Istituto Italiano di Fotografia

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

SKOLA

Istituto Italiano di Fotografia har under 20 år varit skolledare inom yrkesutbildning i Italien. Utbildning i IIF kännetecknas av dess fullständighet och för dess praktiska och professionella tillvägagångssätt som sträcker sig bland de viktigaste sektorerna i fotografiens värld.

VÅRT UPPDRAG

IIF: s uppdrag är att förbereda fotografi som är ett solidt, komplett och modernt uttrycksfullt språk för stil och innovation. Det främsta målet är att studenter utvecklar känslighet och kritisk inblick som är nödvändig för att närma sig marknaden för fotografering på ett mer uttryckligt och dynamiskt sätt som möjligt.

EXKLUSIVITET

Istituto Italiano di Fotografia är uppdelad i tre sektioner som syftar synergistiskt till utbildning, som omedelbart nedsänker studenten i praktiken genom konkreta erfarenheter och kreativa projekt i samarbete med förlag och företag.

Storleken: en verklighet lämplig för student

Istituto Italiano di Fotografia är en verklighet som är lämplig för student, ett fotografiskt laboratorium där alla är utbildade, professionellt och personligen. En plats för att odla sina färdigheter och uttrycksfulla och kreativa förmågor, efter en individuell och personlig tillväxtväg som görs i jämförelse med lärarna och utbytet med kollegor. En välkomnande, familjär atmosfär som främjar förvärv av kompetenser som krävs för att bli utbildade yrkesverksamma, fotografer som kan uttrycka sin kreativitet genom ett unikt, personligt och original.

Platser

Milan

Istituto Italiano di Fotografia Srl

Address
Istituto Italiano di Fotografia
Via Enrico Caviglia 3

20139 Milan, Lombardiet, Italien
Telefon
+39 02 5810 5598