Läs den officiella beskrivningen

Den "Scuola di Cucina" Cuisine Academy tillhör en tradition som började 1951 med grundandet av Scuola Radio Elettra.

Syfte

Vårt mål är att främja den tradition av italiensk mat genom praktiska kurser som erbjuder ett utbud av arbetstillfällen inom den kulinariska sektorn.

Kurser är utformade för alla som vill uppnå en hög grad av specialisering på italienska köket.

Undervisning metod

Vår undervisningsmetod kombinerar teoretiska lektioner och praktiska lektioner med valfri arbetslivserfarenhet och praktik i de bästa italienska restaurangerna, så att eleverna kan i praktiken vad de lärt sig och skaffa en hög behärskning.

Programmen undervisas på:
Engelska
Italienska

Skolan erbjuder också:

Kurser

La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

En teoretisk och praktisk kurs som lär de tekniker och metoder för produktion och försäljning av italienska hantverksglass. ... [+]

En teoretisk och praktisk kurs som lär de tekniker och metoder för produktion och försäljning av italienska hantverksglass.

Kursen täcker

Hygien regler - HACCP Komponenterna i glass Grundläggande begrepp inom livsmedels egenskaper: råvaror och sammansatta ingredienser Den kemi och fysik för glass Balanseringsprinciper Balansera tekniker och arbetsmetoder Produktionen av icke-industriella glass Att frukt glass Laborationer Använda balansering programvara Grundläggande demonstrationer av utsmyckning Dekoration med hjälp av choklad och socker Grundläggande begrepp i konsten att skär frukt och grönsaker Planering ... [-]
Italien Florence
September 2019
Heltid
1 - 3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Designad för dig som vill uppnå en hög nivå av specialisering inom det italienska köket. ... [+]

Designad för dig som vill uppnå en hög nivå av specialisering inom det italienska köket. Kursen ger studenter att få högt kvalificerade kunskaper som gör det möjligt för dem att uppfinna och föreslå menyer som upphöjer värdet av de produkter som finns inom den italienska mattraditionen.

Kursen täcker

Den kulinariska industrin Kocken yrke Organisation och förvaltning av lager och leveranser Organisationen av marknadsföringsstrategier som är specifika för den kulinariska industrin Hygien regler - HACCP Planeringen och byggandet av nya menyer Skapandet och utvecklingen av recept för komplexa kulinariska specialiteter Tillverkningen... [-]
Italien Florence
April 2019
Heltid
2 - 6 
Campusstudier
Läs mer på svenska
La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Eleverna lär konditor yrke i avsikt att arbeta i miljöer som caféer och konditorier, hantverks konditorier, restauranger kvalitet, och andra konfektyrföretag. ... [+]

Undervisar specialiserade bakverk gör färdigheter och hög nivå praktiska och arbetsförmågan för beredning konfektyrprodukter. Eleverna lär konditor yrke i avsikt att arbeta i miljöer som caféer och konditorier, hantverks konditorier, restauranger kvalitet, och andra konfektyrföretag.

Kursen täcker

Hygien regler - HACCP Livsmedelsegenskaper Personal och företagsorganisation i en konditorivaror företag De funktioner och tekniker för konditorivaror maskiner för bearbetning av degen, jäsning och matlagning Arbetet cykel konfektyrprodukter Pastry gör teknik Produktionsteknik för grundläggande degar De produktionsteknik, sammansättni... [-]
Italien Florence
June 2019
Heltid
1 - 3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

The Pizza Chef & Baker kurs professionellt kvalificerar dem som strävar efter att arbeta inom bageriindustrin och pizza restauranger. ... [+]

The Pizza Chef & Baker kurs professionellt kvalificerar dem som strävar efter att arbeta inom bageriindustrin och pizza restauranger. Kursen undervisas av kvalificerade bagare och pizza beslutsfattare som alla är experter inom området.

Kursen täcker

Livsmedelsegenskaper Organisera arbetsplatsen i en pizzeria De tekniker och metoder för pizzeria (pläterade pizzor, som tillagas på skal och pan pizza) Brödtekniker Ledningen och balansering av pizza ingredienser och anpassa recept Användningen av naturlig jäst och mor degar Med hjälp av särskilda och alternativa typer av mjöl Den bromatology av de grundläggande ingredienser som använd... [-]
Italien Florence
July 2019
Heltid
1 - 3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska