterna ha förvärvat nödvändiga konstnärlig medvetenhet och kompetens att ge sig in i en professionell teater skådespelarkarriär. De kommer att kunna arbeta med produktions teater processer, analysera de olika faserna befruktning, recensioner och utveckling. De kommer att ha förvärvat förmåga att arbeta i en grupp under styrningen av en direktör och kommer att ha mognat deras medvetenhet om yrkesetik och roll skådespelaren både på och utanför scenen. De kommer att kunna arbeta i internationella produktioner och sammanhang, tack vare sin utbildning i italienska och engelska och utbildningserbjudande riktat till den internationella produktionsmarknaden. De kommer också vara beredd på möjligheterna att bli gravid autonoma teater produktioner, hantera de konstnärliga och organisatoriska aspekter av sig själva och erbjuda giltigt stöd till själva produktionen.

Platser

rom

EUTHECA-EUROPEAN UNION ACADEMY OF THEATRE AND CINEMA

Address
EUTHECA – European Union Academy of Theatre and Cinema,
Via Bolognola

31 00138 rom, Lazio, Italien
Telefon
+39 06 9594 5400