Milan Fashion Campus

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Milan Fashion Campus

De första skulptur italienska mode italienska onlinekurser.

Intensivkurser i Fashion Brief - Öppet året runt kurser - Anmälan varje måndag.

Upptäck mode i Italien! Du kommer inte att kunna uppleva utan känsla

www.milanfashioncampus.it

Sedan 2003, Milan Fashion Campus syftar till att sprida det italienska modekulturen med hjälp av Internet. Våra mode kurser hjälper eleverna att förbättra sin stil personligen och förvärva unika italiensk stil. Grundaren av Milan Fashion Campus är Angelo Russica, som är född och uppvuxen i Schweiz men har sicilianska ursprung.


Att ha avslutat sin modestudier i Milano tog Angelo Russica sina första steg i modevärlden som assistent Giorgio Correggiari, där han träffade Domenico Dolce och Stefano Gabbana (Dolce & Gabbana). Jag var tvungen att lämna för att delta i militärtjänst under ett år. Vid sin återkomst, arbetade han med det italienska företaget Barbas (herrkläder). Han hade då en av de mest spännande professionella erfarenheter av sin karriär: han började arbeta som assistent designer Gianni Versace, som han arbetade i 5 år utforma kvinnliga och manliga samlingar: Genny, Spazio och Versus. Efter denna upplevelse, gick han till Spanien för 4 år där han arbetade med Induyco - El Corte Ingles i Madrid. När han återvände, började han arbeta som mode konsult för Gruppo Marzotto, Miroglio Vestebene, Gruppo Max Mara, även i Japan med en av världens ledande pälsföretag, företaget King.


Under sina år som arbetar i modevärlden, Angelo kände en stor besvikelse ungdomar deltar skolor i prestigefyllda mode: Tyvärr insåg han att efter tre års studier, där de tillbringade en hel del pengar, de hade inte en gedigen kunskap och nyutexaminerade ofta inte ens haft möjlighet att göra praktik.


Således insåg att det fanns mycket att göra, därför grundade han Milan Fashion Campus, i syfte att ge unga människor möjlighet att lära sig om modevärlden utan att spendera en förmögenhet, med personlig assistans och feedback, och samtidigt med innehåll med verkliga och praktiska synpunkter: som arbetet utförs i en professionell miljö.


Hans internationella erfarenhet tillät honom att bygga sin karriär som designkonsult och slutligen i utbildningen.


Milan Fashion Campus arbetar kontinuerligt med att utveckla och skapa intensivkurser som kan ge studenterna möjlighet att nå sin fulla potential utan att behöva gå igenom ekonomiska svårigheter.
Vår skola syftar till att uppnå förträfflighet sina studenter, undervisning skapandet av en samling, skapa berättelser som kombinerar tyg och färg, forskning detaljerna i de kostymer som kan göra det en unik pjäs. Så även det syftar till att komplettera den kreativa delen med hjälp av programvara. Hur man arbetar i handeln och innovation, medan en modekollektion skapas från idé, planering och genomförande?
Milan Fashion Campus arbetar med flexibla program fokuserar innehåll på de intressen av studenter. Med små klasser och uppmärksam och personlig service, eleverna får feedback på sitt arbete, i syfte att förbättra deras kreativa färdigheter och utveckla ett kritiskt öga på sin kreativa process. Milan Fashion Campus erbjuder en internationell miljö där eleverna kommer från hela världen, från Europa, Asien, Afrika, Amerika. Detta möjliggör ett kulturellt utbyte, där eleverna utöka sin världsbild, uppleva nya och olika kulturer som påverkar din känsla för stil och estetik, samtidigt som förmågan att skapa intressanta och berikande kontakter för deras karriärer i världen av fashion.

Platser

Milan

Milan Fashion Campus Fashion Courses

Address
MILAN FASHION CAMPUS
Via Broggi 7

20129 Milan, Lombardiet, Italien
Telefon
+39 02 2682 2730