Läs den officiella beskrivningen

Ett internationellt universitet baserat på en stor tradition av mänskliga värderingar, engagerade i ledande kommande generationer och professionella. Ett bra val för både etisk och kulturell utbildning.112023_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Vilka vi är

Ett italienskt universitet

European University of Rome (EUR) är ett privat , juridiskt erkänt universitet som frigör akademiska kvalifikationer med rättsligt värde. EUR erbjuder bachelorgrad i ekonomi och företagsledning (L-18), psykologiska vetenskaper och tekniker (L-24) och turism och markledning (L-15); Magisterexamen i ekonomi och innovationsledning (LM-56) och psykologi (LM-51); Kandidatmästarens singelkurs i juridik (LMG-01) och vetenskaplig grundutbildning (LM-85 bis). Dessutom erbjuder det Ph.D. och avancerade tränings- och specialkurser.

kristen

European University of Rome , grundat 2004 av Kristi legionärer , är en del av den katolska kyrkans stora tradition och ett internationellt nätverk av universitet.

Där studenten står i centrum för ett innovativt pedagogiskt projekt

Åren som är avsedda för högre utbildning utgör ett spännande och avgörande ögonblick av livet: European University of Rome leder unga människor så att deras val av universitet beaktas noggrant utifrån deras attityder och ambitioner. På så sätt värderas varje elevs talanger personligen, vilket garanterar deras tillgång till ett brett spektrum av kunskaper och samtidigt minskar risken för problematiska vägar.

Projektet vid European University of Rome ligger på en moderniserad campus och bygger på studentens centralitet . Kurser som erbjuds av European University of Rome präglas av en deltagande metod som gör det möjligt för studenten att upprätta ett direkt förhållande till professorer , enligt andan i ett autentiskt akademiskt samhälle. Dessa kurser präglas av den höga inlärningsinnehållet och den effektiva lärarorganisationen .

Kurslitteraturen för de olika kurserna omfattar aktiviteter av socialt ansvar och personlig kompetensutveckling för att främja personlig tillväxt, autonomi och positiv konfrontering och engagemang för andra.

De många möjligheterna att slutföra den akademiska utbildningen med studieperioder utomlands gör att eleverna kan förbättra sina språkkunskaper , bredda sin kulturella horisont och leva viktiga erfarenheter för mänsklig och professionell tillväxt.

European University of Rome medföljer också utexaminerade i att få tillgång till arbetslivet , erbjuda praktikplatser och praktikplatser, tillsammans med förberedande kurser för intervjuer, kvalificerade tentor för yrkesutövning och för statliga undersökningar.

Till tjänst för en ny global samhällsutveckling

European University of Rome förbereder seriösa och skickliga yrkesverksamma, tränar människor med ett solidt värdesystem , medveten om sin roll i samhället, som kommer att ansvara för att bygga det gemensamma gott och främja personens värdighet .

Università Europea di Roma : Vi tränar människor, vi förbereder proffs.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Italienska

Skolan erbjuder också:

Sommarkurser

European University of Rome

UER Summer School syftar till att ge en bred och djup förståelse för de juridiska konsekvenserna av de mest relevanta frågorna om internationell handel både på en väsentl ... [+]

UER Summer School syftar till att ge en bred och djup förståelse för de juridiska konsekvenserna av de mest relevanta frågorna om internationell handel både på en väsentlig och processuell prospektiv. Programmet kombinerar föreläsningar på hög nivå och professionaliserar utbildning erbjuds av professorer, advokater, chefer och experter som arbetar på de internationella marknaderna.

Alla föreläsningar ges på engelska och ämnet behandlas som transnationella avtal, samarbetsavtal, projektfinansiering, kapital och förtroende, internationell kommersiell skiljeförfarande och lösning av interstate tvister vid WTO.

Målgrupp

Grundutbildning och forskarstuderande tillsammans med unga forskare från juristfältet. Antalet deltagare är begränsat till 40.... [-]

Italien Rome
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

UER-Life

Unversità Europea di Roma: UER