Läs den officiella beskrivningen

Målet för Eurotech Flight School är att uppnå privat helikopterlicens (PPL (H) i enlighet med JAR-FCL. Licensen gör att studenten kan agera som privat pilot på enmotoriga helikoptrar, i icke-kommersiella flygningar.

Flygträning

Som förväntat från JAR-FCL 2.125 krävs för att uppnå PPL (H) minst 45 timmars flygning, varav 29 är dubbelkontroll och den andra som en solist. Tiderna bokas 1 eller 2 dagar i förväg, med möjlighet att flyga under semestern tillåter. Den kommersiella kursen CPL (H), som följer PPL (H), innehåller 35 timmar flygtid med instruktör och dedikerade klasser. Helikoptrar som används för träning: Robinson R22 Beta / Beta II Flyg 7 dagar av 7 inklusive helgdagar.

Teorikurs

Kursen består av cirka 100 timmars teori, fördelad på följande områden: lufträtt flygplan allmän kunskap, prestanda och planering, mänsklig prestation och dess begränsningar; meteorologi, navigering, operativa förfaranden, flygprinciper. Organisationen ska ge varje elev alla böcker som behövs för kursen.

Frekvens och varaktighet

Att ordnas enligt praktikantens behov. Vanligtvis 2/3 timmar en kväll i veckan. Specifika lektioner i slutet av programmet för att förbereda examensquiz. Det finns också provflygningar på 20 minuter.

Ett modernt och effektivt företag

Eurotech grundades 1995 av Roberto Grazioli, helikopterpilot och ingenjör som är känd och uppskattad i hela Italien och utomlands. Eurotech startade som ett helikopter serviceföretag certifierat JAR 145 (idag är PART 145). På grund av den snabba affärsutvecklingen 1998 flyttade Eurotech till Caiolo i Lombardiet (provinsen Sondrio) i en ny byggnad speciellt konstruerad för att möta behoven hos ett modernt företag med helikopterunderhåll. Basen har nu totalt 2 000 kvm kontor och hangarer, en helikopterlandningsplats på över 5000 kvadratmeter med en anläggning för tillförsel av flygbensin och fotogen och sysselsätter över 30 yrkesverksamma och tekniker.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Eurotech Flight School

Med kommersiell pilotlicens för helikopter kan du utföra flygarbeten, kollektivtrafik, träningsflyg och räddningstjänst som professionell pilot. ... [+]

privilegier

Med kommersiell pilotlicens för helikopter kan du utföra flygarbeten, kollektivtrafik, träningsflyg och räddningstjänst som professionell pilot. Modulkursen (steg för steg) låter dig få den professionella licensen närmar sig den privata licensen. Varje steg kan planeras i olika perioder, i sättet att bygga din egen kurs.

Förutsättningar

För att få flyglicenser måste du inte ha kriminalregister eller straffrättsliga förfaranden.

För att ansöka om en CPL-kurs måste du visa grundläggande kunskaper i matematik och fysik och en bra medvetenhet om det engelska språket som kommer att provas genom en inlämningsexamen före anmälan, PPL-licens och 150 timmars flygminimum.... [-]

Italien Caiolo
Oktober 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Eurotech Flight School

Med kommersiell pilotlicens för helikopter kan du utföra flygarbeten, kollektivtrafik, träningsflyg och räddningstjänst som professionell pilot. Den integrerade kursen ti ... [+]

privilegier

Med kommersiell pilotlicens för helikopter kan du utföra flygarbeten, kollektivtrafik, träningsflyg och räddningstjänst som professionell pilot. Den integrerade kursen tillåter studenten att komma in direkt i helikopternas professionella värld, utan någon form av flygförutsättning.

Förutsättningar

För att få flyglicenser måste du inte ha kriminalregister eller straffrättsliga förfaranden.

För att ansöka om en CPL-kurs måste du visa grundläggande kunskaper i matematik och fysik och en god medvetenhet om det engelska språket som kommer att testas genom en inlämningsexamen före anmälan.

Även om läkarundersökningen (1 ^ klasscertifiering) inte krävs enligt lag för att starta kursen rekommenderar vi dig att utföra det. Du kan kontakta gratis vår Akademins planeringskontor för att boka den medicinska, vilken måste tas i ett Aeromedical Center (se sidan Allmän information). Du måste vara minst 18 år för att utföra det slutliga skicklighetstestet.... [-]

Italien Caiolo
Oktober 2019
Engelska
Heltid
9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Eurotech Flight School

Flight Instructor Course kommer att leda dig till en Kvalifikation Vilka rättigheter för att träna studenter för ppl och för typbehörighet på flygplansmotorer. ... [+]

privilegier

Flyginstruktörskursen leder dig till en Kvalifikation som berättigar till träning av eleverna för Ppl och typtypen för flygplan Single Engine. Flyginstruktören kan träna CPL Student Pilots efter att ha flugit 200 träningstimmar och kan också instruera praktikantinstruktörer efter att ha flugit 500 träningstimmar.

Instrumentell betygsinstruktör kan träna för Ifr-delen av modulära kurser, integrerade kurser och för förlängning på en helikopter med flera motorer om han / hon har tri-kraven.

Typ Betygsinstruktör kan träna för Typ Betygskurser på Me Helicopters.

Förutsättningar

För flyginstruktörer Kandidater: Cpl-innehavare måste ha 250 helikopterflygtimmar, varav 100 timmar som Pic; Ppl innehavare måste ha 200 helikopterflygtimmar som bild och måste också ha passerat Cpl eller Atpl Theory Examination.... [-]

Italien Caiolo
Oktober 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Eurotech Flight School

Med denna kurs kommer du att kunna flyga enligt reglerna för instrumentflygning på certifierade helikoptrar. ... [+]

privilegier

Med denna kurs kommer du att kunna flyga enligt reglerna för instrumentflygning på certifierade helikoptrar.

Förutsättningar

Denna rating kan delta i en privat pilot som håller natten betyg med minst 50 timmars längdleder eller en pilot som utbildar sig för en CPL modulär kurs, en integrerad ATPL kurs eller en pilot som redan innehar en CPL-licens.

Teoretisk kurs

Den teoretiska kursen är densamma som ATPL-kursen för specifika ämnen, med en dispensation för vissa lektionstimmar. För piloter med PPL-licens eller de som har deltagit i en CPL eller APTL-kurs i mer än 5 år är det dock lämpligt att upprepa alla ATPL-teoridelarna för att kunna förberedas bättre (utan extra kostnad).... [-]

Italien Caiolo
Oktober 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Eurotech Flight School

Dessa betyg gör att du kan flyga med fleramotoriga turbinhelikoptrar. Kursen måste upprepas också för dem som behöver förnyas typ rating som har löpt ut med mer än 3 år. ... [+]

privilegier

Dessa betyg gör att du kan flyga med fleramotoriga turbinhelikoptrar. Kursen måste också upprepas för dem som behöver förnyas typbehörighet som har löpt ut med mer än 3 år.

Förutsättningar

Denna kurs kan delta av privata och kommersiella piloter som har minst 70 flygtimmar som pilot i kommandot eller studentpilot som deltar i hela ATPL-kursen. För IFR-förlängningen av betyget är det nödvändigt att antingen ha slutfört den första delen av IR-kursen eller redan ha ett IR-certifikat på en annan helikopter.

Teoretisk kurs

Den teoretiska kursen organiseras av akademin.

Praktisk kurs

Planeringskontoret organiserar mötena med instruktörerna för bokning av flygtimmar på begäran.... [-]

Italien Caiolo
Oktober 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Eurotech Flight School

Med Privata Pilotlicensen kan du styra helikoptrar för turism. ... [+]

privilegier

Med Privata Pilotlicensen kan du styra helikoptrar för turism.

Förutsättningar

För att erhålla flyglicenser måste du inte ha kriminalregister eller straffrättsliga förfaranden i väntan på det.

Även om läkarundersökningen (2 ^ klasscertifiering) inte krävs enligt lag för att starta kursen rekommenderar vi våra studenter att utföra det: giltigheten är fem år för piloter under 40 och två år för piloter över 40 år. Du kan kontakta kostnadsfritt planeringskontoret för att boka den medicinska, vilken måste tas i ett Aeromedical Center (se sidan Allmän information).

Det är nödvändigt att vara 16 år för den första soloflygningen och 17 för det slutliga skicklighetstestet.... [-]

Italien Caiolo
Oktober 2019
Engelska
Heltid
4 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska