John Kaverdash Accademia di Fotografia

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den John Kaverdash Accademia di Fotografia har tränat professionella fotografer sedan 1987. Under årens lopp har etablerat sig som en ledande kompetenscentrum i Italien, ett rykte baserat på framgångarna med sina studenter och medverkan av yrkesverksamma från modeindustrin i Milano.

Akademin kombinerar praktiska och didaktiska metoder med teorier om fotografi, djupgående historiska studier och ikonografiska forskning, hålla jämna steg med förändringar i teknik, men att se till examen yrkesverksamma har en fullständig förståelse av alla de kunskaper och färdigheter som krävs av en professionell i sin respektive områden.

Fotografering är en konstform, ett hantverk med tekniska och kreativa aspekter. Pervasivenessen av bilder i alla former av medier som omger oss i dag, vittnar om dess betydelse. Avkodning, återskapa och nyskapande är nyckelfaktorer till framgång för en professionell, oavsett om de är engagerade i journalistik, reklam eller mode, att inte tala om de dussintals andra program. Tekniken har gjort det möjligt att överflödet av bildspråk, men det klargörs också skillnaden mellan professionella och amatörer.

Akademin är en plats så att människor kan koncentrera sig och absorbera erfarenhet av yrkesverksamma, öka och förbättra sin egen tekniska kompetens och kondense inblandade i erfarenhet processer. Varje kurs är tänkt inom ramen för en verklig arbetserfarenhet, med elever undervisas som lärlingar.

Placeringen av Academy, mitt i utställningslokaler och verkstäder från design och modebranschen, är ett resultat av dess förhållande till denna värld. Bortsett från de deltagande och besökande yrkesverksamma, är alla medlemmar i akademien engagerad i sina egna projekt, eftersom att vara en fotograf är ett sätt att leva, som vi härleda tillfredsställelse.

Akademin är stolta över att ge en extraordinär studiomiljö ge alla elever att lära av en praktisk erfarenhet med både traditionell och digital utrustning. Detta säkerställer varje kurs blir en omvälvande process, eftersom eleverna blir kunna unga yrkesverksamma kan leverera sina personliga bästa techno-creative resultat.

Den John Kaverdash Academy erbjuder ett varierat utbud av kurser, som omfattar grundläggande begrepp som krävs för att närma sig en värld av professionell fotografering, till specifika inriktningar inom mode, stilleben och Reportage. Dessa kompletteras med kurser utrusta eleverna med kompetens laboratorietekniker och digitala bildredaktörer.

Akademin erbjuder bara två specialiserade program, Master professionell fotografering och mode master Professional. De är unika, rik på innehåll och sammanföra år av didaktiska innovation och förbättring. Programmen skapar proffs som kan komma in i världen av fotografi som utövare med en fullständig vision av världen av bildkommunikation.

Akademin är en struktur i ständig utveckling, uppdatering tekniskt och didaktiskt, med hjälp av förändringar i yrket och de senaste kreativa tendenserna i den globala industrin som de normer som man kan jämföra sina egna erbjudanden och undervisningsmetoder.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Italienska

Program
För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree:

Kontakt
Besöksadress
Via Morimondo 26 Building 11A
Milan, Lombardy, 20143 IT