European University of Rome - Summer school

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Universitetet

Ett internationellt universitet baserat på stora mänskliga värden, engagerad i ledande framtida yrkesverksamma Ett bra val för etisk och kulturell utbildning.

Vilka vi är

Ett italienskt universitet

European University of Rome (EUR) är ett privat, juridiskt erkänt universitet som släpper akademiska kvalifikationer med lagligt värde. EUR erbjuder bachelorstudier i ekonomi och företagsledning (L-18), psykologiska vetenskaper och tekniker (L-24) och turism och landhantering (L -15); Masterexamen i ekonomi och innovationsledning (LM-56) och psykologi (LM-51); Magisterexamen enstaka examen i juridik (LMG-01) och vetenskaper om grundläggande utbildning (LM-85 bis). Dessutom erbjuder det Ph.D. och utbildningskurser.

kristen

Europeiska universitetet i Rom, som grundades 2004 av den religiösa församlingen av Legionaries of Christ, är en del av den katolska kyrkans stora tradition och ett internationellt nätverk av universitet.

Där varje student är kärnan i ett innovativt pedagogiskt projekt

Åren som ägnas åt högre utbildning representerar ett spännande och avgörande ögonblick i livet: Europeiska universitetet i Rom guidar unga studenter att välja sin karriär utifrån sina mål och ambitioner. Genom detta styrs varje elevs talang.

Europeiska universitetet i Rom ligger på ett modernt campus. Kurserna som erbjuds kännetecknas av ett interaktivt och dynamiskt sätt att undervisa så att eleverna kan skapa en direkt relation med varje professor och detta leder till en autentisk akademisk gemenskap. Föreläsningar som erbjuds för att få en hög nivå av lärande genom en mycket effektiv undervisningsmetod.

I beroende, i olika grad, inkluderar inlärningsprocessen aktiviteter för socialt ansvar och utveckling av mjuk skicklighet för att öka en positiv attityd och engagemang gentemot andra.

Den akademiska utbildningen genomförs genom studier utomlands. Detta innebär att fördjupa språkkunskaperna, bredda kulturell bakgrund och leva viktiga erfarenheter för mänsklig och professionell tillväxt.

Europeiska universitetet i Rom hjälper också kandidater att hitta jobbmöjligheter genom praktikplatser, praktikplatser och jobbintervjuer.

För ett nytt samhälles utveckling

Europeiska universitetet i Rom utbildar professionella och människor med solida värderingar, medvetna om sitt engagemang, som kommer att ansvara för att bygga en ny ande för att främja människors värdighet.

Università Europea di Roma: vi undervisar människor, vi utbildar professionella.116043_pexels-photo-864994.jpeg

Campus

Europeiska universitetet i Rom har byggt sitt campus enligt moderna arkitektoniska kriterier, utan hinder, med mycket utrymme att bo och dela: studieområden, bibliotek, fritidsområden, cafeteria, klassrum tillgängliga för studenter även om det inte finns föreläsningar. Campus som ska bo under hela dagen. Lärare och administrativ personal är alltid tillgängliga för att ge snabba svar och undvika onödig kö.

Universitetet är utrustat med gott om gratis parkeringsplatser och är lättillgängliga med kollektivtrafik (10 minuters tåg från Stazione di San Pietro). Dessutom finns snabbt och gratis WiFi överallt. Säkerhet och kontroll är en viktig punkt i universitetets ledning; en särskild övervakningstjänst är tillgänglig 24 timmar om dygnet.115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Platser

rom

Address
Via degli Aldobrandeschi, 190
00163 rom, Lazio, Italien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium