Italian Genius Academy - Made in Italy School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför välja IGA:

  • Skolan i "Made in Italy"
  • Matlagnings-, mode- och designskolan i Rom

Matlagning, mode och design har alltid varit flaggskepp i italiensk ekonomi och de är också fält som erbjuder fler arbetstillfällen. Våra matlagnings-, mode- och designkurser gör det möjligt för våra studenter att snabbt komma in på arbetsmarknaden.

Skäl för att välja IGA - Made in Italy School, skolan som anordnar matlagning, mode och design kurser i Rom, och det ger dig möjlighet att komma in på marknaden.

Först och främst kommer den innovativa filosofin för IGA-Made in Italy School från en sak: Traditionella yrkesutbildningar förbereder dig inte att träna i ditt yrke! Detta beror på att de flesta tillgängliga kurser föreslår mycket teori men väldigt lite praktisk, med resultatet av en övergripande känsla av missnöje i slutet av kursen.

Du kan hitta dig själv vid utgångspunkten och arbetslösheten. Vår akademi skiljer sig genom sin praktiska inställning och tillämpar grundregeln för att lära sig ett yrke: det bästa sättet att lära sig ett yrke är genom praktisk utbildning.

Vad de flesta skolor inte säger till dig: Endast med verklig världserfarenhet kommer en yrkes hemligheter att förvärvas endast genom att direkt lära känna de tekniker som karaktäriserar det yrket. Detta är det bästa sättet att komma in på marknaden.

Enligt detta grundläggande begrepp äger alla IGA-Made i Italien skolkurser i de bästa företagen "Made in Italy". Faktum är att den första frågan varje arbetsgivare frågar är: var har du jobbat? Alla IGA-Made in Italy-skolakurser kommer att utfärda ett diplom med angivande av vem som har varit din handledare och i vilket företag du har utfört din praktikplats.

Certifieringen som släpps i slutet av kursen räknas som en riktig arbetslivserfarenhet! Vanligtvis, i slutet av kursen lämnar yrkesskolorna eleverna på egen hand och oförberedda att komma in i marknaden. Detta händer också eftersom de inte har en mentor som vägleder dem på marknaden.

Tvärtom hjälper IGA-Made in Italy School dig att komma in på marknaden tack vare Jobbmöjligheten, kontoret, en sann JOB SEARCHING-tjänst som kan hjälpa dig att placera dig i nätverket av IGA-partnerbolagen, det bästa i hela Italien.

Platser

rom

Address
via Sistina 149
rom, Lazio, Italien

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: