Läs den officiella beskrivningen

År 2005 grundade han Palermo, I Sicilien, Den Italienska språkskola för utlänningar Sicilien, En av de få skolorna i Palermo som specialiserat sig på att lära sig det italienska språket. Skola Sicilien, förutom att organisera kurser italienska för utlänningar, utför andra aktiviteter med anknytning till turism och kultur italienska.

Skolan Sicilien Det är en av de få skolorna i Sicilien förbinder Kulturresor i Palermo lära sig italienska språket. Skolan är ackrediterad av "Universitetet i PisaOch det är hem till tentor DITALS, Certifiering för att lära italienska språket till utlänningar.

Skolan team består av Sicilien lärare infödda och är specialiserade på att lära sig det italienska språket.

Vår skola, våra elever förbehåller värme och enkelhet av vårt land för solenergi lära sig italienska i en vänlig och samtidigt tillbringa trevliga timmar av lektioner, de närliggande stränder med blått vatten, kommer att göra din semester -study en underbar och oförglömlig.

Lärarna på vår skola är alla specialiserade på att lära sig det italienska språket, eftersom de har certifierings kompetens. Dessutom, våra lärare är alla akademiker och infödda italienska.

Vår personal finns tillgänglig för att ge lektioner för individer eller grupper, för alla som vill lära sig det italienska språket genom formeln för semesterstudio i Palermo, Sicilien.
Teamet av vår skola, med hjälp av våra partners, lokala researrangörer, finns också att organisera fria tid på helger och under hela perioden av vistelsen med en mängd olika aktiviteter (resor, fester, sport, matlagningskurser, segling, etc.).

Programmen undervisas på:
Engelska
Italienska

Skolan erbjuder också:

Kurser

SICILIA Scuola di lingua Italiana per stranieri

Den italienska språkskolan "Sicilia" erbjuder italienska kurser för utlänningar av alla språknivåer, bildar mycket nybörjare till avancerade elever som vill specialisera ... [+]

Kurser på italienska språkskolan "Sicilia"

Den italienska språkskolan "Sicilia" erbjuder italienska kurser för utlänningar av alla språknivåer, bildar mycket nybörjare till avancerade elever som vill specialisera sina Schills. Våra nivåer hänvisa till dem i den gemensamma europeiska referensramen: A1-A2; B1-B2; C1-Advanced. De italienska kurser är lämpliga för alla utlänningar som vill lära sig det italienska språket i Palermo, Sicilien, och fördjupa sina kunskaper på ett annorlunda och unikt sätt genom att stanna på en ö i Medelhavet. En oförglömlig upplevelse för att förbättra dina kunskaper om italienska, utöka ordförrådet och förstå grammatiska former och struktur som presenteras och analyseras i ordning av deras komplexitet och användningsfrekvens.... [-]

Italien Palermo
Oktober 2019
Engelska,Italienska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska