Istituto Italiano di Fotografia

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Med vår tidig bokning kampanj kan du få en 15% rabatt på kursavgiften om du gör full betalning av 28 feb 2017.

Istituto Italiano di Fotografia har varit i 20 år en skolledare inom området för yrkesutbildning i Italien. Utbildning i IIF kännetecknas av sin fullständighet och för dess praktiska och professionella förhållningssätt som sträcker bland de viktigaste sektorerna i världen av fotografi.

IIF: s uppdrag är att ge ett preparat i fotografi som är solid, komplett och modernt uttrycksspråk stil och innovation. Det primära målet är att eleverna utvecklar känslighet och kritisk insikt som krävs för att närma sig marknaden för fotografering på ett mer uttrycksfullt och dynamiskt sätt som möjligt.

EXKLUSIVITET

Istituto Italiano di Fotografia är indelad i tre sektioner som arbetar synergistiskt för att göra utbildningen som omedelbart fördjupar studenten i verkligheten genom konkreta upplevelser och kreativa projekt i samarbete med förlag och företag.

Storleken: en verklighet som lämpar sig för studerande

Istituto Italiano di Fotografia är en verklighet som lämpar sig för studerande, en fotografisk laboratorium där alla biträds pedagogiskt, professionellt och personligt.

En plats för att odla sina färdigheter och uttrycksfulla och kreativa förmåga, efter en individuell och personlig vägen för tillväxt görs genom jämförelse med lärarna och utbyten med kollegor.

En välkomnande, "familj" atmosfär som främjar förvärv av färdigheter som krävs för att bli utbildad personal, fotografer som kan uttrycka sin kreativitet genom ett unikt, personligt och originellt.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Italienska

Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Basfotografering sommarkurs

Campusstudier Heltid 51 öppettider June 2019 Italien Milan

[+]

• Digitalkamera med manuellt läge, minneskort och batteri kompatibelt med din digitalkamera

• Batteriladdare (och adapter till europeisk strömkälla om den kommer från Italien)

[-]

Fotografering och mode sommarkurs

Campusstudier Heltid 60 öppettider July 2019 Italien Milan

Denna unika kurs sammanför de centrala begreppen både fotografering och mode att ge eleverna inledande kunskaper och färdigheter i modefotografering. Betona både tekniska fotokunskaper och modebranschen insikt, ger denna kurs studenten en väl avrundad förståelse för verksamheten av mode och den roll som modefotograf inom branschen. För att ge eleven ett riktigt insiderperspektiv innefattar kursen också interaktioner med etablerade modefotografer, sminkartister och modelleringsbyråer. [+]

Översikt:

Denna unika kurs sammanför de centrala begreppen både fotografering och mode att ge eleverna inledande kunskaper och färdigheter i modefotografering. Betona både tekniska fotokunskaper och modebranschen insikt, ger denna kurs studenten en väl avrundad förståelse för verksamheten av mode och den roll som modefotograf inom branschen. För att ge eleven ett riktigt insiderperspektiv innefattar kursen också interaktioner med etablerade modefotografer, sminkartister och modelleringsbyråer.

Erbjudet av: Istituto Italiano di Fotografia (IIF) och Istituto di Moda Burgo (IMB)

Plats:

Milano, Italien

• Istituto Italiano di Fotografia, via E.Caviglia 3, Milano www.istitutoitalianodifotografia.it... [-]


Matfotografering sommarkurs

Campusstudier Heltid 30 öppettider July 2019 Italien Milan

En intensiv kurs som syftar till att ge deltagare, som redan har de grundläggande fotografiska teknikerna, verktygen för att lära sig metoder, knep och svårigheter med professionell matfotografering. Studenten kommer att lära sig att planera och organisera sin egen kreativa process med utgångspunkt från projektets idé och sedan flytta sig genom forskningsprocessen för de föreslagna ämnena och planera för följande operativa faser som skytte, efterproduktion och slutligen Utarbetandet av slutprodukten. Fotograferna kommer också att kunna interagera med olika figurer som arbetar i världen av mat och professionell fotografering. [+]

Översikt

En intensiv kurs som syftar till att ge deltagare, som redan har de grundläggande fotografiska teknikerna, verktygen för att lära sig metoder, knep och svårigheter med professionell matfotografering. Studenten kommer att lära sig att planera och organisera sin egen kreativa process med utgångspunkt från projektets idé och sedan flytta sig genom forskningsprocessen för de föreslagna ämnena och planera för följande operativa faser som skytte, efterproduktion och slutligen Utarbetandet av slutprodukten. Fotograferna kommer också att kunna interagera med olika figurer som arbetar i världen av mat och professionell fotografering.

Den praktiska delen kommer att möjliggöra att uppleva det fotografiska mediet med tekniker och verktyg som är lämpliga för typen av skytte och önskad bild. Eleverna lär sig att bygga upp en uppsättning, hitta de bästa lösningarna för att skapa och skaffa bilder på kort tid och i olika situationer.... [-]