Läs den officiella beskrivningen

SKOLA

Istituto Italiano di Fotografia har under 20 år varit skolledare inom yrkesutbildning i Italien. Utbildning i IIF kännetecknas av dess fullständighet och för dess praktiska och professionella tillvägagångssätt som sträcker sig bland de viktigaste sektorerna i fotografiens värld.

VÅRT UPPDRAG

IIF: s uppdrag är att förbereda fotografi som är ett solidt, komplett och modernt uttrycksfullt språk för stil och innovation. Det främsta målet är att studenter utvecklar känslighet och kritisk inblick som är nödvändig för att närma sig marknaden för fotografering på ett mer uttryckligt och dynamiskt sätt som möjligt.

EXKLUSIVITET

Istituto Italiano di Fotografia är uppdelad i tre sektioner som syftar synergistiskt till utbildning, som omedelbart nedsänker studenten i praktiken genom konkreta erfarenheter och kreativa projekt i samarbete med förlag och företag.

Storleken: en verklighet lämplig för student

Istituto Italiano di Fotografia är en verklighet som är lämplig för student, ett fotografiskt laboratorium där alla är utbildade, professionellt och personligen. En plats för att odla sina färdigheter och uttrycksfulla och kreativa förmågor, efter en individuell och personlig tillväxtväg som görs i jämförelse med lärarna och utbytet med kollegor. En välkomnande, familjär atmosfär som främjar förvärv av kompetenser som krävs för att bli utbildade yrkesverksamma, fotografer som kan uttrycka sin kreativitet genom ett unikt, personligt och original.

Programmen undervisas på:
Engelska
Italienska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Istituto Italiano di Fotografia

Denna unika kurs sammanför de centrala begreppen både fotografi och mode för att ge studenterna inledande kunskaper och färdigheter inom modefotografi. Med betoning på bå ... [+]

Översikt:

Denna unika kurs sammanför de centrala begreppen både fotografi och mode för att ge studenterna inledande kunskaper och färdigheter inom modefotografi. Med betoning på både teknisk fotografi och modeindustrins insikter ger den här kursen en väl avvägd förståelse för mode och fotografens roll inom branschen. För att ge studenten ett riktigt insiderperspektiv, innehåller kursen även interaktioner med etablerade modefotografer, makeup artist och modelleringsbyråer.

Erbjuds av: Istituto Italiano di Fotografia ( IIF )

Plats:

Milano, Italien

• Istituto Italiano di Fotografia , via E.Caviglia 3, Milano www.istitutoitalianodifotografia.it... [-]

Italien Milan
Juli 2019
Engelska
Heltid
60 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Istituto Italiano di Fotografia

En intensiv kurs som syftar till att ge deltagare, som redan har de grundläggande fotografiska teknikerna, verktygen för att lära sig metoder, knep och svårigheter med pr ... [+]

Översikt:

En intensiv kurs som syftar till att ge deltagare, som redan har de grundläggande fotografiska teknikerna, verktygen för att lära sig metoder, knep och svårigheter med professionell matfotografering. Studenten kommer att lära sig att planera och organisera sin egen kreativa process med utgångspunkt från projektets idé och sedan flytta sig genom forskningsprocessen för de föreslagna ämnena och planera för följande operativa faser som skytte, efterproduktion och slutligen Utarbetandet av slutprodukten. Fotograferna kommer också att kunna interagera med olika figurer som arbetar i världen av mat och professionell fotografering.

Den praktiska delen kommer att möjliggöra att uppleva det fotografiska mediet med tekniker och verktyg som är lämpliga för typen av skytte och önskad bild. Eleverna lär sig att bygga upp en uppsättning, hitta de bästa lösningarna för att skapa och skaffa bilder på kort tid och i olika situationer.... [-]

Italien Milan
Juli 2019
Engelska
Heltid
30 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Istituto Italiano di Fotografia Srl
Address
Istituto Italiano di Fotografia Via Enrico Caviglia 3
20139 Milan, Lombardy, Italien
Webbplats
Telefon
+39 02 5810 5598