European Cultural Academy

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Syftet med Europeiska kulturakademin är att öka kunskapen och fördjupa din karriär inom konst, arkitektur och andra kreativa industrier.

I mer än ett decennium har vi hjälpt kreativa samhällen att öka synligheten, bygga upp kopplingar och varaktigt påverka karriären. I våra kurser, vi delar våra insikter som arrangörer av internationella utställningar och Biennalen Pavilions, performance vecka, designpris och arkitektur Awards som en samt symposier, konferenser och bostäder.

Vår fakultet omfattar konstnärer, formgivare, curatorer, gallerister, arkitekter och forskare som hjälper dig att bygga nödvändiga färdigheter och göra det möjligt för dig att navigera genom en opak och mycket konkurrenskraftig bransch.

Konstnär Herman Nitsch och curators Karlyn de Jongh och Sarah Gold Besökande utställningar: Här med konstnären Herman Nitsch och kuratorerna Karlyn de Jongh och Sarah Gold

Vårt synsätt

Europeiska kulturakademin betonar praktiska lösningar. Du kommer att få bakom scenerna i Biennalen och lära dig att samarbeta med regeringar, konstnärer, stiftelser och sponsorer. I slutet av kursen skapar du ett verkligt projekt (t ex utställnings projekt, konstverk, publikation, evenemang etc.) som kan läggas till i din portfölj / CV och du får möjlighet att presentera det för allmänheten.

Framstående professorer inom relaterade områden säkerställer en solid akademisk komponent och ger dig möjlighet att få ett bredare perspektiv.

Vem kan söka

Våra deltagare kommer från alla bakgrunder och kursen är öppen för alla med intresse för konst och arkitektur. Om du är universitetsrepresentant och vill ordna ett program för dina elever, kan vi anpassa det till era behov.

Enskilda sökande är välkomna att ansöka om vissa datum, tveka inte att kontakta oss för mer information.

Varaktighet är från 1 till 3 veckor. Akademin kör hela året, även om den mest optimala perioden skulle vara under Biennalen (maj-november).

Plats

Venedig, Italien. Vi har fyra historiska palazzon i Venedigs centrum där vi står för utställningar och kan ge studenterna en unik upplevelse bakom kulisserna.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Summer courses » Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Samtida arkitektur

Campusstudier Heltid 1 - 3 veckor May 2019 Italien Venice

Du älskar konst, design och arkitektur. Du vill ansluta till personer som flyttar kreativa idéer framåt just nu. Upplev Venedig och Venedigs Biennalen tillsammans med likasinnade studenter från hela världen. Här är du och dina kamrater nedsänkt i den inspirerande miljön som leds av den kända fakulteten och branschexperter. Få nya färdigheter för att skapa en större inverkan på ditt arbete omedelbart. [+]

Om kursen

VENICE ARCHITECTURE BIENNALE | November 12-17, 2018

Venedig är destinationen 2018. Du kommer vara bland de första som upptäcker nya talanger och granskar projekt från stjärn-arkitekturstudior. På arkitekten och designers besöker Biennalen av en anledning. Från maj till november erbjuder staden en otrolig koncentration av branschens bästa projekt och utställningar.

Lär dig om bakom kulisserna på den mest prestigefyllda utställningen i världen. Kursen låter dig uppleva evenemanget, träffa arrangörer och deltagare samt se de mest framåtriktade projekten från 70 länder.

Ämnen: En historia av Biennale Architettura; Fallstudie: Organisation av nationella paviljongen och säkerheter PR... [-]


Samtida konstkurs

Campusstudier Heltid 1 - 3 veckor March 2019 Italien Venice

Du älskar konst, design och arkitektur. Du vill ansluta till personer som flyttar kreativa idéer framåt just nu. Upplev Venedig och Venedigs Biennalen tillsammans med likasinnade studenter från hela världen. Här är du och dina kamrater nedsänkt i den inspirerande miljön som leds av den kända fakulteten och branschexperter. Få nya färdigheter för att skapa större inverkan med ditt arbete omedelbart. [+]

Om kursen

Du älskar konst, design och arkitektur. Du vill ansluta till personer som flyttar kreativa idéer framåt just nu. Upplev Venedig och Venedigs Biennalen tillsammans med likasinnade studenter från hela världen. Här är du och dina kamrater nedsänkt i den inspirerande miljön som leds av den kända fakulteten och branschexperter. Få nya färdigheter för att skapa större inverkan med ditt arbete omedelbart.

Börja någon måndag, stanna i några veckor:

Gå med i en vecka för att fokusera på ett visst ämne;Gå med i 2 veckor för att täcka ett bredare ämnesområde;Delta i 3 veckor för djupgående allround erfarenhet och extra möjligheter.Program 2019

Fyll i formuläret för att få information om 2019 program.... [-]


Sommarkurser

Arkitektur, konst och design kurser under Venedigs Biennale

Campusstudier Heltid 1 - 3 veckor Öppen antagning Italien Venice

Du älskar konst, design och arkitektur. Du vill ansluta till personer som flyttar kreativa idéer framåt just nu. Kom i en, två eller tre veckor för att njuta av Venedig som insider och ha en spännande praktisk semesterupplevelse. [+]

Konst, Design och Arkitektur under Venedigs Biennale

NÄSTA KURS: ENVEK VENICE ARCHITECTURE BIENNALE CURS

12-17 NOVEMBER, 2018.

Klasser:

Arkitekturhistoria Biennalen: En introduktion i Venedig och Beyond.Venedig för venetianer, Venedig för världen.Venedig Biennalen: urvalsförfaranden, organisationsschema och saker som kan presenteras av Biennale Foundation.Fallstudie: organisation av nationell paviljongAnslutningar mellan konst, design och arkitektur: ett tankeväckande utseende.

Besök:

Besök till Vatikanstaten, San Giorgio Maggiore-ön.Tur med kurator av tidrymd-existens, Palazzo BemboAnslutningar mellan konst, design och arkitektur: ett tankeväckande utseende.Besök på Venedigs arkitekturbiennalen: Arsenale. Guidad tur med Biennale laget.Besök på Venedigs arkitekturbiennalen: Giardini. Guidad tur med en professionell arkitekt.... [-]

Kontakt
Besöksadress
Str. Nova, 3659
Venice, Veneto, 30121 IT