In Florence Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

1

Italienska Språkskolan i Florens

  • Första italienska språkskolan i Florens ackrediterad av det italienska utbildningsdepartementet för att undervisa italienska språk och kultur till utländska studenter.
  • Högsta kvalitet professionell språkundervisning sedan alt = "1948.
  • Innovativt framgångssystem som syftar till att tillhandahålla högkvalitativ språkutbildning över hela världen.
  • Certifierad av EAQUALS, European Association for Quality Language Services, för att garantera högutbildningsstandarder genom åren.
  • Vackert belägen inuti renässanspalatset "Palazzo Guadagni" (alt = "1502), designad av den berömda florentinska arkitekten Cronaca.
  • Centralt läge: Skolan har utsikt över den mycket centrala torget Piazza S. Spirito , mitt i hjärtat av Gamla stan, 300 m från Pitti-palatset, 500 m från Ponte Vecchio och om alt = "15 minuters promenad från katedralen .
  • Lätt att nå från var som helst i stan och omgiven av typiska trattoriaer, kaféer och traditionella hantverkare.

Vår italienska språkskola består av elva klassrum, ett fullt utrustat multimediainlärningscenter med ett brett utbud av italienska läromedel från traditionella grammatikövningar till online-program, ett stort konferensrum, en studentlounge och en stor solig terrass.

Varför välja InFlorence Academy?

5Har möjlighet att studera i en byggnad från 1600-talet ...

Upplev levande i staden som är känd världen över som "Renässansen". InFlorence Academy finns i den äldsta delen av Florens, på den vackra torget Piazza S. Spirito, omgiven av typiska trattoriaer, kaféer och traditionella hantverkare, i stadens centrum, men borta från de trånga turistområdena.

Ha möjlighet att studera i en byggnad från 1600-talet, rik på historia och florentinsk charm. Vår skola ligger i Palazzo Guadagni och har 11 klassrum, ett multimediainlärningscenter, ett konferensrum, ett avslappningsområde för studenter och en stor solterrass.

3

Vi tror på att hålla klassstorlekarna små för att upprätthålla högkvalitativa undervisningsstandarder från vår erfarna akademiska personal.

Våra kvalificerade språklärare har stor erfarenhet inom italiensk språklärare. De använder en rad innovativa metoder för att utforma en idealisk kurs för varje enskild grupp. Vissa medlemmar av vår lärare är också lärarutbildare.

All vår personal har stor erfarenhet av att hantera studenter från hela världen så det finns alltid någon som kan hjälpa dig med alla problem, stor eller liten!

Platser

florens

Eurocentres Firenze

Address
Piazza Santo Spirito, 9
50125 florens, Toscana, Italien
Telefon
+39 055 213030