Läs den officiella beskrivningen

Om Syracuse Academy

Syracuse Academy är en internationell skola specialiserad på att erbjuda språk- och kulturprogram med fokus på Medelhavsstudier. Syracuse Academy är ett universitet i Siena CILS centrum.

Beläget i stadens centrum av Syracuse (Sicilien), intill St John's Church, som ger tillgång till katakomberna och kryptan av St. Marcian: den första platsen för kristen dyrkan i väst, där St Paul är sägs ha predikat. Villan ligger också angränsande till det arkeologiska museet och basilikan Our Lady of Tears, medan den grekiska teatern och ön Ortygia ligger inom kort gångavstånd.

Om MADE Program

En juridiskt erkänd, examensbevisande Konsthögskolan, den första i sitt slag i Italien, syftar till att arbeta vid korsningen av design, konst, traditionell hantverk och lokal kultur, och skapar en operativ plattform baserad i södra vårt land , i Syracuse.

Syracuse, Sicilien

Varmt välkomnande gemenskapen

Medan den utåtriktade naturen och den varma gästfriheten hos italienare uppskattas över hela världen, är internationella studenter som bor i den lilla och säkra staden Syracuse alltid förvånad över de öppna armarna för att välkomna de från lokalbefolkningen, vilket bidrar till att skapa en vänlig och bekväm atmosfär som alla våra studenter berättar gärna.

En strategisk utgångspunkt för att utforska Italien

Syracuse är också en strategisk bas för dem som vill njuta av alla skönheter i Sicilien, bara ett stenkast från alla andra stora attraktionerna på ön: Tempeldalen och Scala dei Turchi i Agrigento, Mt. Etna, den högsta vulkanen i Europa, och bergstoppen Taormina. Det är också mycket lätt att nå alla viktigaste italienska platser: den närliggande Fontanarossa flygplatsen förbinder Syracuse med alla större städer (Rom, Florens, Venedig, Milano, Neapel), dagligen och med lågprisflyg.

Huvudstäderna i den antika Medelhavsvärlden

Syracuse (Siracusa på italienska), som är upptagen som en världsarvslista för världsarv, är en skattkruva belägen på den sydöstra kusten av den italienska ön Sicilien. Över 3 årtusenden har det samlat in en rikedom av konst och dyrbar arkitektur, som framgår av många glorious civilisations passage.

113953_113919_3.png

Små gemenskapen, Lively City

Idag är staden Syracuse en varm och välkomnande, livlig stad med mycket att erbjuda till äventyrliga själar och kulturgodsar lika: man kan välja att utforska labyrinten i smala gatorna i historiska centrum, ta en promenad runt det medeltida slottet med utsikt över naturlig hamn eller utforska de orörda stränderna och marina reserver som omger staden.

Gör vänner med lokala studenter

Syracuse Academy organiserar regelbundet yracuSltural utbytesevenemang för att låta internationella studenter mötas och träffa lokala studenter. Det är lätt i en stad som Syracuse att göra långvariga förbindelser och bygga vänskap med italienska kamrater. Vi erkänner att engagemang med lokalbefolkningen spelar en viktig roll för att utveckla förtroendet för det talade språket.

114094_36313088795_0ae513675f_b.jpg

Studentbostad

Hemvistelse: Privat rum, Halvpension

Eleverna kan välja att bo hos en siciliansk värdfamilj i bekväma lägenheter nära skolan med privata sovrum. Boendealternativ inkluderar 2 måltider per dag, frukost och middag.

Denna typ av boende garanterar en säker, bekväm och helt nedsänkt upplevelse, vilket ökar våra studerandes språkliga och kulturella lärande.

Studenthem: Privata rum

Eleverna kan välja att leva med andra internationella studenter som studerar språkkurser och kulturkurser på Syracuse Academy . Allt boende ligger inom kort gångavstånd från Akademin.

Komma i kontakt!

Vårt team av studentrådgivare är glad att stödja dig varje steg i vägen: från inskrivning och visumansökan till avgångsberedningar, orientering och bosättning i din nya stad och hemma.

Din dörr till konst och design högre utbildning i Italien

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Basår

Syracuse Academy

Årets konst- och designprogram ger möjlighet till internationella studenter som vill anmäla sig till italienska universitetet för att öka kunskapen om italienska språket ... [+]

Lär dig italienska språket och utveckla grundläggande färdigheter för att framgångsrikt anmäla dig till Konst och Design grundutbildning i de bästa universiteten i Italien. Fokusera på dina intresseområden för dig samtidigt som du förbättrar dina akademiska färdigheter i en stödjande miljö.

Vårt ettåriga förberedande kurs ger dig en bred förståelse för konst och design. Utveckla dina konstnärliga färdigheter och bestämma vilken specialism som ska bedrivas. Det kommer också att förbättra din färdighetsnivå. Detta kommer att hjälpa dig att bestämma om ditt val av hedersexamen specialism för de följande tre åren. Du kommer att lämna in en portfölj av arbete efter att ha avslutat ett års kurs. Vi kommer att bedöma detta för progression på specialismen efter eget val.... [-]

Italien Syracuse
September 2019
Heltid
Deltid
9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Syracuse Academy

Syracuse Academy - Spring 2019

MADE Program CABIN OUT workshop

Sicily

Siracusa

Address
Piazzale San Marziano, 1
96100 Syracuse, Sicily, Italien