Jul academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den JulAcademy Institute of Higher Education har specialiserat sig på studiet av modern musik, är centrum exklusiva prov för Calabria LCM och RGT, kurser i sång och instrument, dans och musikteater, är certifierade direkt av University of West London och förvaltas av London College undersökningar av musik med lanseringen av certifikat och diplom med krediter EQF.

Våra läror följer innovativa metoder, med hjälp av lånade utbildningsprogram till internationella verklighet också betoning på musikklasser för barn med särskilda lärare. Vi strävar efter att erbjuda de bästa möjligheterna och utbildning av framtida yrkesverksamma inom musikbranschen karriär.

Vår verklighet är en värdefull referenspunkt för dem som vill fördjupa studiet av musik mål att föra en musikalisk karriär och undervisning i modern musik:

 1. Anpassade metoden för lärande och undervisning
 2. Noggrant urval av lärare
 3. JUL4 pedagogik: 19
 4. Elearning plattform för distansundervisning
 5. Tillhandahållande av undervisningsmaterial
 6. Dubbel utbildning och internationell certifiering juli metod som utfärdas av University of West Londoncon utfärdandet av internationella diplom
 7. externa examinatorer vid universitetet i västra London som validerar utbildningen
 8. Möjlighet att fortsätta sina studier vid University of West London med ett stipendium på 3000 pounds
 9. Miljö kreativ och stimulerande lärande
 10. Erkännande och samarbete med University of West London och PPA
 11. Professionell inspelningsstudio på ProTools HD2
 12. Uppsats i slutet av året med professionell utrustning
 13. PR-video för de bästa studenterna
 14. Record produktion och distribution av specialiserade plattformar
 15. Master-djup med nationell och internationell personal

våra lärare

Genom att välja att scudiare till JulAcademy kan du vara säker på följs av några av de bästa lärarna och yrkesverksamma utöver specialisering har tjänat internationella rubriker vid universitetet i västra London. Kvaliteten på undervisningen är viktig för inlärning.

De juli Academy lärare har en unik blandning av yrkeserfarenhet och kunskap om sina undersåtar. Med ett personligt träningsmetod, med liten klass utbildning kommer att inriktas på att utveckla kunskaper och färdigheter till kursen Kandidatexamen (grundkursen).

Platser

Rende

Address
Via Sandro Botticelli 11,
87036 Rende, Calabria, Italien