Läs den officiella beskrivningen

Dina mål är kärnan i allt vi gör!

MasterPrep är ett internationellt team av professionella instruktörer vars tjänster syftar till att hjälpa kandidater att nå högsta möjliga provresultat. MasterPrep innebär tryggt gå mot din entré till MBA eller Master / Grundutbildning grader eller handelshögskolor i världen.

Inleder sådana program kan ofta visa sig vara en svår uppgift och kommer alltid att innebära att ta tuffa tester, skriva intressanta och väl strukturerade essäer och tryggt hantera intervjun för att visa att du passar profilen och att du är rätt person att vara på det programmet.

personlig Approach MasterPrep erbjuder kandidater dess beprövade erfarenhet och omfattande professionalism, med inriktning uteslutande på varje elevs särskilda behov och objectives.We utföra en första utvärdering som syftar till att identifiera den bästa utbildningen banan på basis av varje kandidat profil för både språkkunskaper och urvalsproven. Dessutom, vår e-learning support och testsimuleringar tillåter oss att utforma en mycket riktade och mycket effektiv träning plan.Our erfarna tränare kan guida dig till att bygga en personlig studieplan som optimerar den tid du har till förfogande och som tar hänsyn till alla dina andra åtaganden som kan stå i vägen för din beredning (dvs arbetsåtaganden, begränsad studietid finns, etc.).

E-Learning Förutom att klassbaserade program prep har MasterPrep utvecklat en rad av integrerade e-learning lösningar. Med våra mycket framgångsrika långväga prep program via vår videokonferensplattform, och genom våra e-kurser och e-böcker, har vi möjlighet att nå studenter överallt och leverera våra premium test prep tjänster hemma i sitt eget hem eller kontor.

Professionell personal och stimulerande miljö Tillsammans med experter inom ämnesområdet, våra tränare är utmärkta lärare. De samarbeta kontinuerligt med varandra och regelbundet delta i repetitionskurser, för att alltid vara à jour med den senaste utvecklingen i världen av undervisning och testberedningen. Detta är anledningen till MasterPrep kan erbjuda den högsta utbildningens kvalitet i branschen och att se till att kandidaterna får bästa möjliga service.MasterPrep har medvetet valt att begränsa storleken på sina gruppkurser för att kunna fokusera mer specifikt på varje deltagares behov.

omfattande service Den MasterPrep team kan hjälpa dig att identifiera dina styrkor och svagheter och kan hjälpa dig att skapa en anpassad strategi som guidar dig genom hela programmet process.From testa preparatet, med en personlig studieplan som kommer att optimera den tid du har till förfogande, antagning rådgivning, uppsats redigering och coaching, kan vi förse dig med alla de nyckelelement som krävs för en lyckad presentation.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Italienska

Skolan erbjuder också:

Kurser

MasterPrep International

Antagningsprocessen är en komplicerad och lång resa som kan ta många månader innan ett slutligt urval resultat. Antagning till högskolor och universitet program visar en ... [+]

Antagning rådgivning och Essay redigering

Antagningsprocessen är en komplicerad och lång resa som kan ta många månader innan ett slutligt urval resultat. Antagning till högskolor och universitet program visar en ständigt växande tävlingsanda, särskilt på de bästa europeiska och nordamerikanska skolor. Skolorna är att ständigt höja GMAT / GRE och TOEFL / IELTS provresultat, göra sina akademiska och yrkesmässiga ansökningskriterier alltmer selektiv. Samtidigt, de söker för sökande med okonventionella profiler och ovanliga erfarenheter och kunskaper. Aspekter som en internationell kall, förmåga att arbeta i ett team, mång flexibilitet och starkt ledarskap potential efterfrågas nu mer än tidigare.... [-]

Italien Milan Rome Naples Schweiz Zürich  + 2 Mer
Öppen antagning
Engelska,Italienska
Heltid
10 timmar
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
MasterPrep International

GMAT ® (Graduate Management Admission Test) krävs för tillträde till MBA och andra forskarutbildning vid de viktigaste universitet och handelshögskolor. ... [+]

GMAT ® (Graduate Management Admission Test) krävs för tillträde till MBA och andra forskarutbildning vid de viktigaste universitet och handelshögskolor.

GMAT bedömer tentand med 4 olika sektioner: Analytisk skrivuppgift, integrerad resonemang, kvantitativa delen, verbala delen.

ANALYSskrivuppgift

Detta avsnitt kräver skrivandet av en uppsats som senare skannas och avslutade utvärdera rimligheten i de antaganden och slutsatser som uppsatsen erbjuder.

INTEGRERAD RESONEMANG

Detta avsnitt testar förmågan att bedöma information och data som kommer från olika källor, såsom diagram, tabeller, e-post, etc.

verbala delen

Den här delen av testet bedömer logiskt tänkande, kritisk förståelse av en text och korrekt grammatisk förståelse av det engelska språket. Frågorna är indelade i 3 delar: kritiskt resonemang, läsförståelse, Mening korrigering.... [-]

Italien Milan Rome Naples Schweiz Zürich  + 2 Mer
Öppen antagning
Engelska,Italienska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
MasterPrep International

GRE (Graduate Record Examina) är ett test som utvärderar engelska, matematik och andra färdigheter och ofta betraktas som en avgörande faktor i antagningsprocessen till e ... [+]

GRE (Graduate Record Examina) är ett test som utvärderar engelska, matematik och andra färdigheter och ofta betraktas som en avgörande faktor i antagningsprocessen till ett utbildningsprogram eller för tilldelning av stipendier.

GRE allmänt test utförs i antingen en datorbaserad eller ett pappersbaserat läge och är uppdelad i 3 huvuddelar: Analytisk skrivuppgift, logik, verbala frågor.

ANALYS SKRIVA

Detta avsnitt utvärderar skriftlig kommunikation och förmåga att kritiskt analysera ett argument. Den består av två skrivaktiviteter:

Beskriv ditt perspektiv om ett problem (30 minuter) Analysera ett argument (30 minuter)

VERBALT RESONEMANG

Detta avsnitt utvärderar förståelsen av skrivna texter och förmåga att identifiera associationer mellan olika typer av information som måste analyseras. Det finns tre text kategorier: meningen likvärdighet, textkomplettering, läsförståelse.... [-]

Italien Milan Rome Naples Schweiz Zürich  + 2 Mer
Öppen antagning
Engelska,Italienska
Heltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
MasterPrep International

IELTS är engelska bedömning språktest vanligast i engelskspråkiga länder för antagning till utbildningsinstitutioner, invandring och arbete. ... [+]

IELTS är den engelska bedömning språktest vanligast i engelskspråkiga länder för antagning till utbildningsinstitutioner, invandring och arbete.

IELTS finns i två format beroende på anledningen till att testet krävs: Academic, allmän utbildning.

AKADEMISK

Denna testformatet används för dem som vill studera utomlands i ett engelsktalande högskola. I detta fall bedömer testet en sökandes kunskaper i akademiskt språk som är avgörande för att delta universitet och magisterprogram på engelska.

Allmän utbildning

Detta test format är lämplig för dem som vill åka utomlands för gymnasieutbildning, invandring eller arbete. I det här fallet, testet mäter engelska språkkunskaper i ett praktiskt vardags sammanhang.... [-]

Italien Milan Rome Naples Schweiz Zürich  + 2 Mer
Öppen antagning
Engelska,Italienska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
MasterPrep International

SAT är lämplighetstest som krävs för tillträde till högskolor och universitet i USA och Kanada. Testet utvärderar kandidatens kritiskt tänkande som är viktigt när man stu ... [+]

Den lör är lämplighetstest som krävs för tillträde till högskolor och universitet i USA och Kanada. Testet utvärderar kandidatens kritiskt tänkande som är viktigt när man studerar på högskola eller universitet.

SAT består av tre delar: Evidence-Based läsning och skrivning, matematik, Essay (tillval).

prep Val Lör individuell kurs personifierade schema One-to-one sessioner Finns på plats eller på nätet

SAT Group Course

Intensiv i klassen undervisning små grupper Finns på plats

lör Undervisningstid

skräddarsytt program Fokus på specifika områden Finns på plats eller på nätet

varför MasterPrep exceptionella lärare ... [-]
Italien Milan Rome Naples Schweiz Zürich  + 2 Mer
Öppen antagning
Engelska,Italienska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
MasterPrep International

TOEFL är engelskt språktest för icke infödda talare mest efterfrågade av akademiska institutioner över hela världen. Dessutom är det också krävs av statliga myndigheter, ... [+]

Den toefl är engelskt språktest för icke infödda talare mest efterfrågade av akademiska institutioner över hela världen. Dessutom är det också krävs av statliga myndigheter, internationella institutioner och utbytesprogram i engelskspråkiga länder.

TOEFL bedömer tentand med 4 olika sektioner: Läsa, lyssna, tala, skriva.

LÄSNING

3 till 5 passager utdrag ur vetenskapliga texter, vardera ca 700 ord lång; 12-14 frågor per passage.

LYSSNANDE

4 till 6 föreläsningar (vissa med klassrum diskussion) varar 3-5 minuter vardera; 6 frågor per föreläsning. 2 till 3 samtal som varar 3 minuter vardera, 5 frågor per samtal.

TALA

2 uppgifter ber om ett yttrande om välkända ämnen; 4 integrerade talande uppgifter baserade på läsning och / eller lyssna passager.... [-]

Italien Milan Rome Naples Schweiz Zürich  + 2 Mer
Öppen antagning
Engelska,Italienska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska