MasterPrep International

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Dina mål är kärnan i allt vi gör!

MasterPrep är ett internationellt team av professionella instruktörer vars tjänster syftar till att hjälpa kandidater att nå högsta möjliga provresultat. MasterPrep innebär tryggt gå mot din entré till MBA eller Master / Grundutbildning grader eller handelshögskolor i världen.

Inleder sådana program kan ofta visa sig vara en svår uppgift och kommer alltid att innebära att ta tuffa tester, skriva intressanta och väl strukturerade essäer och tryggt hantera intervjun för att visa att du passar profilen och att du är rätt person att vara på det programmet.

personlig Approach MasterPrep erbjuder kandidater dess beprövade erfarenhet och omfattande professionalism, med inriktning uteslutande på varje elevs särskilda behov och objectives.We utföra en första utvärdering som syftar till att identifiera den bästa utbildningen banan på basis av varje kandidat profil för både språkkunskaper och urvalsproven. Dessutom, vår e-learning support och testsimuleringar tillåter oss att utforma en mycket riktade och mycket effektiv träning plan.Our erfarna tränare kan guida dig till att bygga en personlig studieplan som optimerar den tid du har till förfogande och som tar hänsyn till alla dina andra åtaganden som kan stå i vägen för din beredning (dvs arbetsåtaganden, begränsad studietid finns, etc.).

E-Learning Förutom att klassbaserade program prep har MasterPrep utvecklat en rad av integrerade e-learning lösningar. Med våra mycket framgångsrika långväga prep program via vår videokonferensplattform, och genom våra e-kurser och e-böcker, har vi möjlighet att nå studenter överallt och leverera våra premium test prep tjänster hemma i sitt eget hem eller kontor.

Professionell personal och stimulerande miljö Tillsammans med experter inom ämnesområdet, våra tränare är utmärkta lärare. De samarbeta kontinuerligt med varandra och regelbundet delta i repetitionskurser, för att alltid vara à jour med den senaste utvecklingen i världen av undervisning och testberedningen. Detta är anledningen till MasterPrep kan erbjuda den högsta utbildningens kvalitet i branschen och att se till att kandidaterna får bästa möjliga service.MasterPrep har medvetet valt att begränsa storleken på sina gruppkurser för att kunna fokusera mer specifikt på varje deltagares behov.

omfattande service Den MasterPrep team kan hjälpa dig att identifiera dina styrkor och svagheter och kan hjälpa dig att skapa en anpassad strategi som guidar dig genom hela programmet process.From testa preparatet, med en personlig studieplan som kommer att optimera den tid du har till förfogande, antagning rådgivning, uppsats redigering och coaching, kan vi förse dig med alla de nyckelelement som krävs för en lyckad presentation.

Platser

Milan

Address

Via V. Monti, 8

20123 Milan, Lombardiet, Italien

rom

Address
Piazza Marconi 15
00144 rom, Lazio, Italien

neapel

Address
Via Cesario Console, 3
80132 neapel, Campania, Italien

Zurich

Address
Badenerstrasse 816
8049 Zurich, zurich, Schweiz