NABA Summer school 2019

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Laureate101


Kom i Italien i sommar och studera konst och design! NABA Summer Courses erbjuder två veckors intensiva forsknings- och projektupplevelser inom Design, Mode och Visual

NABA erbjuder även sommarkurser i italiensk kultur

NABA Sommarutbudet omfattar inledande, mellanliggande och avancerade kurser fördelade på tre sommarsessioner. Du kan kombinera kurser för att skapa en två, fyra eller sex veckors session, så att du får det mesta av din tid i Milano och fullt ut upplever NABAs pedagogiska inriktning och värderingar.

Alla sommarprogram utförs på engelska.

PROV

NABA kommer att tilldela ECTS-poäng till sina sommarkurser, så det blir enklare för studenter att överföra sina krediter till andra universitet och akademier som använder eller erkänner ECTS-systemet.

Efter framgångsrikt genomförande av varje 2-veckors sommarkurs (45 timmars klass) kommer NABA att utfärda 3 högskolepoäng som kan överföras till valmöjligheten för varje studenthemhögskola.

Intresserade studenter ska kräva NABA ECTS-kursplan till NABA Summer Courses Office på summer@naba.it och skicka in det till sina hemuniversiteter för att verifiera möjligheten att ha ECTS-poäng utfärdat av NABA för de sommarkurser som redovisas i studieplanen. För att erhålla ECTS-poäng måste studenterna vara över 18 år, ha genomgått gymnasiet och vara inskrivna på en universitetsstudieväg, uppfylla kursens behörighetskrav och uppnå kursens lärandemål och mål.

HUS

NABA hjälper internationella studenter att hitta boende. Studenterna kan välja mellan ett antal singel och delat rum på Campus gångavstånd, i lägenheter som förvaltas av skolan.

Vidare har NABA utvecklat avtal med ett visst antal fastighetsbyråer som har ett varierat urval av lägenheter i ett annat område av staden och har samtidigt utvecklat kontakter med privata hyresvärdar som hyr ut lägenheter nära Campus och i olika områden. NABA har också specialerbjudanden med vandrarhem, bostad och hotell.

För ytterligare information kontakta NABA Bostadsbyrå via e-mail på short@milanhousing.it eller via telefon på 02 02 37 372 295

VISUM

Vänligen kontrollera med en italiensk ambassad eller konsulat i ditt hemland för att avgöra om du behöver visum för att komma in i Italien.

Om du behöver en VISA, kommer NABA att ge dig ett intyg (vid full betalning av din studieavgift) så att du kan få visum från din lokala italienska ambassad / konsulat.

Var vänlig medveten om att viseringsansökan och utfärdandet kan ta mer än en månad, så överväga att ansöka om visum i förväg. Det är ditt ansvar att ansöka om visum i tid.

Om din visumansökan nekas, ersätter NABA din fullständiga studieavgift (minus administrativ avgift på 150 EUR) endast om du skickar bevis på viseringsavvisandet (det vill säga det officiella brev eller e-postmeddelande som skickas av ambassaden / konsulatet förnekar visum).

laureateSchools

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Summer courses »

Program

Skolan erbjuder också:

Sommarkurser

Sommarkurs i 2D Cartoon Animation

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Italien Milan

Kursen behandlar alla aspekter som är relaterade till förverkligandet av en framgångsrik kort film: teckning, design, animering, storyboarding, skådespel, timing, scriptwriting. Eleverna kommer att vara både regissörer och animatörer av sin egen film, så att de står inför alla problem och problem som normalt uppstår när man gör en animerad film. [+]

Kursen behandlar alla aspekter som är relaterade till förverkligandet av en framgångsrik kort film: teckning, design, animering, storyboarding, skådespel, timing, scriptwriting.

Eleverna kommer att vara både regissörer och animatörer av sin egen film, så att de står inför alla problem och problem som normalt uppstår när man gör en animerad film.

Krav

Kursen är lämplig för studenter med lite bakgrund i animation och för studenter som har fyllt ett eller två år av universitetsstudier inom konst och design.

[-]

Sommarkurs i Board Game Design

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Italien Rome

Spel är en interaktiv form av underhållning som kopplar människor i olika åldrar, kön, etniciteter, socioekonomiska grupper och kompetensnivåer. Genom de spel vi spelar möter vi nya människor, förbättrar våra färdigheter - och viktigast av allt lär vi oss. [+]

Spel är en interaktiv form av underhållning som kopplar människor i olika åldrar, kön, etniciteter, socioekonomiska grupper och kompetensnivåer. Genom de spel vi spelar möter vi nya människor, förbättrar våra färdigheter - och viktigast av allt lär vi oss. Kursen fokuserar på en särskild typ av spelupplevelse-brädspel - som kräver mer än en spelare och därigenom uppmuntrar utvecklingen av sociala färdigheter som samarbete, förhandlingar, bluff och övertalning.

Efter föreläsningar som utforskar de grundläggande principerna för brädspelsspel, prototypning och spelprovning, kommer du att använda dessa grundläggande för att skapa ett originalspel, antingen individuellt eller i små grupper. I slutet av kursen kommer du att kunna omvandla dina idéer till hanterbara mönster och utveckla snabba prototyper för att fullt ut testa spelarupplevelsen du uppnår för att uppnå.... [-]


Sommarkurs i Cool Hunting Fashion i Rom

Campusstudier Heltid 1 vecka June 2019 Italien Milan Rome + 1 fler

Kursen fokuserar på hur nya modetrender uppstår och hur Romens stad spelar en roll för att påverka dem. [+]

Kursen fokuserar på hur nya modetrender kommer fram och hur städerna i Rom

I klassrummet får du tips om hur du är en cool jägare - hur man undersöker, observerar och analyserar nuvarande modetrender och framtida riktningar. Genom att använda Rom som jaktmark, ökar du tekniken och lär dig vad som krävs för att översätta kulturella, konstnärliga, sociala och modetrender till marknadsförbara idéer. Du kommer att undersöka nya trender genom fältresor till butiker och boutiquer, tygaffärer, utställningar och trendiga platser där snygga människor hänger runt staden.

Under hela kursen kommer du att arbeta med att skapa en forskningsjournal som illustrerar, genom text och bilder, de begrepp du utforskar och de coola modeidéerna du hittat i hela Rom... [-]


Sommarkurs i den kulturella rundturen av det bästa i mode i Milano

Campusstudier Heltid 1 vecka June 2019 Italien Milan Rome + 1 fler

Du kommer att få en bred översikt över mode systemet, med fokus på vad som definierar italienska mode, hur Milan blev ett sådant mekka för modedesignerare; fokus på vad som gör italiensk mode unik och vad specifikt definierar modescenen i Rom. [+]

Om du undrar varför Milan är känd som världens huvudstad, gå med i den här tvåveckors kreativa resan. Kursen alternerar föreläsningar om historien och principerna för modedesign med besök på Milanos hetaste modefläckar: modebyråer och boutiquer, utställningslokaler, utställningar, flaggskepps- och konceptbutiker och kult-favoritplatser för coola jägare.

Om du vill fördjupa din förståelse för italiensk mode, är den här kreativa upplevelsen för dig. Kursen byter ut föreläsningar om historien och principerna för modedesign med besök på Roms hetaste modefläckar: modebyråer och boutiquer, utställningslokaler, utställningar, flaggskepps- och konceptbutiker och kult-favoritplatser för coola jägare.... [-]


Sommarkurs i digital illustration

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Italien Milan

Kursen ska lära sig hur man skapar intressanta papperslösa illustrationer genom att använda program. Det delas in i två delar: DEL 1: Digital som en trogen reproduktion av handmålningsinstrument DEL 2: Digital som ett självständigt uttrycksfullt språk. Kursen fokuserar inte på Photoshop eller Illustrator utan på den uttryckliga användningen av de digitala verktygen. Illustrationerna avser utgivning (tidskrifter och bokomslag), animering (inspirerande ritningar) och nya medier (tabletter, appar, etc.). [+]

Kursen ska lära sig hur man skapar intressanta papperslösa illustrationer genom att använda program. Det kommer att delas in i två delar:

DEL 1: Digital som en trogen återgivning av handmålningsinstrument.DEL 2: Digital som ett självständigt uttrycksfullt språk.

Kursen kommer inte att fokusera på Photoshop eller Illustrator utan på den uttryckliga användningen av de digitala verktygen. Illustrationerna kommer att handla om publicering (tidskrifter och bokomslag), animering (inspirerande ritningar) och nya medier (tabletter, appar ...)

Krav

Kursen är lämplig för studenter med lite bakgrund i illustration och för studenter som har fullgjort ett eller två år av universitetsstudier inom konst och design.... [-]


Sommarkurs i Du Tube Content Creation och Channel Management

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Italien Rome

Oavsett din erfarenhetsnivå eller vilken typ av kamera du använder kommer denna korta kurs att ge dig den kunskap du behöver för att förbättra innehållet på din YouTube-kanal eller, om du inte redan har en, att starta den. [+]

Oavsett din erfarenhetsnivå eller vilken typ av kamera du använder kommer denna korta kurs att ge dig den kunskap du behöver för att förbättra innehållet på din YouTube-kanal eller, om du inte redan har en, att starta den.

Vår fakultet guidar dig genom processen att göra effektiva videor. Du kommer att lära dig hur man gör en storyboard, hur man skjuter en professionell video med hjälp av populära kameratyper, hur man spelar in ljud, hur man tänder videor med en överkomlig inställning och hur man redigerar dina bilder effektivt. Du kommer också att utforska YouTube-plattformen och lära dig hur du skickar in videoklipp till din YouTube-kanal med effektiva titlar, beskrivningar och taggar som är SEO-vänliga och kommer att få många synpunkter.... [-]


Sommarkurs i Fashion Trend Scouting

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Italien Milan Rome + 1 fler

Trendscouting är nyckeln till utvecklingen av en kreativ och innovativ personlig modesamling. Cool Jakt som forskningsmetodik bygger på observationen av vad som verkligen händer i världens gator. Vad folk verkligen gör, tänk och slitage är ett kraftfullt verktyg för att skapa en ny vision för mode. Eleverna kommer att lära och genomföra observation, forskning och analys tekniker relaterade till coola jakt som specifikt fokuserar på Milano. [+]

NABA Summer School föreslår en bred och uppdaterad syntes av NABAs know-how, som ger en syn på marknadens viktigaste trender, industriella skapande processer, konstnärligt och socialt uttryck tillsammans med möjligheten att experimentera med ett aktuellt projekttema.

NABA Sommarkurser är 2 veckors intensiva forsknings- och projektupplevelser inom 4 tematiska områden (Mode Design, Design, Visual

FÖRSTA SESSION: 26 JUNI - 6 JULI

ANDRA SESSION: JULI 10 - JULI 20

TREDJE SESSION: JULI 24 - AUGUST 3

Kostnad och avgift:/>

1 500 EUR studieavgift för en 2 veckors session (45 timmars lektion över 9 dagar)En studieavgift på 2 795 euro för en 4-veckors session (90 timmars lektion över 18 dagar)3 995 EUR studieavgift för en 6 veckors session (135 timmars lektion över 27 dagar)... [-]

Sommarkurs i fotografi I

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Italien Milan

Under hela denna intensiva kurs introduceras studenter med en grundläggande kunskap om fotografi för specialiserade tekniker och material. [+]

Under hela denna intensiva kurs introduceras studenter med en grundläggande kunskap om fotografi för specialiserade tekniker och material.

Du kommer att lära dig grunderna för optik och ljus (bländare, slutartid, exponering), fotografiska metoder och kompositionstekniker.

Bildbehandling i Photoshop och utmatningsteknik kommer också att täckas.

Krav

Kursen är avsedd för studenter som inte har bakgrund i fotografi och för studenter som deltar eller kommer att delta i deras första år av universitetsstudier inom konst och design.

[-]

Sommarkurs i fotografi II

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Italien Milan

Kursen kommer att följa upp fotografi I och göra det möjligt för eleverna att ytterligare fördjupa sin kunskap om fotografiska tekniker och vidareutveckla sina uttrycksfulla färdigheter. [+]

Kursen kommer att följa upp fotografi I och göra det möjligt för eleverna att ytterligare fördjupa sin kunskap om fotografiska tekniker och vidareutveckla sina uttrycksfulla färdigheter.

Studenterna kommer att få ett specifikt tema och måste utveckla ett koncept, en stämningstavla och ett slutprojekt under ledning av en professionell fotograf.

Krav

Kursen är lämplig för studenter med viss bakgrund i fotografi och för studenter som har fullgjort ett eller två år av universitetsstudier inom konst och design.

[-]

Sommarkurs i förpackning

Campusstudier Heltid 2 veckor June 2019 Italien Rome

I den här kursen kommer du att undersöka processer och material som är inblandade i förpackningsdesign, lära sig att lägga kartong för att skapa enkla paket och arbeta i ett team för att tolka en företagsförteckning. [+]

Disciplinen för förpackningsdesign kan verka vid första anblicken att nästan helt förlita sig på tekniska färdigheter inom grafisk design. Men i själva verket bygger förpackningsdesign också på flera andra grundläggande aspekter av visuell designutbildning, bland annat redaktionell, kompositionell, paketlagring och efterproduktion. Ett produktpaket berättar en historia, förmedlar varumärkets identitet och värderingar och blir en sensuell och interaktiv upplevelse för kunder som berör syn, beröring och ljud.

I den här kursen kommer du att undersöka processer och material som är inblandade i förpackningsdesign, lära sig att lägga kartong för att skapa enkla paket och arbeta i ett team för att tolka en företagsförteckning. När du utvecklar ett produktförpackningskoncept ska du träna designstrategi, skapa kompositioner och utveckla nya färdigheter.... [-]


Sommarkurs i handillustrationen

Campusstudier Heltid 2 veckor June 2019 Italien Milan

Eleverna kommer att lära sig att skapa effektiva och kraftfulla bilder, intressanta illustrationer, som är tillämpliga på olika professionella områden. Alternativ teori och praktik visar kursen olika tekniker, processer och tillvägagångssätt. [+]

Eleverna kommer att lära sig att skapa effektiva och kraftfulla bilder, intressanta illustrationer, som är tillämpliga på olika professionella områden. Alternativ teori och praktik visar kursen olika tekniker, processer och tillvägagångssätt.

Krav

Kursen är avsedd för studenter som inte har någon bakgrund i illustrationen och för studenter som deltar eller kommer att delta i deras första år av universitetsstudier inom konst och design.

[-]

Sommarkurs i inredning för hotell

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Italien Milan

Kursen gör det möjligt för deltagarna att förstå kombinationen av estetik, funktionella och operativa aspekter för att utforma framgångsrika hotell. [+]

Kursen gör det möjligt för deltagarna att förstå kombinationen av estetik, funktionella och operativa aspekter för att utforma framgångsrika hotell. Studenterna kommer att uppleva en djup analys av de moderna hotelltyperna, de senaste hotelldesigntrenderna och information om material, möbler och belysning.

Kursen ger en djup undersökning av det omfattande och komplexa området inom inredning inom gästbranschen och hur det förändras och utvecklas.

Krav

Kursen är utformad för studenter från slutskolan och för dem med viss yrkeserfarenhet inom inredning som vill utforska nya möjligheter som kombinerar strategi och kreativitet.

[-]

Sommarkurs i inredningsdesign I

Campusstudier Heltid 2 veckor June 2019 Italien Milan

En fullständig nedsänkningskurs som ger studenterna en översikt över den italienska designmetoden. [+]

En fullständig nedsänkningskurs som ger studenterna en översikt över den italienska designmetoden. Studenterna kommer att introduceras till analysen av rummets delar, och får möjlighet att fokusera specifikt på inredning och gräva i intensiva projektarbeten.

Studenter att utveckla en inredningsplan ska använda livsstil, konst och designforskning i Milano.

Krav

Kursen är avsedd för studenter som inte har någon bakgrund i inredning och för studenter som deltar eller kommer att delta i deras första år av universitetsstudier inom konst och design.

[-]

Sommarkurs i inredningsdesign II

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Italien Milan

Kursen är avsedd för studenter med bakgrundsförståelse och erfarenhet inom inredning. Eleverna får chansen att analysera moderna inredningsrum genom observation baserad på personlig forskning. [+]

Kursen är avsedd för studenter med bakgrundsförståelse och erfarenhet inom inredning. Eleverna får chansen att analysera moderna inredningsrum genom observation baserad på personlig forskning. De kommer att utveckla en professionell designers attityd som söker material som inspirationskälla genom stadens utforskning.

Projektarbetet kommer att inriktas mot skapandet av en fysisk modell av inredningslayout med endast regenererade eller kasserade material.

Krav

Kursen är lämplig för studenter med lite bakgrund och erfarenhet inom inredning och för studenter som har fullgjort ett eller två år av universitetsstudier inom konst och design.

[-]

Sommarkurs i interaktionsdesign med pekskiva

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Italien Rome

I den här kursen får du chansen att delta i ideationen, designen och genomförandet av ett interaktivt projekt med hjälp av pekskärmen, en enhet som vänder sig till ljud och gör vilken yta som helst interaktiv. [+]

Nyfiken om världen av interaktionsdesign? I den här kursen får du chansen att delta i ideationen, designen och genomförandet av ett interaktivt projekt med hjälp av pekskärmen, en enhet som vänder sig till ljud och gör vilken yta som helst interaktiv.

Du kommer att undersöka elementen i ett interaktivt projekt, inklusive media, språk, mål, användarbeteenden och teknik (hårdvara och programvara). Du kommer att öva med hjälp av grundläggande verktyg för att skapa prototyper av interaktiva enheter, och du kommer att lära dig grunden för TouchBoard / Arduino kodningsmiljö, språk och programmering. Som du lär dig genom att göra, kommer du att bygga enheter som påverkar och påverkas av den fysiska världen.... [-]


Sommarkurs i italiensk modedesign: Rom och Milano, från Haute Couture till Pret_à_porter

Campusstudier Heltid 1 vecka June 2019 Italien Milan Rome + 1 fler

Denna veckokurs erbjuder en social och kulturell analys av det italienska modefenomenet, utforska filosofier, stilar och affärsstrukturer av några av de mest ikoniska italienska mode varumärkena. [+]

(Genom besök på modeutställningslokaler och studior kommer du att förstå det industriella prêt-à-porter- systemet och experimentera med att designa en prêt-à-porter- samling.)

Beskrivning

Denna veckokurs erbjuder en social och kulturell analys av det italienska modefenomenet, utforska filosofier, stilar och affärsstrukturer av några av de mest ikoniska italienska mode varumärkena.

Du kommer att bli inbjuden att överväga hur designers kan kombinera kvaliteten på haute couture med den praktiska marknaden behöver erbjuda prêt-à-porter samlingar. Genom besök på Milanese modeutställningslokaler och studior kommer du att förstå det industriella prêt-à-porter- systemet, det vill säga fabriksbyggda kläder som säljs av hyllan i standardiserade storlekar.... [-]


Sommarkurs i klassisk konstupptäckt i Rom

Campusstudier Heltid 1 vecka June 2019 Italien Milan Rome + 1 fler

Upptäck varför Rom är känt som den "eviga staden". I denna fulldomsresa kommer du att utforska denna tidlösa stad samtidigt som du utökar din kunskap om klassisk konst. [+]

Upptäck varför Rom är känt som den "eviga staden". I denna fulldomsresa kommer du att utforska denna tidlösa stad samtidigt som du utökar din kunskap om klassisk konst. Kursen ersätter föreläsningar om klassisk skulptur, keramik och målning med besök i Roms mest ikoniska monument, museer och utställningar.

När du upptäcker de antika konstnärernas fascinerande historia och deras religiösa och kulturella inspirationer, kommer du att styras för att skapa ett personligt projekt: ett häfte som presenterar din syn på Rom, innehållande bilder, ritningar, artiklar och anteckningar du tar under klassen och i din fritid.

Milano är ett centrum inte bara för mode och design utan även för samtidskonst. Kursen kombinerar föreläsningar om dagens mest inflytelserika artister med en aktiv utforskning av Milanos samtidskonst. Vi kommer att besöka museets samlingar, privata stiftelser och internationella konstgallerier, inklusive arenor som Boschi di Stefano Collection, Museo del 900, Galleria d'Italia, Fondazione Prada och Pirelli HangarBicocca (ligger i en tidigare Pirelli-fabrik).... [-]


Sommarkurs i kostymdesign

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Italien Rome

Vill du lära dig att skapa fantastiska kostymer för scenen eller skärmen? I den här kursen får du en översikt över kostymdesignen för prestationsindustrin, tillsammans med en förståelse för den viktiga roll som kostar spel i karaktärsskapande. [+]

Vill du lära dig att skapa fantastiska kostymer för scenen eller skärmen? I den här kursen får du en översikt över kostymdesignen för prestationsindustrin, tillsammans med en förståelse för den viktiga roll som kostar spel i karaktärsskapande.

Under den första veckan kommer du att undersöka kostymernas värld genom att analysera och diskutera bilder, videor och läsningar för att upptäcka hur historiska faktorer, karaktärs personligheter, proportioner, färg, material och skräddarsydda tekniker spelar in i processen. Din klass gör flera besök på skräddarsydda butiker, teatrar och kostymarkiv. Under den andra veckan kommer du att arbeta med dina medstudenter för att utforma en portfölj av kostymer för liveuppträdande eller en film. Beroende på ledig tid och deltagarnas färdigheter kan din klass också skapa en kostym prototyp.... [-]


Sommarkurs i kreativ kodning

Campusstudier Heltid 2 veckor June 2019 Italien Rome

I kursen studerar du historia och filosofi bakom den konstnärliga användningen av teknik. Du kommer att lära dig kodningsstrategier, utforska hur du inkluderar kodning i din kreativa process och upptäcka hur datorverktyg kan förbättra din kreativitet. [+]

Nu kolliderar världens kodning och design mer än någonsin. Borta är dagarna av mocking up designs så att en tekniker kan få dem till liv. Många designers lär sig hur man kodar, så att de kan designa med mer empati för den digitala eran, jobba bättre med tekniska lag och få större kontroll över den färdiga produkten.

I kursen studerar du historia och filosofi bakom den konstnärliga användningen av teknik. Du kommer att lära dig kodningsstrategier, utforska hur du inkluderar kodning i din kreativa process och upptäcka hur datorverktyg kan förbättra din kreativitet. Din kursledare hjälper dig att tillämpa praktiska programmeringskoncept inom hands-on-projekt.

[-]

Sommarkurs i kuration och utställningsdesign

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Italien Milan

Kuratorens arbete innehåller ett flertal kunskaper och mångfald av metoder för att förstå dagens tid, interagera med det förflutna och producera nya perspektiv. [+]

Kuratorens arbete innehåller ett flertal kunskaper och mångfald av metoder för att förstå dagens tid, interagera med det förflutna och producera nya perspektiv. Utöver teoretisk kunskap erbjuder kursen en strukturerad väg att utveckla kuratoriska projekt, från forskning och produktion av koncept till organisation och visning. Under kursen kommer studenterna att arbeta på ett personligt eller gruppprojekt som presenteras i NABA: s rum med ett ögonblick som är öppet för allmänheten, med hjälp av olika möjliga format, från video screening till föreläsningar, från utställning till online-publikationer. Utöver klasslektioner omfattar kursen besök på utställningar och samtida konstutrymmen i Milano.... [-]


Sommarkurs i ljusdesign

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Italien Milan

Kursen ger en övergripande vision av belysningsverksamheten och dess relaterade funktioner ur teknisk och stilistisk synvinkel. [+]

Kursen ger en övergripande vision av belysningsverksamheten och dess relaterade funktioner ur teknisk och stilistisk synvinkel. Det kommer att ge eleverna verktygen att genomföra ett belysningsarbete i en mängd olika utrymmen. Föreläsningar kommer att behandla ämnet ljus och design både teoretiskt och praktiskt. Eleverna förväntas producera skisser och tekniska ritningar.

Krav

Kursen är utformad för studenter från slutskolan och för dem med viss yrkeserfarenhet inom designområdet som vill utforska nya möjligheter som kombinerar strategi och kreativitet.

[-]

Sommarkurs i modebild

Campusstudier Heltid 2 veckor June 2019 Italien Rome

Studenterna kommer att utveckla förståelse och erfarenhet inom jakt- och bildstilar som grundval för mode- och projektinriktning. [+]

Studenterna kommer att utveckla förståelse och erfarenhet inom jakt- och bildstilar som grundval för mode- och projektinriktning. De kommer att få en översikt över det italienska mode systemet och kommer att stimuleras till att utveckla sina idéer och deras potential till fullo.

De kommer att lära sig att innovativt tillämpa trendfärdigheter för att tolka personlighet hos en klient och hans / hennes livsstil, skapa en stil för en samling leta efter en modetidning och föreslå en ny bild genom kläder, tillbehör, foton och platskombinationer.

Krav

Kursen är avsedd för studenter som inte har någon bakgrund i modedesign och för studenter som deltar eller kommer att delta i deras första år av universitetsstudier inom konst och design.... [-]


Sommarkurs i modebild

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Italien Milan

Studenterna kommer att ha en specifik teknisk utbildning inom mode styling för att de ska kunna skapa en ny bild för en kropp och dess kläder omfattar sminkteknik, hårformer, plats, ljus, fotografi. [+]

Studenterna kommer att ha en specifik teknisk utbildning inom mode styling för att de ska kunna skapa en ny bild för en kropp och dess kläder omfattar sminkteknik, hårformer, plats, ljus, fotografi. Eleverna upplever spänningen att göra fotografering i en riktig arbetsmiljö: med levande modeller, på plats och i en professionell studio.

Personlig forskning och observation kommer att användas för att analysera samtida reklamfordon för att främja en modeprodukt för en riktade konsument.

Krav

Kursen är lämplig för studenter med lite bakgrund i modedesign och för studenter som har fullgjort ett eller två år av universitetsstudier inom konst och design.

[-]

Sommarkurs i modedesign I

Campusstudier Heltid 2 veckor June 2019 Italien Milan

En inspirerande utforskning av den italienska modeledningen med föreläsningar av erfarna proffs och besök i Milanos bästa modezoner och showroom. [+]

En inspirerande utforskning av den italienska modeledningen med föreläsningar av erfarna proffs och besök i Milanos bästa modezoner och showroom.

Studenterna får en översikt över det italienska modesystemet och lär sig att göra modeskisser, att utföra forskning och att använda den för att utveckla en modesamling.

Krav

Kursen är avsedd för studenter som inte har bakgrund i mode och för studenter som deltar eller kommer att delta i deras första år av universitetsstudier inom konst och design.

[-]

Sommarkurs i Mode Design II

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Italien Milan

I denna kurs ska studenterna skapa en liten samordnad samling. Begrepp, stämningar och teman kommer att utformas och utvecklas för att ge inspiration för kläder, färg och form. [+]

I denna kurs ska studenterna skapa en liten samordnad samling. Begrepp, stämningar och teman kommer att utformas och utvecklas för att ge inspiration för kläder, färg och form.

Studenterna kommer att experimentera med studio- och verkstadspraxis och arbeta för att realisera en prototyp med skräddarsydda handverktyg.

Krav

Kursen är lämplig för studenter med lite bakgrund i modedesign och för studenter som har fyllt ett eller två år av sina universitet studier i konst och design.

[-]

Sommarkurs i modemarknadsföring

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Italien Rome

Kursen fokuserar på modebranschen genom ett affärs- och managementperspektiv. Det kommer att ge studenterna de nödvändiga verktygen för att förstå det dynamiska sammanhanget för modeaffären i Italien och utomlands. [+]

Kursen fokuserar på modebranschen genom ett affärs- och managementperspektiv. Det kommer att ge studenterna de nödvändiga verktygen för att förstå det dynamiska sammanhanget för modeaffären i Italien och utomlands. Eleverna kommer att introduceras till fundament som modebranschen, försörjningskedjan och modeköpscykeln; försäljningsval och modeskapsbeslutskriterier; detaljhandel varumärkesmarknadsföring i modebranschen; internationalisering av modehandel internationella branding och flaggskeppsbutiker.

Krav

Kursen är avsedd för studenter som inte har någon bakgrund i mode och som deltar eller kommer att delta i deras första år av universitetsstudier inom konst och design.... [-]


Sommarkurs i porträtt Ritning och målning

Campusstudier Heltid 2 veckor June 2019 Italien Rome

Vill du lära dig att skapa ett realistiskt porträtt - eller bygga på dina befintliga färdigheter? I den här kursen övar du både teckning och måler människans ansikte, med fotografier och levande modeller. Du kommer att arbeta genom olika övningar för att utveckla exakta tekniker och en personlig stil, med särskild tonvikt på form och färg. [+]

Vill du lära dig att skapa ett realistiskt porträtt - eller bygga på dina befintliga färdigheter? I den här kursen övar du både teckning och måler människans ansikte, med fotografier och levande modeller. Du kommer att arbeta genom olika övningar för att utveckla exakta tekniker och en personlig stil, med särskild tonvikt på form och färg.

Vår fakultet, som arbetar konstnärer, hjälper dig att odla dina färdigheter med att observera proportioner, göra färg och skugga och göra snabba skisser som förmedlar en rad känslor. Du får chansen att experimentera med en mängd olika material när du börjar skapa kraftfulla bilder.

Krav

Kursen är lämplig för nybörjare såväl som dem med mer avancerade teckningsfärdigheter.... [-]


Sommarkurs i produktdesign I

Campusstudier Heltid 2 veckor June 2019 Italien Milan

Studenter kommer att introduceras och exponeras för designprocessen för att förstå vad som lever efter en produkt. De får möjlighet att dyka in i intensivt projektarbete med inriktning mot kreativt tänkande och utforska form och funktion. Studenterna kommer att arbeta i små grupper, i en öppen diskussionsmiljö, utveckla sin kreativa process från ideen till en slutlig presentation. Slutresultatet presenteras, simulerar en liten utställning med en modell och en kort historia i digitalt format. [+]

Studenter kommer att introduceras och exponeras för designprocessen för att förstå vad som lever efter en produkt. De får möjlighet att dyka in i intensivt projektarbete med inriktning mot kreativt tänkande och utforska form och funktion.

Studenterna kommer att arbeta i små grupper, i en öppen diskussionsmiljö, utveckla sin kreativa process från ideen till en slutlig presentation. Slutresultatet presenteras, simulerar en liten utställning med en modell och en kort historia i digitalt format.

Krav

Kursen är avsedd för studenter som inte har någon bakgrund i produktdesign och för studenter som deltar eller kommer att delta i deras första år av universitetsstudier inom konst och design.... [-]


Sommarkurs i produktdesign II

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Italien Milan

Studenterna kommer att utveckla en samordnad produktlinje med hjälp av hand- eller digital ritning samt en prototypproduktmodell. Projektet kommer att genomföras i grupp som ett studioarbete, under ledning av en etablerad designer i en öppen diskussion. Specifika verkstäder inriktade på material, designhistoria och biografi av ett objekt kommer att avslöja eleverna för flera möjliga tillvägagångssätt. [+]

Studenterna kommer att utveckla en samordnad produktlinje med hjälp av hand- eller digital ritning samt en prototypproduktmodell. Projektet kommer att genomföras i grupp som ett studioarbete, under ledning av en etablerad designer i en öppen diskussion.

Specifika verkstäder inriktade på material, designhistoria och biografi av ett objekt kommer att avslöja eleverna för flera möjliga tillvägagångssätt.

Krav

Kursen är lämplig för studenter med viss bakgrund i produktdesign och för studenter som har fullgjort ett eller två år av universitetsstudier inom konst och design.

[-]

Sommarkurs i skiss runt Milano

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Italien Milan Rome + 1 fler

Utveckla dina teckningsfärdigheter när du utforskar den gamla och nutida staden Milano - dess monument, museer och de vardagliga platser där milanesiska människor samlas för att njuta av livet. [+]

Utveckla dina teckningsfärdigheter när du utforskar den gamla och nutida staden Milano - dess monument, museer och de vardagliga platser där milanesiska människor samlas för att njuta av livet.

När du gör snabba ritnings- och målarskisser ute och i olika miljöer, ökar du hur du tar ton, färg, ljus och atmosfär genom att använda olika tecknings- och måltekniker och media.

Krav

Denna kurs är lämplig för alla nivåer.

[-]

Sommarkurs i spelutveckling

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Italien Rome

Lär dig hur du skapar videospel med Unity 3D, en friutvecklad spelutvecklingsmotor. Du får möjlighet att utveckla 3D-spelupplevelser med sofistikerade storyliner, interaktioner, estetik och tekniska aspekter. [+]

Lär dig hur du skapar videospel med Unity 3D, en friutvecklad spelutvecklingsmotor. Du får möjlighet att utveckla 3D-spelupplevelser med sofistikerade storyliner, interaktioner, estetik och tekniska aspekter. Du kommer att upptäcka hur du använder kärnfunktionerna i programvaran när du utformar ditt allra första spel-början med att lära dig hur du skapar ett nytt projekt och hanterar dina speltillgångar. Du kommer att träna elementen för att bygga en helt spelbar prototyp i Unity: installation och installation, pathfinding, belysning och ljuskartläggning, grundläggande kunskapsunderlag, kameranimeringar, teckenanimeringar, skript, material, skyboxar, partikeleffekter, ljudeffekter och musik.... [-]


Sommarkurs i Textil Design

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Italien Milan

Den första delen av kursen ägnas åt att få grundläggande kunskaper om tillgängliga material och strukturer och att lära sig att fatta välgrundade och ansvariga val. Efter att ha lärt sig vad som behövs för att en textil ska göra sitt jobb ur ett praktiskt perspektiv kommer kursen att fokusera på de estetiska övervägandena som täcker områdena manipulation, ytdesign (tryck och broderi) och nät / spetsliknande tyger (cutwork, devoré ). Eleverna väljer då en specifik situation för att utforma en textil med utgångspunkt i tidigare förvärvad information och färdigheter och producera ett mini-projekt som redogör för orsakerna till deras val och illustrerar detta med prover. [+]

(Efter att ha lämnat grundläggande kunskaper om tillgängliga material kommer kursen att fokusera på manipulation och ytdesign för att producera ett mini-projekt)

Beskrivning

Den första delen av kursen ägnas åt att få grundläggande kunskaper om tillgängliga material och strukturer och att lära sig att fatta välgrundade och ansvariga val. Efter att ha lärt sig vad som behövs för att en textil ska göra sitt jobb ur ett praktiskt perspektiv kommer kursen att fokusera på de estetiska övervägandena som täcker områdena manipulation, ytdesign (tryckning och broderi) och nät / spetsliknande tyger (klippt arbete, Devore). Eleverna väljer då en specifik situation för att utforma en textil med utgångspunkt i tidigare förvärvad information och färdigheter och producera ett mini-projekt som redogör för orsakerna till deras val och illustrerar detta med prover.... [-]


Sommarkurs i Tillbehör Design

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Italien Milan

Kursen är inriktad på utforskningen av grunden för lyxkollektioner i lyxtillbehör, Made in Italy skor och väskor. [+]

Kursen är inriktad på utforskningen av grunden för lyxkollektioner i lyxtillbehör, Made in Italy skor och väskor.

Studenterna kommer att förvärva de grundläggande färdigheter som behövs för att samordna och utveckla ett nytt lyxvarumärke och bekanta sig med den tekniska metodiken för att göra skor.

Krav

Kursen är lämplig för studenter med lite bakgrund i modedesign och för studenter som har fullgjort ett eller två år av universitetsstudier inom konst och design.

[-]

Sommarkurs i Travel Photography: Fotografera Rom

Campusstudier Heltid 1 vecka June 2019 Italien Milan Rome + 1 fler

I denna kurs kommer du att lära dig grunden för fotografering när du utforskar en av världens mest historiska och vackra städer: Rom [+]

I denna kurs kommer du att lära dig grunden för fotografering när du utforskar en av världens mest historiska och vackra städer: Rom

Genom praktiska övningar kommer du att experimentera med kreativ komposition, kamera kontroller, belysning och färgfilmer. Fakulteten guidar dig för att utforska den berättande aspekten av resfotografi, med fokus på att representera platser, evenemang och teman och använda berättande tekniker som ett verktyg för att kommunicera din upplevelse och vision. Du kommer också att bli bekant med en mängd olika tekniker för att korrigera eller förbättra bilder genom att använda datorprogram.

[-]

Sommarkurs i virtuell verklighet och 360 ° videoproduktion

Campusstudier Heltid 2 veckor June 2019 Italien Rome

Dessa dagar blir det en stor upplevelse och en fantastisk möjlighet för filmskapare och medieproducenter. Kursen utforskar alla aspekter av att realisera en 360 ° video med dagens mest relevanta teknik. [+]

Dessa dagar blir det en stor upplevelse och en fantastisk möjlighet för filmskapare och medieproducenter. Kursen utforskar alla aspekter av att realisera en 360 ° video med dagens mest relevanta teknik.

Först undersöker du varför den moderna virtuella verkligheten är en helt ny typ av medium som skiljer sig från alla tidigare former. Du kommer att få en djupgående förståelse av 360 ° -kameraet och upptäcka vilka verktyg som fungerar bäst i vilka scenarier. Därefter kommer du att identifiera historier som bättre berättas genom en upplevelse än genom andra medier. Slutligen kommer du att få praktisk praktik med det fullständiga arbetsflödet i ett virtuellt verklighetsprojekt, bland annat att utveckla konceptet, välja teknik, göra förproduktion och skjuta i 360 ° video följt av efterproduktionsprocesser för redigering, syning, slutföra och publicera dina 360 ° -videor.... [-]


Sommarkurs i Visual Merchandising

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Italien Milan

Analysen av visuella marknadsföringsstrategier för utställningslokaler, konceptbutiker, mono-märkesbutiker och varuhus kommer att vara nyckelelementet i kursen tillsammans med förståelsen av verktygen för att skapa ett strategiskt språk för ett modemärke. [+]

Analysen av visuella marknadsföringsstrategier för utställningslokaler, konceptbutiker, mono-märkesbutiker och varuhus kommer att vara nyckelelementet i kursen tillsammans med förståelsen av verktygen för att skapa ett strategiskt språk för ett modemärke. Studenter kommer att utveckla ett teoretiskt, analytiskt och kritiskt tillvägagångssätt genom guidade turer till de mest relevanta konceptbutikerna i Milano.

I slutet av kursen kommer de att bli ombedda att utveckla ett individuellt projekt.

Krav

Kursen är utformad för studenter från slutskolan och för dem med viss yrkeserfarenhet inom modedesign som vill utforska nya möjligheter som kombinerar strategi och kreativitet.... [-]


Sommarkurs i visuell design

Campusstudier Heltid 2 veckor July 2019 Italien Milan

Under hela denna intensiva kurs kommer studenterna att få kunskap om de olika visuella kommunikationsbegreppen och verktygen. Deltagarna kommer att styras genom en väg markerad av teoretiska lektioner och praktiska övningar för att lära sig digitala färdigheter och metoderna för den visuella representationen. I slutet av kursen kommer varje student att kunna hitta sin egen visuella stil och lära sig att utveckla sitt eget personliga projekt. [+]

Under hela denna intensiva kurs kommer studenterna att få kunskap om de olika visuella kommunikationsbegreppen och verktygen. Deltagarna kommer att styras genom en väg markerad av teoretiska lektioner och praktiska övningar för att lära sig digitala färdigheter och metoderna för den visuella representationen. I slutet av kursen kommer varje student att kunna hitta sin egen visuella stil och lär sig att utveckla sitt eget personliga projekt.

Krav

Kursen är avsedd för studenter som inte har någon bakgrund i visuell design och för studenter som deltar eller kommer att delta i deras första år av universitetsstudier inom konst och design.

[-]

Kontakt

Adress, rad 1 Via Darwin 20 Tel: +39 02.97372.1
20143 Milan, Lombardy, Italien
Telefonnummer undefined

Adress, rad 1 Dessauer Str. 3-5 Tel: +49 (0) 30 338 539 500
10933 Berlin, Berlin, Tyskland
Telefonnummer undefined

Adress, rad 1 Av. Dom Carlos 4 Tel. +351 210 309937
1200-649 Lisbon, Lisbon, Portugal
Telefonnummer undefined

Adress, rad 1 C/ Tajo s/n – Villaviciosa de Odòn Tel. +34 91 740 7272
28670 Madrid, Community of Madrid, Spanien
Telefonnummer undefined

Adress, rad 1 NABA
Rome, Lazio, Italien