Manuelina Culinary

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Italienska kulinariska program

Manuelina Culinary grundades av Manuelina Director, Melina Puntoriero. Efter att ha arbetat i stor utsträckning i olika kulinariska skolor i Italien och arbetat i forskning och utveckling med många olika kockar, började Melina utforma program som skulle svara på behovet av korta intensiva professionella program som skulle passa kulinariska proffs, liksom matälskare, i området för italienska köket. Våra program har utvecklats med chefs och kulinariska experter i Italien, som har en kombinerad erfarenhet på över 60 år. De är en kulmination av kunskap från yrkesverksamma som är topp i sitt område och uppdateras ständigt för att tillgodose en starkt konkurrenskraftig och föränderlig bransch. Varje program är förankrat i kultur, vetenskap och kreativitet samtidigt som man koncentrerar sig på de grundläggande principerna för smakstruktur och smak. Varje program börjar från grunderna och snabbt accelererar, och så på samma sätt, oavsett tidigare kulinarisk erfarenhet, slutar alla studenter vid samma tidpunkt.

Italienska Culinary Tours

Vår värd är kock Melina Puntoriero från Manuelina Culinary , en internationell kulinarisk skola som huvudsakligen fungerar i Italien men också runt om i världen. Melinas passion för matlagning ligger inte bara i maten själv men den kultur som omger varje ingrediens som behövs för att konstruera ett recept. Hon har spenderat de senaste 6 åren i Italien för att undersöka livsmedel i varje region. Melina har nu ett team kockar under sin vinge, som är högkvalificerade, innovatörer inom sina respektive sektorer och efterfrågade globalt av både företag och privata sektorer av gästfrihet för sina bidrag till köket.

Medan rotad i mat och vin, och dricka och äta är verkligen vår prioritet, är våra turer inte bara det. Arbeta i denna bransch har inneburit att vi har introducerats för några fantastiskt kreativa innovativa människor över hela landet och utifrån ett behov av att dela dem med människor, våra lyxresor föddes och utformade för att se Italien genom ögonen för att avslöja inte bara skönheten på så många ställen osynlig av den vanliga turisten, men för att visa dig varför du inte kan lära sig vara italiensk, men varför du måste leva Italien, spendera tid med sina lokalbefolkningar, uppleva sin skönhet, för att förstå passion bakom denna fantastiska kultur och hur man verkligen uppskattar detta enkla köket.

Vår skillnad

På Manuelina Culinary erbjuder vi kortsiktiga kulinariska program för att tillåta studenter och kockar som inte skulle ha tid att delta i en långvarig kulinarisk kurs. Vi låter studenten lära sig en betydande mängd kunskaper under en kort tidsperiod i små grupper som säkerställer en bekväm läromiljö. Studenter har också en exklusiv tillgång till mycket erfarna kockar som har arbetat för den bästa italienska restaurangen och världsklass laboratorier för att lära sig de senaste trenderna och kulinariska tekniker.

Vi erbjuder resenärer, mat och vin passionerade med en unik upplevelse av Italien, tar dem i områden som tidigare orörd av typiska turist. Vi erbjuder dem en kombination av Michelin Star restaurang i högklass och mindre traditionella arenor. Vi följer också en avslappnad och flexibel resväg som gör att resenärer kan anpassa sin italienska upplevelse.

Hos Manuelina förstår vi dina företags behov och mål, vi har expertkunskap som hjälper dig att uppnå dessa mål. Vi erbjuder expertråd på alla områden av italiensk kultur och vi ser till att vi tar din meny till nästa nivå.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

All Inclusive 5 Veckors Program I Italiensk Mat

Campusstudier Heltid 5 veckor April 2019 Italien Brescia

Vårt masterprogram är det mest omfattande korta kulinariska programmet utanför Italien. Studerande och matlagare får ett perspektiv på italienskt regionalt kök som effektivt och enkelt kan tillämpas på alla delar av världen. Det tar en djupgående titt på de råvaror som behövs för att utföra fullständiga menyer och går långt utöver enkla receptrepetitioner som vi ser på de flesta skolor. [+]

Programöversikt

Vårt masterprogram är det mest omfattande korta kulinariska programmet utanför Italien. Studerande och matlagare får ett perspektiv på italienskt regionalt kök som effektivt och enkelt kan tillämpas på alla delar av världen. Det tar en djupgående titt på de råvaror som behövs för att utföra fullständiga menyer och går långt utöver enkla receptrepetitioner som vi ser på de flesta skolor. Detta program kombinerar både demonstration och praktiska metoder som visar modern och traditionell regional italiensk mat och centra på de grundläggande principerna för kontrasterande smaker, färg, teknik och näringsvärde i köket och viktigare ger alla deltagare möjlighet att se och smaka på , och förmågan att utveckla och utveckla sin egen individuella teknik. Programmet täcker alla aspekter av italiensk mat, inklusive pasta och risotto, bakverk och desserter, gelato, härdade och konserverade produkter samt italienska huvudämnen, med en djupgående analys av avancerade tekniker, kemi och vetenskap bakom varje komponent.... [-]


Artisan Gelato 1 Vecka Program

Campusstudier Heltid 1 vecka April 2019 Italien Brescia

Italienska gelato är definitivt en synonym för italiensk mat och stil. Därför växer efterfrågan på traditionell gelato kontinuerligt och blir en lönsamare affärsmöjlighet över hela världen. Under ledning av de bästa Master Gelato Makersna i Italien kommer deltagare att lära sig att förbereda primärt italienska Gelato-smaker. Från den mest traditionella till den mest innovativa är nyckeln till framgång i metoden och användningen av högkvalitativa ingredienser. [+]

Programöversikt

Italienska gelato är definitivt en synonym för italiensk mat och stil. Därför växer efterfrågan på traditionell gelato kontinuerligt och blir en lönsamare affärsmöjlighet över hela världen. Under ledning av de bästa Master Gelato Makersna i Italien kommer deltagare att lära sig att förbereda primärt italienska Gelato-smaker. Från den mest traditionella till den mest innovativa är nyckeln till framgång i metoden och användningen av högkvalitativa ingredienser.

detaljerStartdatum: 29 april 2018Längd: 1 veckors program, 9:00 - 16:00Språket engelskaVar: Brescia, ItalienAdress: Via Serenissima, 5 BresciaMax antal per klass: 20Kostnad: € 2.500

Din 1-veckors resväg inkluderar *:... [-]


Artisan Pasta 1 Vecka Program

Campusstudier Heltid 1 vecka April 2019 Italien Brescia

Pasta har blivit ett återkommande föremål på restaurangmenyer över hela världen, oavsett restaurangen orientering. För konsumenten är pasta ett hälsosamt och gott menyalternativ, och för kockar representerar det stora vinster och en maträtt som inte har några begränsningar, vilket gör det alltid enkelt och flexibelt. Varje dag erbjuds kompletta praktiska lektioner där eleverna lär sig regionalism, förstår var pasta kommer ifrån och kan därför välja lämpliga kryddor och såser för vilken pasta de använder. [+]

Programöversikt

Pasta har blivit ett återkommande föremål på restaurangmenyer över hela världen, oavsett restaurangen orientering. För konsumenten är pasta ett hälsosamt och gott menyalternativ, och för kockar representerar det stora vinster och en maträtt som inte har några begränsningar, vilket gör det alltid enkelt och flexibelt. Varje dag erbjuds kompletta praktiska lektioner där eleverna lär sig regionalism, förstår var pasta kommer ifrån och kan därför välja lämpliga kryddor och såser för vilken pasta de använder. Kursen täcker alla specialpreparationer: torkad pasta, fylld pasta, gnocchi, ris och risottos. Alla rätter kommer att föreslås genom att jämföra den traditionella versionen av receptet med den kreativa återförtolkningen av kocken, för att göra dem ännu bättre och behagligare estetiskt. Den här veckan är en färgstark buffé av en av Italiens mest uppskattade menyalternativ.... [-]


Italienska Bakverk Och Efterrätt 1 Vecka Program

Campusstudier Heltid 1 vecka May 2019 Italien Brescia

Italienskt hantverkare är känt över hela världen för dess råvaror som är starkt relaterade till kulturen i de territorier från vilka de föddes. Detta resulterar i ett konfektyr som är känt över hela världen för ett exceptionellt urval av former och smaker. Under ledning av Master Pastry Chefs bland de bästa i Italien kommer deltagare att lära sig att förbereda några av de bästa och mest kända efterrätterna i den italienska konditorivärdet från det enklaste till det mest komplexa är nyckeln till framgång i metoden och användningen av produkter och utrustning av excellens. Detta är ett unikt program som koncentrerar sig på både traditionella och innovativa smakkombinationer och kulminerar till en imponerande konsthantverk. [+]

Programöversikt

Italienskt hantverkare är känt över hela världen för dess råvaror som är starkt relaterade till kulturen i de territorier från vilka de föddes. Detta resulterar i ett konfektyr som är känt över hela världen för ett exceptionellt urval av former och smaker. Under ledning av Master Pastry Chefs bland de bästa i Italien kommer deltagare att lära sig att förbereda några av de bästa och mest kända efterrätterna i den italienska konditorivärdet från det enklaste till det mest komplexa är nyckeln till framgång i metoden och användningen av produkter och utrustning av excellens. Detta är ett unikt program som koncentrerar sig på både traditionella och innovativa smakkombinationer och kulminerar till en imponerande konsthantverk.... [-]


Italienska Bröd Och Bakverk 1 Vecka Program

Campusstudier Heltid 1 vecka April 2019 Italien Brescia

Bröd och pizza har alltid representerat den unika naturen av italiensk kulinarisk. Under ledning av mästarebagare och pizzamakare bland de bästa i Italien kommer deltagarna att lära sig att förbereda ett brett utbud av kärn-traditionella italienska bröd, pizzor och bageriprodukter. från den enklaste till den mest komplexa. Oavsett om det är i konventionella eller eldfasta ugnar, kommer deltagarna att reproducera texturer och smaker som undviker de flesta kockar idag. [+]

Programöversikt

Bröd och pizza har alltid representerat den unika naturen av italiensk kulinarisk. Under ledning av mästarebagare och pizzamakare bland de bästa i Italien kommer deltagarna att lära sig att förbereda ett brett utbud av kärn-traditionella italienska bröd, pizzor och bageriprodukter. från den enklaste till den mest komplexa. Oavsett om det är i konventionella eller eldfasta ugnar, kommer deltagarna att reproducera texturer och smaker som undviker de flesta kockar idag.

detaljerStartdatum: 22 april 2018Längd: 1 veckors program, 9:00 - 16:00Språket engelskaVar: Brescia, ItalienAdress: Via Serenissima, 5 BresciaMax antal per klass: 20Kostnad: € 2.500

Din 1-veckors resväg inkluderar *:... [-]


Italienskt Kök 1 Vecka Program

Campusstudier Heltid 1 vecka April 2019 Italien Brescia

Italiensk mat kännetecknas av en unik och distinkt stil, som inkluderar ett fantastiskt utbud av rätter, produkter och teknik. Varje maträtt är bara lika bra som de råvaror som används för att bygga den. För att varje kock ska vara en mästare på sitt eget område och att uppfinna tradition måste de först förstå var en viss tallrik, en viss smak eller en viss ingrediens kommer ifrån. [+]

Programöversikt

Italiensk mat kännetecknas av en unik och distinkt stil, som inkluderar ett fantastiskt utbud av rätter, produkter och teknik. Varje maträtt är bara lika bra som de råvaror som används för att bygga den. För att varje kock ska vara en mästare på sitt eget område och att uppfinna tradition måste de först förstå var en viss tallrik, en viss smak eller en viss ingrediens kommer ifrån. Att förstå begreppet regionalism i italiensk mat är avgörande för att förstå var en viss produkt i Italien kommer från och därför hur den produkten används för att skapa menyalternativ. Förutom att förstå sanningarna och myterna om italiensk mat kan deltagarna kombinera kulinarisk träning med kulturhistoria som gör dem bättre kockar och mer skickliga culinarians.... [-]