Laureate Design Universities - Summer courses

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Laureate101

Designa din kreativa sommar!

Har du en passion för konst och design? Vill du tillbringa tid i Europas mest spännande städer? Nu kan du göra båda samtidigt, med sommar kurser pristagarens europeiska designskolor i Milano, Rom, Madrid, Lissabon och Berlin!

I dessa två veckors intensiva workshops, kommer du utforska din valda ämnet genom en blandning av föreläsningar, studieresor och projektarbete, under ledning av kända yrkesverksamma inom området. Samtidigt kommer du att utforska den kreativa sidan av några av Europas mest livfulla huvudstäder, genom platsbesök och projektsamarbeten med utvalda studios, utställningslokaler, designföretag och museer.

Den dubbla stad erfarenhet (stesso font e storleken di "designa din kreativa sommar!")
Om att studera i en stad inte känns som tillräckligt, kan du ta kurser i två städer, gör det mesta av din sommar upplevelse. Med dubbla staden formel, kan du börja i Lissabon eller Milano, sedan flytta till Madrid eller Berlin, eller vice versa, i flera möjliga kombinationer, beroende på dina intresseområden.
På så sätt kan du lära dig om mer än ett fält av design och uppleva olika undervisningsmetoder, samtidigt som lever vibe kreativa huvudstäder ditt val.

Kolla in kurser, och missa inte denna fantastiska möjlighet!

Pristagare internationella universitet är en pålitlig global ledare när det gäller tillgång till högkvalitativa, innovativa högskolor. Pristagarens nätverket ingår mer än 70 ackrediterade campusbaserade och online universitet, som betjänar mer än 1.000.000 studenter i 25 länder över hela världen, i Nordamerika, Latinamerika, Europa, Nordafrika, Asien och Mellanöstern.

Vår gemenskap omfattar mer än eleverna vi tjänar; den innehåller också lärare, alumner, familjer och arbetsgivare som anställer våra studenter. På detta sätt gör pristagare internationella universitet en positiv skillnad i samhällen runt om i världen. Vår framgång mäts av det faktum att när våra elever lyckas länder blomstra och samhällen nytta.

laureateSchools
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Summer courses »

Program

Skolan erbjuder också:

Sommarkurser

Sommarkurs - Arkitektur II - Gourmet Arkitektur, En Initiering I Restaurang Konstruktion

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2018 Spanien Madrid

I sommarkursen - Arkitektur II - En invigning i restaurang design, kommer du utforska utformningen av framgångsrika restauranger, fördjupa din förståelse av de viktigaste estetiska, funktionella och operationella aspekter av fritid planlösning. [+]

Sommarkurs - Arkitektur II - Gourmet arkitektur, en initiering i restaurang konstruktion

I sommarkursen - Arkitektur II - En invigning i restaurang design, kommer du utforska utformningen av framgångsrika restauranger, fördjupa din förståelse av de viktigaste estetiska, funktionella och operationella aspekter av fritid planlösning.

Från och med en guidad utforskning av Madrids stora kulinariska landskap, med sina mer än 3000 restauranger, kommer du analysera vad som krävs för att utforma en framgångsrik restaurang. Du kommer då att lägga din inlärning i praktiken på verkliga projekt, under ledning av proffs.

Studenterna kommer att tillämpa vad de har lärt sig under den första veckan att utforma en restaurang. Professorerna kommer att föreslå en verklig situation där eleverna kommer att behöva genomföra en preliminär designprojekt. Projektet kommer att genomföras i verkstäderna, och kommer att åtföljas av restaurangbesök och byggnader i Madrid tillägnad restaurangbranschen.... [-]


Sommarkurs - Produktdesign I - Introduktionskurs Till Produktdesign: Ett Solskydd För Madrid Rio

Campusstudier Heltid 2 veckor June 2018 Spanien Madrid

Sommarkursen - Produkt Design - ett solskydd för Madrid Rio, kommer att introducera dig till produktdesign och dess relaterade kreativa metoder, genom en projektbaserad inlärning. [+]

Sommarkurs - Produkt Design I - Introduktionskurs produktdesignen: ett solskydd för Madrid Rio

Sommarkursen - Produkt Design - ett solskydd för Madrid Rio, kommer att introducera dig till produktdesign och dess relaterade kreativa metoder, genom en projektbaserad inlärning.

I din första veckan, kommer du att upptäcka Madrids viktigaste konstruktionsplatser och lära sig att generera, utveckla och försvara dina designidéer, med enkla verktyg för att representera dina idéer, från frihand ritningar för att blockera modeller.

Under din andra veckan, kommer du att experimentera med dina egna händer, med hjälp av grundläggande konstruktionsmaterial och tillverkningstekniker för att producera mönster och små modeller för ett verkligt projekt: en urban solskydd som kommer att installeras i Madrid Rio stadspark (pris Veronica Rudge 2015 för hållbara stadsrum, Harvard University) skydda fotgängare från sommarsolen och värmen.... [-]


Sommarkurs - Produktdesign II - Digital Tillverkning Tillämpningar Inom Konstruktion

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2018 Spanien Madrid

I sommarkursen - Produkt Design II - Digital Fabrication Applications i design, kommer du att ha möjlighet att på ett effektivt sätt förverkliga prototyper genom olika digitala tillverkningsverktyg, från laserskärare till 3D-skrivare. [+]

Sommarkurs - Produkt Design II - Digitala tillverkning tillämpningar inom konstruktion

I sommarkursen - Produkt Design II - Digital Fabrication Applications i design, kommer du att ha möjlighet att på ett effektivt sätt förverkliga prototyper genom olika digitala tillverkningsverktyg, från laserskärare till 3D-skrivare.

Under den första veckan, kommer studenterna lära sig att använda olika digitala tillverkningsmaskiner på FabLab. Samtidigt kommer de att delta i workshops värd av kända specialister och designers på digitala tillverkningsapplikationer.

Under den andra veckan, kommer studenterna att föreslå en konstruktion för ett föremål som de kommer att tillverka digitalt med hjälp av professorer och handledare i FabLab. Dessutom kommer studenterna att besöka designstudior och institutioner som MediaLab Prado som specialister inom digital tillverkning.... [-]


Sommarkurs: Arkitektur I - Introduktion Till Arkitektur

Campusstudier Heltid 2 veckor June 2018 Spanien Madrid

Sommarkursen - Arkitektur I - Introduktion till arkitektur kommer att introducera dig till en värld av arkitektur med hjälp av skiss och handgjorda modellbyggande som grundläggande analoga verktyg för arkitekturprojekt. [+]

Sommarkurs: Arkitektur I - Introduktion till Architecture

Sommarkursen - Arkitektur I - Introduktion till arkitektur kommer att introducera dig till en värld av arkitektur med hjälp av skiss och handgjorda modellbyggande som grundläggande analoga verktyg för arkitekturprojekt.

Du lär dig grundläggande frihand skissa att utveckla dina kunskaper med observation och perception, med hjälp av Madrids historiska och moderna byggnader som modeller. Du kommer också att utveckla enkla volym arkitektoniska modeller när du börjar att utforska vilken typ av bebyggelse.

Under dessa veckor verkstäderna kommer att hållas vid Arkitekturskolan, teknik och design av Universidad Europea och de bästa referens platser i Madrid som Matadero Madrid, Prado-museet eller Círculo de Bellas Artes, så att du kommer att få en praktisk syn.... [-]


Sommarkurs I 2d Tecknad Animation

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2018 Italien Milan

Kursen behandlar processen för att skapa en framgångsrik kortfilm: storyboards, manus, dra, design, animation, agera, och timing. [+]

Sommarkurs i 2D tecknad animation

Kursen behandlar processen för att skapa en framgångsrik kortfilm: storyboards, manus, dra, design, animation, agera, och timing.

Du kommer att vara både chef och animatör av din egen film, alltså ta itu med alla de utmaningar som normalt uppstår samtidigt som en animerad kort.

Krav

Denna kurs är lämplig för studenter med viss bakgrund inom animation och för studenter som har avslutat ett eller två års universitetsstudier i konst och design.

[-]

Sommarkurs I Avancerad Fotografering

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2018 Italien Milan

Denna kurs möjliggör för studerande att fördjupa sina kunskaper i fotografi. I slutet av kursen kommer att kunna maximera effektiviteten i sina bilder, utveckla sin egen stil. [+]

Sommarkurs i Advanced Photo

Denna kurs möjliggör för studerande att fördjupa sina kunskaper i fotografi.

Varje deltagare kommer att tas till en ytterligare nivå med fokus på komplexa kamerateknik och lära sig om hur man redigerar foto och utveckla sin sociala medier röst och stil genom fotografier. Kursen följer konkret tillvägagångssätt massor av praktik och projekt.

I slutet av kursen kommer att kunna maximera effektiviteten i sina bilder, utveckla sin egen stil.

Krav

Denna kurs är utformad för final-åriga universitetsstudenter och för dem med några arbetserfarenhet inom fotografi som vill utforska nya möjligheter att kombinera strategi och kreativitet.... [-]


Sommarkurs I Den Globala Design Som Jag

Campusstudier Heltid 2 veckor June 2018 Portugal Lisboa

Om du vill att vässa dina kunskaper i kreativt tänkande och problemlösning av form och funktion, kolla in den här kursen. Du lär dig tankeprocessen och kreativ forskning som går till att skapa en designobjekt. Du kommer att lära sig grundläggande principer för design tänkande, kreativ forskning och konstruktionsmetodik inom visuell design och produktdesign. [+]

Sommarkurs i Global Design

Om du vill att vässa dina kunskaper i kreativt tänkande och problemlösning av form och funktion, kolla in den här kursen. Du lär dig tankeprocessen och kreativ forskning som går till att skapa en designobjekt. Du kommer att lära sig grundläggande principer för design tänkande, kreativ forskning och konstruktionsmetodik inom visuell design och produktdesign.

För att få inspiration, kommer din klass utforska Lissabons kulturliv och museer, inklusive Designmuseet och kulturcentret i Belém.

Du kommer också att experimentera med design tekniker i IADE laboratorier (3D labb, tryck labb, och Media Lab), för att göra dina idéer komma till liv.... [-]


Sommarkurs I Digital Illustration

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2018 Italien Milan

Kursen kommer att lära dig hur man skapar övertygande digitala illustrationer med hjälp av program. [+]

Sommarkurs i digital illustration

Kursen kommer att lära dig hur man skapar övertygande digitala illustrationer med hjälp av program. Den är uppdelad i två delar:

DEL 1: digital illustration som en trogen återgivning av handmålning instrument DEL 2: digital illustration som en självständig uttrycks språk

Kursen kommer inte att fokusera på Photoshop eller Illustrator, men på den uttrycksfulla användning av den digitala medelvärdet.

Bilderna kommer att relateras till publicering (tidningar och bokomslag), animation (inspirerande ritningar), och nya medier (tabletter och appar).

Krav

Denna kurs är lämplig för studenter med viss bakgrund inom illustration och för studenter som har avslutat ett eller två års universitetsstudier i konst och design.... [-]


Sommarkurs I Fotografi I

Campusstudier Heltid 2 veckor June 2018 Italien Milan

Under hela denna intensiva kurs ska studenten med en elementär kunskap om fotografi införas till specialiserade tekniker och material. [+]

Sommarkurs i Fotografering I

Under hela denna intensiva kurs ska studenten med en elementär kunskap om fotografi införas till specialiserade tekniker och material. Du kommer att lära dig grunderna i optik och ljus (bländare, slutartid, exponering), fotografiska metoder, och kompositionstekniker. Bildbehandling i Photoshop och utgångs tekniker kommer också att omfattas.

Krav

Denna kurs är avsedd för studenter som inte har någon bakgrund inom fotografi och för studenter som deltar eller kommer att delta deras första år av universitetsstudier i konst och design.

[-]

Sommarkurs I Fotografi Ii

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2018 Italien Milan

Som en uppföljning av fotografier Jag kommer denna kurs ger dig möjlighet att ytterligare fördjupa dina kunskaper om fotografiska tekniker samt din uttrycksförmåga. [+]

Sommarkurs i Fotografering II

Som en uppföljning av fotografier Jag kommer denna kurs ger dig möjlighet att ytterligare fördjupa dina kunskaper om fotografiska tekniker samt din uttrycksförmåga.

Det kommer att hållas delvis i en professionell studio och delvis utanför.

Med tanke på tema, måste du utveckla ett koncept, en stämning ombord, och en slutprojekt under ledning av en professionell fotograf.

Krav

Denna kurs är lämplig för studenter med viss bakgrund inom fotografi och för studenter som har avslutat ett eller två års universitetsstudier i konst och design.

[-]

Sommarkurs I Gatufotografi I

Campusstudier Heltid 2 veckor June 2018 Tyskland Berlin

Workshopen "gatuteater" kommer att koncentrera sig på teoretiska och praktiska aspekter av fotografera pulserande gatuliv i Berlin - mindre bekymrade över byggnader och det arkitektoniska stilen men mer intresserad av ett personligt förhållningssätt som visar vad som händer i och runt den. [+]

Sommarkurs i Street fotografier I

Workshopen "gatuteater" kommer att koncentrera sig på teoretiska och praktiska aspekter av fotografera pulserande gatuliv i Berlin - mindre bekymrade över byggnader och det arkitektoniska stilen men mer intresserad av ett personligt förhållningssätt som visar vad som händer i och runt den. Berlin med sin internationella och mångkulturell bakgrund ger en stor möjlighet att hitta mikro "berättelser" för detta projekt. Varje deltagare kommer att arbeta på en gata fotografering portfölj med individuell styrning under workshopen och skapa en egen, personlig berättelse relaterade till ämnet.

Är den här kursen för mig?

Kursen vänder sig till dig om du insterested att närma gatufotografi i en granskad inställning för första gången, vill du förbättra din skillset med tidigare outforskade kuriosa för gatufotografi, eller om du är angelägna om att utveckla en specifik gata fotografi projekt.... [-]


Sommarkurs I Gatufotografi Ii

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2018 Tyskland Berlin

Workshopen "Faces of Berlin" kommer att fokusera på gatan porträttering i Berlin. Förutom teoretiska och praktiska aspekter relaterade till ämnet kommer studenterna lära sig att närma sig människor på gatan och att få tillgång till dem med sin kamera. Varje elev kommer att skapa en personlig portfölj av sina gatuporträtt guidade individuellt under denna process. Tyngdpunkten i denna workshop är den visuella omvandlingen av enskilda idéer och processen att redigera, välja och skapa ett personligt förhållningssätt relaterade till ämnet. [+]

Sommarkurs i Street fotografier II

Workshopen "Faces of Berlin" kommer att fokusera på gatan porträttering i Berlin. Förutom teoretiska och praktiska aspekter relaterade till ämnet kommer studenterna lära sig att närma sig människor på gatan och att få tillgång till dem med sin kamera. Varje elev kommer att skapa en personlig portfölj av sina gatuporträtt guidade individuellt under denna process. Tyngdpunkten i denna workshop är den visuella omvandlingen av enskilda idéer och processen att redigera, välja och skapa ett personligt förhållningssätt relaterade till ämnet. (Bilder © Björn Steinz)

Är den här kursen för mig?

Kursen vänder sig till dig som är nyfiken på expounding din vision porträtt genom Berlins möjligheter, du vill testa och vässa dina färdigheter som en gata fotograf, eller om du vill utöka din portfölj med en specifik gata porträtte projekt.... [-]


Sommarkurs I Grafisk Design I

Campusstudier Heltid 2 veckor June 2018 Tyskland Berlin

Kursen ger en entusiastisk nedsänkning i grunderna i grafisk design. Vi kommer att undersöka den kreativa processen bildskapande med en typografisk och en kompositions öga. Rör sig snabbt genom forskning och idé-generationen kommer deltagarna sedan gräva i komplexiteten i designen praxis där typografi, bild och visuella hierarkier dansa med varandra för att säga något både meningsfullt och visuellt engagerande. [+]

Sommarkurs i grafisk design I

Kursen ger en entusiastisk nedsänkning i grunderna i grafisk design. Vi kommer att undersöka den kreativa processen bildskapande med en typografisk och en kompositions öga. Rör sig snabbt genom forskning och idé-generationen kommer deltagarna sedan gräva i komplexiteten i designen praxis där typografi, bild och visuella hierarkier dansa med varandra för att säga något både meningsfullt och visuellt engagerande.

Är den här kursen för mig?

Kursen vänder sig till dig om är insterested att närma grafisk design i en gruppinställning för första gången, vill du förbättra din skillset med tidigare outforskade kuriosa för grafisk design, eller om du funderar på att studera grafisk design eller kommunikationsdesign och vill ha en försprång.... [-]


Sommarkurs I Grafisk Design II

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2018 Tyskland Berlin

Tillsammans med stencil, affischer, skulptur och installation, är graffiti en allmänt använd form av visuell kommunikation i den rika och unika sammanhang av det offentliga rummet. Vild, anarkistiska och banbrytande som graffiti kan tyckas, har graffiti skrift sin bakgrund i klart definierade sätt att hantera typ. Under årtionden, dessa blev mer och mer stilistiskt olika. Den viktigaste uppfinningen av graffiti skrift är unikt sätt att förvränga och uppfinna nya bokstäver och tillämpa dem på olika ytor och sammanhang. [+]

Sommarkurs i grafisk design II

Tillsammans med stencil, affischer, skulptur och installation, är graffiti en allmänt använd form av visuell kommunikation i den rika och unika sammanhang av det offentliga rummet. Vild, anarkistiska och banbrytande som graffiti kan tyckas, har graffiti skrift sin bakgrund i klart definierade sätt att hantera typ. Under årtionden, dessa blev mer och mer stilistiskt olika. Den viktigaste uppfinningen av graffiti skrift är unikt sätt att förvränga och uppfinna nya bokstäver och tillämpa dem på olika ytor och sammanhang.

Är den här kursen för mig?

Kursen vänder sig till dig om du har en nyfikenhet för graffiti skrift, offentlig konst och grafisk design, har du lite bakgrunds i grafisk design och vill utforska dess tillämpningar till gatukonst, eller om du vill bredda din grafisk design porfolio med hands- graffiti arbete.... [-]


Sommarkurs I Handen Illustrationen

Campusstudier Heltid 2 veckor June 2018 Italien Milan

Du lär dig att skapa effektiva och kraftfulla illustrationer med tekniker kan du använda i en rad yrkesområden. Omväxlande teori med praktik, kommer kursen utsätta dig för olika tekniker, processer och metoder. [+]

Sommarkurs i handen Illustration

Du lär dig att skapa effektiva och kraftfulla illustrationer med tekniker kan du använda i en rad yrkesområden.

Omväxlande teori med praktik, kommer kursen utsätta dig för olika tekniker, processer och metoder. Krav

Denna kurs är avsedd för studenter som inte har någon bakgrund i bilden och för studenter som deltar eller kommer att delta deras första år av universitetsstudier i konst och design.

[-]

Sommarkurs I Inredning För Hotell

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2018 Italien Milan

Kursen gör det möjligt för deltagarna att förstå kombinationen av estetik, funktionella och operativa aspekter att utforma framgångsrika hotell. [+]

Sommarkurs i Inredning för hotell

I den här kursen kommer du att få en förståelse för hur estetik, funktion och operativa aspekter kombineras i utformningen av framgångsrika hotell. Du kommer djupt analysera samtida hotell typologier, de senaste hotelldesigntrenderna, och information om material, möbler och belysning. Kursen ger en djup utforskning av den omfattande, komplext område av inredning inom besöksnäringen och det sätt på vilket det förändras och utvecklas.

Krav

Denna kurs är utformad för final-åriga universitetsstudenter och för dem med några arbetserfarenhet inom inredning som vill utforska nya möjligheter att kombinera strategi och kreativitet.... [-]


Sommarkurs I Inredning I

Campusstudier Heltid 2 veckor June 2018 Italien Milan

Detta full nedsänkning Kursen ger dig en bred översikt över den italienska designmetodik. Efter att ha utforskat hur man analysera delar av utrymme, kommer du att ha möjlighet att gräva i ett intensivt projektarbete i inredning. [+]

Sommarkurs i Interior Design

En fullständig nedsänkning kurs som kommer att ge studenterna en överblick över den italienska designmetodik. Eleverna kommer att introduceras till analysen av de delar av utrymmet, och kommer att ha möjlighet att fokusera särskilt på inredning, och gräva i intensiva projektarbeten. Livsstil, konst och design forskning i Milano kommer att användas av eleverna att utveckla ett inre utrymme plan. Efter att ha utforskat hur man analysera delar av utrymme, kommer du att ha möjlighet att gräva i ett intensivt projektarbete i inredning.

Krav

Denna kurs är avsedd för studenter som inte har någon bakgrund inom inredning och för studenter som deltar eller kommer att delta deras första år av universitetsstudier i konst och design.... [-]


Sommarkurs I Inredning Ii

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2018 Italien Milan

I den här kursen kommer du att ha en chans att analysera samtida inre utrymmen genom observation baserad på egen forskning. Du kommer att utveckla en professionell designer inställning när du utforskar Milan i jakt på material som en källa för inspiration. [+]

Sommarkurs i Inredning II

Denna kurs är avsedd för studenter med bakgrund förståelse och erfarenhet i Interior Design. Eleverna kommer att få möjlighet att analysera samtida inre utrymmen genom observation baserad på egen forskning.

Du kommer att utveckla en professionell designer attityd söka efter material som en källa för inspiration genom staden prospektering. Projektarbetet kommer att inriktas mot att skapa en fysisk modell av interiör, med enbart regenere eller kasserade material. Krav

Denna kurs är lämplig för studenter med lite bakgrund och erfarenhet av inredning och för studenter som har avslutat ett eller två års universitetsstudier i konst och design.... [-]


Sommarkurs I Modedesign I

Campusstudier Heltid 2 veckor June 2018 Italien Milan

Denna inspirerande utforskning av det italienska mode pipeline har föreläsningar av erfarna yrkesmän och besök till Milan främsta mode zoner och utställningslokaler. [+]

Sommarkurs i Fashion Design

Denna inspirerande utforskning av det italienska mode pipeline har föreläsningar av erfarna yrkesmän och besök till Milan främsta mode zoner och utställningslokaler. Efter att ha fått en omfattande översikt av det italienska modesystemet, kommer du lära dig att skissa dina idéer, bedriva forskning och tillämpa dina nya kunskaper och färdigheter för att utveckla en kollektion. I studion och i workshops kommer du att arbeta med att skapa en prototyp med hjälp av handgjorda Syarbete metoder. Krav

Denna kurs är avsedd för studenter som inte har någon bakgrund inom mode och för studenter som deltar eller kommer att delta deras första år av universitetsstudier i konst och design.... [-]


Sommarkurs I Produktdesign I

Campusstudier Heltid 2 veckor June 2018 Italien Milan

Genom exponering för designprocessen, får du lära dig att förstå vad som är design livscykel bakom en produkt. Du kommer att gräva i ett intensivt projektarbete inriktat på kreativt tänkande och ett utforskande av form och funktion. [+]

Sommarkurs i Produkt Design

Genom exponering för designprocessen, får du lära dig att förstå vad som är design livscykel bakom en produkt. Du kommer att gräva i ett intensivt projektarbete inriktat på kreativt tänkande och ett utforskande av form och funktion. Att arbeta i små grupper av studenter, i en öppen diskussion miljö, kommer du att utveckla din kreativa processen från idé till slutlig presentation. Ditt lag kommer att presentera sin lösning med en modell och en novell i digitalt format, som simulerar en liten utställning.

Krav

Denna kurs är avsedd för studenter som inte har någon bakgrund inom produktdesign och för studenter som deltar eller kommer att delta deras första år av universitetsstudier i konst och design.... [-]


Sommarkurs I Visuell Design

Campusstudier Heltid 2 veckor June 2018 Italien Milan

Under hela denna intensivkurs studenterna ska få kunskap om de olika visuella kommunikationskoncept och verktyg. [+]

Sommarkurs i Visual Design

Under hela denna intensivkurs studenterna ska få kunskap om de olika visuella kommunikationskoncept och verktyg. Deltagarna kommer att guidas genom en bana som kännetecknas av teoretiska lektioner och praktiska övningar för att lära sig digital kompetens och metoderna för den visuella representationen. Vid slutet av kursen varje elev ska kunna hitta sin egen visuella stil och kommer att lära sig att utveckla sin egen personliga projekt.

Krav

Denna kurs är avsedd för studenter som inte har någon bakgrund inom visuell design och för studenter som deltar eller kommer att delta deras första år av universitetsstudier i konst och design.... [-]


Sommarkurs I Visuell Design II

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2018 Portugal Lisboa

På den här kursen får du lära dig att effektivt omvandla innehåll till effekt visuella objekt, till exempel logotyper och infographics, att du tydligt närvarande samtida publik. [+]

Sommarkurs i Visual Design II

På den här kursen får du lära dig att effektivt omvandla innehåll till effekt visuella objekt, till exempel logotyper och infographics, att du tydligt närvarande samtida publik.

Du kommer att upptäcka och öva delar av den visuella designprocessen, från idé till forskning för att utveckla dynamiska visuellt innehåll.

Du kommer att undersöka Lissabons kulturliv och museer att få inspiration och lära silkscreen trycktekniker på IADE laboratorier för att förvandla dina idéer till fullt realiserade projekt.

Krav

Denna kurs riktar sig till grund- och avancerad designstudenter som redan har en grundläggande kunskap om visuell designmetodik och principer.... [-]


Sommarkurs Ljusdesign

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2018 Italien Milan

Denna kurs ger en övergripande syn på konsten att belysning och dess relaterade funktioner från tekniska och stilistiska synpunkter. Det kommer att ge dig de verktyg du behöver för att genomföra belysningsprojekt i en mängd olika platser. [+]

Sommarkurs Ljusdesign

Denna kurs ger en övergripande syn på konsten att belysning och dess relaterade funktioner från tekniska och stilistiska synpunkter. Det kommer att ge dig de verktyg du behöver för att genomföra belysningsprojekt i en mängd olika platser.

Föreläsningar kommer att behandla ljusdesign från teoretiska och praktiska perspektiv.

Du förväntas att producera skisser och tekniska ritningar.

Krav

Denna kurs är utformad för final-åriga universitetsstudenter och för dem med några arbetserfarenhet inom området konstruktion som vill utforska nya möjligheter att kombinera strategi och kreativitet.

[-]

Sommarkurs Produktdesign II

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2018 Italien Milan

I denna fortsättningskurs kommer du att arbeta i en grupp för att utveckla en samordnad produktlinje med hjälp av handen eller digital ritning samt en prototyp produktmodell. [+]

Sommarkurs Produkt Design II

I denna fortsättningskurs kommer du att arbeta i en grupp för att utveckla en samordnad produktlinje med hjälp av handen eller digital ritning samt en prototyp produktmodell.

Projektet kommer att övervakas av en etablerad designer. Genom workshops fokuserade på material, designhistoria, och biografi över ett objekt, kommer du att bli utsatt för flera metoder.

Krav

Denna kurs är lämplig för studenter med viss bakgrund inom produktdesign och för studenter som har avslutat ett eller två års universitetsstudier i konst och design.

[-]

Sommarkurs Skissa Runt Milan

Campusstudier Heltid 2 veckor June 2018 Italien Milan

Utveckla dina ritning färdigheter medan du njuter av och lära känna staden Milano -, dess monument, museer, dess gatumarknader. [+]

Sommarkurs Skissa i närheten av Milano

Utveckla dina ritning färdigheter medan du njuter av och lära känna staden Milano -, dess monument, museer, dess gatumarknader.

Du börjar i klass med mycket enkla övningar kopiering från stilleben och fotografier för att få grundläggande ritning färdigheter.

När ditt förtroende för din praktik växer, kommer du att börja utforska Milano med din lärare och göra skisser av gatumarknader och offentliga byggnader. Du kommer också att besöka konstgallerier, där du kan träna kopiering målningar av de gamla mästarna. Du ska prova olika verktyg, från enkla pennor och färgpennor till Conté kritor, tusch, pennor, kol och mer.... [-]


Summer Course Cultural Tour of the Best in Design in Milan

Campusstudier Heltid 2 veckor June 2018 Italien Milan

This course aims to demonstrate how the idea of “design” is closely connected with the core of Italian creativity. [+]

Summer Course Cultural Tour of the Best in Design in Milan

This course aims to demonstrate how the idea of “design” is closely connected with the core of Italian creativity.

You will examine this connection by considering myriad cultural, social, artistic, and industrial elements.

The course digs down into the heart of Italian design values, alternating lectures with visits.

You will explore and analyze the unique reality of design in Milan (its features, history, and outlook) and present your findings through a personal project. Requirements

This course is intended for people of all ages and abilities who wish to explore a new creative environment while experiencing Milan.... [-]


Summer Course Cultural Tour of the Best in Fashion in Milan

Campusstudier Heltid 2 veckor June 2018 Italien Milan

This course aims to demonstrate how the idea of “design” is closely connected with the core of Italian creativity. [+]

Summer Course Cultural Tour of the Best in Fashion in Milan

This course aims to demonstrate how the idea of “design” is closely connected with the core of Italian creativity.

You will examine this connection by considering myriad cultural, social, artistic, and industrial elements.

The course digs down into the heart of Italian design values, alternating lectures with visits.

You will explore and analyze the unique reality of design in Milan (its features, history, and outlook) and present your findings through a personal project. Requirements

This course is intended for people of all ages and abilities who wish to explore a new creative environment while experiencing Milan.... [-]


Summer Course in Accessories Design

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2018 Italien Milan

This course explores the fundamentals of luxury accessories brand collections, including Made in Italy shoes and bags. [+]

Summer Course in Accessories Design

This course explores the fundamentals of luxury accessories brand collections, including Made in Italy shoes and bags.

You will acquire the basic skills you need to coordinate and develop a new luxury accessories brand, and you’ll become familiar with technical methodologies for making shoes. Requirements

This course is suitable for students with some background in fashion design and for students who have completed one or two years of university studies in art and design.

[-]

Summer Course in Fashion Design II

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2018 Italien Milan

In this course, you will create a small coordinated collection. You will develop concepts, moods, and themes that will influence the colors and shapes of your clothing design. [+]

Summer Course in Fashion Design II

In this course, you will create a small coordinated collection. You will develop concepts, moods, and themes that will influence the colors and shapes of your clothing design. In the studio and in workshops, you will work on creating a prototype using handcrafted tailoring methods. Requirements

This course is suitable for students with some background in fashion design and for students who have completed one or two years of their universities studies in art and design.

[-]

Summer Course in Fashion Image & Styling I

Campusstudier Heltid 2 veckor June 2018 Italien Milan

In this course, you will gain experience with style hunting and image styling as foundations of how to approach fashion projects. [+]

Summer Course in Fashion Image & Styling I

In this course, you will gain experience with style hunting and image styling as foundations of how to approach fashion projects.

After an overview of the Italian fashion system, you will learn how to innovatively apply trend scouting skills to interpret the personality of a client and his/her lifestyle; create a style for a fashion magazine’s collection; and propose a new image through clothing, accessories, photos, and location combinations.

Requirements

This course is intended for students who have no background in fashion design and for students who are attending or will attend their first year of university studies in art and design.... [-]


Summer Course in Fashion Image & Styling II

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2018 Italien Milan

In this course, you will receive technical training in the field of fashion styling so that you can create a new image for a body and its clothes. Your solution will encompass make-up techniques, hair shapes, location, light, and photography. [+]

Summer Course in Fashion Image & Styling II

In this course, you will receive technical training in the field of fashion styling so that you can create a new image for a body and its clothes. Your solution will encompass make-up techniques, hair shapes, location, light, and photography. You will experience the excitement of creating a photo-shoot in a real working environment: with live models, on location, and in a professional studio. You will also use personal research and observation to analyze contemporary advertising venues for promoting a fashion product for a targeted consumer.

Requirements

This course is suitable for students with some background in fashion design and for students who have completed one or two years of university studies in art and design.... [-]


Summer Course in Fashion Marketing & Communication

Campusstudier Heltid 2 veckor June 2018 Italien Milan

The course focuses on the fashion industry through a business and management perspective. It will give you the tools you need to understand the dynamic context of the fashion business in Italy and abroad. [+]

Summer Course in Fashion Marketing & Communication

The course focuses on the fashion industry through a business and management perspective. It will give you the tools you need to understand the dynamic context of the fashion business in Italy and abroad. You will be introduced to fundamentals such as fashion industry sourcing, the supply chain, and the fashion buying cycle; vendor selection and fashion buying decision criteria; retail brand marketing in the fashion industry; internationalization of fashion retailing; and international branding and flagship stores. Requirements

This course is intended for students who have no background in fashion and who are attending or will attend their first year of university studies in art and design.... [-]


Summer Course in Food Design

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2018 Italien Milan

Food Design is the pre-ordination of everything having to do with food, in terms of design, style and planning. It is tied both to industrial production and classic design (packaging, shape, color of the food), as well as to a cultural and visual element. [+]

Summer Course in Food Design

Food Design is the pre-ordination of everything having to do with food, in terms of design, style and planning. It is tied both to industrial production and classic design (packaging, shape, color of the food), as well as to a cultural and visual element.

Students will analyze from an aesthetic, communicative and representative point of view through forms, colors and combinations of flavors and smells.

The course will consist of lectures, visits to concept stores and brief design workshops. The participants will be asked to create a final project.

Requirements

This course is intended for people of all ages and abilities who wish to explore a new creative environment while experiencing Milan.... [-]


Summer Course in Textile Design

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2018 Italien Milan

During the first part of this course, you will gain a basic knowledge of available materials and structures and learn to make informed, responsible choices in textile design. [+]

Summer Course in Textile Design

During the first part of this course, you will gain a basic knowledge of available materials and structures and learn to make informed, responsible choices in textile design.

After exploring how to make a textile do its job from a practical perspective, you will focus on the aesthetic considerations, including fabric manipulation, surface design (printing and embroidery), and nets/lacelike fabrics (cut work, devoré).

You will then choose a situation for which to design a textile and produce a mini project outlining the reasons for your choices, illustrated with samples.

Requirements

This course is designed for final-year university students and for those with some working experience in the field of fashion who wish to explore new opportunities combining strategy and creativity.... [-]


Summer Course in Trend Scouting

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2018 Italien Milan

Trend scouting and cool hunting are key strategies for developing a creative and innovative personal fashion collection. [+]

Summer Course in Trend Scouting

Trend scouting and cool hunting are key strategies for developing a creative and innovative personal fashion collection.

A research methodology, cool hunting is based on observing what is really going on in the streets of the world. Discovering what people really do, think, and wear will help you to create a new vision of fashion.

In this course, you will learn and implement observation, research, and analysis techniques related to cool hunting, with a focus on Milan.

Requirements

This course is suitable for students with some background in fashion design and for students who have completed one or two years of university studies in art and design.... [-]


Summer Course in Visual Merchandising

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2018 Italien Milan

Through guided tours to Milan’s most relevant concept stores, you will develop a theoretical, analytical, and critical approach to visual merchandising. [+]

Summer Course in Visual Merchandising

Through guided tours to Milan’s most relevant concept stores, you will develop a theoretical, analytical, and critical approach to visual merchandising. You’ll analyze visual merchandising strategies for showrooms, concept stores, mono-brand stores, and department stores, and you’ll explore tools for creating a strategic language for a fashion brand. At the end of the course, you will be asked to develop an individual project.

Requirements

This course is designed for final-year university students and for those with some working experience in fashion design who wish to explore new opportunities combining strategy and creativity.... [-]