Fondazione Campus

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Människor Campus språkskola för den som vill lära sig främmande språk och ställa upp i en alltmer globaliserad värld, blev främmande språk ett mycket konkurrenskraftigt verktyg. School, tidigare känd som Luca Campus Foundation, stiftelsen campus mer än ett decennium har varit engagerad i forskning och utbildning, avancerad utbildning affärer, turism och fält hantering av universitetet.

Campus skollärare modersmål lärare är av hög professionell kunskap och gedigen internationell erfarenhet inom området.

Kafé

Både en vänlig och varm, men också för att njuta av den vackra naturen i utrymmet på Lucca kullarna, där elever och lärare kan njuta av en trevlig extra vilotid. Måndag till fredag ​​från 14.30 am 08:30 - punkt

bibliotek

Biblioteket har 48 läsning bord och med Wi-Fi, har museet mer än 2500 registrerade kulturarv, dessa böcker inkluderar aspekter av området historia, litteratur, konst, ekonomi, rik och växande samling av innehåll för en del av turistnäringen inhemsk kunskap och publikationer.

Läsesalen: måndag till fredag ​​från 21:00 till 19,00 punkter

Multimedia klassrum

Campus språkskola har klassrum är utrustade med modern pedagogiskt material, där två datasalar och språklabb klassrum inom Toscanas mest innovativa. Måndag till fredag ​​från 21:00 till 19,00 punkter

trafik

Skolan erbjuder gratis transfer till och från skolan och Lucca centrum. Skolan har också gott om parkering och mycket lätt att använda för personer med funktionshinder.

stanna

lägenhet

Skolorna måste delas som en enkel eller dubbel lägenheter ge studenterna hus, lägenhet badrum och kök verktyg, lägenhet nära centrum av Lucca eller i skolan.

Prisuppgifter och se massor

Lucca San Frediano Hotels

Hotellet ligger i centrum av den antika staden Lucca, utöver erbjuder privata rum med separata badrum (inklusive singel, dubbel, trippel och fyrdubbla), men ger också en offentlig toalett kan leva med 6-8 individuella stort rum, som gruppresor boende för familjer är också ett mycket bra alternativ. Prisbevakning av tillgång.

Hotell och "bed and breakfast" Family Hostel

Skolorna kan också behöva leva i två-stjärna till fyrstjärnigt hotell eller "bed and breakfast" Family studenthem för dessa val. Dessa stjärniga hotell och "bed and breakfast" Family hotel, en del i centrum av den antika staden Lucca, och några byar i närheten av skolan, i samarbete med alla våra hotell och värdshus har en hög standard av anläggningar och tillförlitlig kvalitet .

Priserna startar från € 50,00 per person och natt inklusive frukost.

Skolan bara ge stöd till studenter och hyresvärdar, inte relationen mellan parterna inte ta något ansvar.

* Italienska kurser för utlänningar har registrerade studenter fri

Staden Lucca

Luka eftersom de har väggar 15,16-talsbyggnad är känd för sin hela periferin 4,5 km omges den antika staden Lucca, hon är en av de fyra väggarna i den gamla huvudstaden i Italien, för de andra tre (Ferrara , Grosseto och Berga magi). närvaron av den gamla stadsmuren gör också den historiska stadskärnan nästan intakt för att behålla den ursprungliga utseende, det finns många byggnader av arkitektoniskt intresse, såsom mer än 100 (och icke-religiösa ) stora palats religiösa medeltida kyrkor, torn, klocktorn, monument och har en utmärkt linjeformat av renässansen.

Staden har också vackra stadsrum, när antalet av de mest berömda amfiteater torg, är hans drag definitivt världens enda, på plaza av arkitekten Lorenzo Bellini Noto romerska amfiteatern etablerad.

Huvudgatan är en bit av den antika staden smala medeltida gatan Fillungo, som samlar den största gatan i stadens butiker.

På grund av dess rika historiska monument, senast föreslog UNESCO till Lucca "World Heritage" lista med rekommendationer.

Platser

Lucca

Address
Fondazione Campus | Via del Seminario Prima, 790 - Monte San Quirico
55100 Lucca, Toscana, Italien