Läs den officiella beskrivningen

1

Italienska Språkskolan i Florens

  • Första italienska språkskolan i Florens ackrediterad av det italienska utbildningsdepartementet för att undervisa italienska språk och kultur till utländska studenter.
  • Högsta kvalitet professionell språkundervisning sedan alt = "1948.
  • Medlem i den globala Eurocentres schweiziska stiftelsen som undervisar 8 språk på 38 platser över hela världen, med mer än alt = "15 000 studenter per år.
  • Innovativt framgångssystem som syftar till att tillhandahålla högkvalitativ språkutbildning över hela världen.
  • Certifierad av EAQUALS, European Association for Quality Language Services, för att garantera högutbildningsstandarder genom åren.
  • Vackert belägen inuti renässanspalatset "Palazzo Guadagni" (alt = "1502), designad av den berömda florentinska arkitekten Cronaca.
  • Centralt läge: Skolan har utsikt över den mycket centrala torget Piazza S. Spirito , mitt i hjärtat av Gamla stan, 300 m från Pitti-palatset, 500 m från Ponte Vecchio och om alt = "15 minuters promenad från katedralen .
  • Lätt att nå från var som helst i stan och omgiven av typiska trattoriaer, kaféer och traditionella hantverkare.

Vår italienska språkskola består av elva klassrum, ett fullt utrustat multimediainlärningscenter med ett brett utbud av italienska läromedel från traditionella grammatikövningar till online-program, ett stort konferensrum, en studentlounge och en stor solig terrass.

Varför välja InFlorence Academy?

5Har möjlighet att studera i en byggnad från 1600-talet ...

Upplev levande i staden som är känd världen över som "Renässansen". InFlorence Academy finns i den äldsta delen av Florens, på den vackra torget Piazza S. Spirito, omgiven av typiska trattoriaer, kaféer och traditionella hantverkare, i stadens centrum, men borta från de trånga turistområdena.

Ha möjlighet att studera i en byggnad från 1600-talet, rik på historia och florentinsk charm. Vår skola ligger i Palazzo Guadagni och har 11 klassrum, ett multimediainlärningscenter, ett konferensrum, ett avslappningsområde för studenter och en stor solterrass.

3

Vi tror på att hålla klassstorlekarna små för att upprätthålla högkvalitativa undervisningsstandarder från vår erfarna akademiska personal.

Våra kvalificerade språklärare har stor erfarenhet inom italiensk språklärare. De använder en rad innovativa metoder för att utforma en idealisk kurs för varje enskild grupp. Vissa medlemmar av vår lärare är också lärarutbildare.

All vår personal har stor erfarenhet av att hantera studenter från hela världen så det finns alltid någon som kan hjälpa dig med alla problem, stor eller liten!

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

In Florence Academy

Lär dig att bli en aktör med en steg-för-steg agerar erfarenhet och utbildning i skärmen fungerar. Lär dig att bli filmregissör. Theorical och praktiska lektioner. ... [+]

Tillförordnad förordnad~~POS=HEADCOMP Course

Lär dig att bli en aktör med en steg-för-steg agerar erfarenhet och utbildning i skärmen fungerar.

Tillförordnad kurs funktioner: Program: Agera för filmer, audition tekniker, film hantverk, röst och rörelse, studera scener, monologer, Meisner metod. Vid slutet av seminariet får varje student en cd-rom som innehåller verk gjort, en vinstandelsbevis, och möjligheten att ta en audition i den berömda byrå "La Bottega degli attori" i Rom. engelska tillgängligt 1 lektion = 50 minuter Kurs priser och varaktighet: 2 månader Kurs:4 lektioner, 2 dagar i veckan, 150 € 6 lektioner, 3 dagar i veckan, 180 € 4 månader Kurs:4 lektioner, 2 dagar i veckan, 100 € 6 lektioner, 3 dagar i veckan, 180 € 6 månader Kurs:4 lektioner, 2 dagar i veckan 100 € 4 lektioner, 2 dagar i veckan 120 € (privat) Film Course ... [-]
Italien florens
Öppen antagning
Engelska,Italienska
Heltid
Deltid
2 - 8 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
In Florence Academy

Kursen riktar sig till studenter som är intresserade av inredning och som vill förstå tekniska och konstruktions aspekter av invändiga utrymmen, de metoder för att utarbe ... [+]

Kursen riktar sig till studenter som är intresserade av Inredningsarkitektur och som vill förstå tekniska och konstruktions aspekter av invändiga utrymmen, de metoder för att utarbeta ett koncept för ett projekt och dess lämplig representation. Tillvägagångssättet är inte bara tekniskt, men kreativ, konstnärlig och intuitiv. Grunderna i kursen syftar till att ge kunskap om olika inredningsstilar, studiet av lösningar inom inredning, de material som används och de olika möjligheterna i tyger; mönster, färger och nyanser.

[-]
Italien florens
Öppen antagning
Engelska,Italienska
Heltid
Deltid
1 - 8 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
In Florence Academy

Italienska kurser i språk och kultur för elever i alla åldrar och nationaliteter. Ta reda på vilken som passar bäst för dig! Lång tid, kort tid, gruppkurser eller enskild ... [+]

Italienska Språkstudier

Italienska kurser i språk och kultur för elever i alla åldrar och nationaliteter. Ta reda på vilken som passar bäst för dig! Lång tid, kort tid, gruppkurser eller enskilda lektioner, specialiserade språkkurser för företag och turism, examensförberedande kurser, och mycket mer. Och om du fortfarande inte kan hitta den som passar dina behov, fråga vår personal för vissa personlig rådgivning eller skräddarsydda program!

standard 20 Standard 20 italienska kursen består av 20 allmänna språklektioner per vecka. Detta är kärnan i ert program där vi garantera din inlärning framgång. Din klasslärare planerar noggrant balanserad, helt integrerat, varierat program utifrån dina behov av lärande. 5 till 10 lektioner per vecka undervisas av din andra lärare att genomföra veckoplanen. Varje fredag ​​under översyn lektionen kommer du att ha möjlighet att se tillbaka på veckan och lägga fram förslag för nästa. Standarden 20 italienska kurs ger en målinriktad, program spännande lärande för både långa och korta studenter. Intensive 25 - Italienska Course Intensiv 25 är en komplett italiensk intensiv språkkurs perfekt för dem som vill störta sig i språket och kulturen i vårt land inte bara lära sig eller förbättra sina språkkunskaper, men också upptäcka och fördjupa sina kunskaper om de italienska konst och kultur. Fördjupa dina kunskaper i det italienska språket och utveckla ditt självförtroende. Den intensiva kursen ger dig möjlighet att ytterligare öva dina italienska språkkunskaper, särskilt tala och skriva. Det kommer också att finnas möjlighet att arbeta på några svårigheter eller problem med grammatik och uttal. överlevnad Italienska ... [-]
Italien florens
Öppen antagning
Italienska
Heltid
Deltid
1 - 52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
In Florence Academy

Den italienska matlagningskurs fokuserar särskilt på toskanska köket och i slutet av varje lektion finns en provsmakning. ... [+]

Italiensk matlagning - grundkurs

Den Grundläggande italiensk matlagningskurs består i framställningen av en komplett italiensk meny (2 typiska italienska rätter + 1 dessert). Den italienska matlagningskurs fokuserar särskilt på toskanska köket och i slutet av varje lektion finns det en provsmakning.

Grundkurs funktioner: Lektioner (en vecka): 5 praktiska lektioner i veckan (två matlagning sessioner, varje tisdag och torsdag eftermiddag) 1 lektion = 50 minuter Entry nivåer: 0-9 Varaktighet: Från 1 till 12 veckor Finns även på engelska. Kurspriset (per vecka): 70 EUR Anmälan Avgift: Nej anmälningsavgift debiteras om en elev är inskriven i en kurs i italienska. Om studenten studerar i denna kurs utan att ta en språkkurs kommer det att finnas en 15 € återbetalas inskrivningsavgift. Detta € 15 avgift ska betalas endast en gång ska studenten skriva in sig i mer än en extra kurs (dvs. studerar vid Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Italiensk matlagning - Professionell Course ... [-]
Italien florens
Öppen antagning
Engelska,Italienska
Heltid
Deltid
1 - 20 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
In Florence Academy

Modedesign kurs syftar till att ge en introduktion till italienska mode design och utveckling av en samling, med särskild hänvisning till det italienska modeplattan, dess ... [+]

Den Mode Design Kurs syftar till att ge en introduktion till italienska mode design och utveckling av en samling, med särskild hänvisning till det italienska modeplattan, dess praktiska skapande och studiet av tillbehör.

Fashion Design Kursen syftar till att introducera studenterna till mode genom flera vägar, hjälpa dem inte bara att förbättra sina praktiska färdigheter för mode design och illustration, men också för att få en mer specifik och mångfacetterade känslighet mot något som innebär mode, såsom nya trender tekniska kläder aspekter / stilar, påverkan av historien om kläder och teoretiska metoder för att utveckla och skapa modekollektioner.

Mode kurs funktioner: Lektioner (per vecka): 5 praktiska lektioner i 2 aftnernoons 1 lektion = 50 minuter Entry nivåer: 3-9 Varaktighet: Från 2 till 12 veckor Finns även på engelska Finns även för nybörjare Kurspriset (per vecka): 100 Eur Anmälan Avgift: Nej anmälningsavgift debiteras om en elev är inskriven i en kurs i italienska. Om studenten studerar i denna kurs utan att ta en språkkurs kommer det att finnas en 15 € återbetalas inskrivningsavgift. Detta € 15 avgift ska betalas endast en gång ska studenten skriva in sig i mer än en extra kurs (dvs. studerar vid Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Kurser Start Datum & priser ... [-]
Italien florens
Öppen antagning
Engelska,Italienska
Deltid
2 - 12 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
In Florence Academy

Erfarenhet som bor i staden känd över hela världen som "Cradle of renässansen". InFlorence Academy kan hittas i den äldsta delen av Florens, i det vackra torget ... [+]

Varför välja InFlorence Academy?

Har möjlighet att studera i en byggnad från 16-talet ...

Erfarenhet som bor i staden känd över hela världen som "Cradle of renässansen". InFlorence Academy kan hittas i den äldsta delen av Florens, i det vackra torget Piazza S. Spirito omgiven av typiska trattorior, kaféer och traditionella hantverkare verkstäder, i centrum men borta från de överfulla turistområdena.

Har möjlighet att studera i en byggnad från 16-talet, rik historia och florentinsk charm. Vår skola ligger i Palazzo Guadagni och har 11 klassrum, ett multimedia lärcentrum, ett konferensrum, en relaxavdelning för studenter och en stor solterrass.

... [-]
Italien florens
Öppen antagning
Engelska,Italienska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Brochure Interattiva Eurocentres Firenze

Just a view

Eurocentres Firenze Japanese presentation

Florence Secret

How to spell in Italian

Florence Attitude

Eurocentres Firenze
Address
Piazza Santo Spirito, 9
50125 florens, Toscana, Italien
Webbplats
Telefon
+39 055 213030