TOChina HUB

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

TOChina HUB är ett integrerat kunskapscentrum som är etablerat för att engagera Kina inte bara som ett forskningsområde utan som en oumbärlig partner i utbildningen av kommande generationer av kosmopolitiska medborgare och kompetenta yrkesverksamma.

Universitetet i Torino har utvecklat TOChina HUB i samarbete med ESCP Europe (Torino campus) och Torino World Affairs Institute (T.wai) för att främja en innovativ modell för akademiskt samarbete med utvalda kinesiska partners.

Gemensamma forskningsagendor, dynamiska program för tvärkulturell utbildning och rörlighet för studenter och färska kanaler för relevanta utbyten mellan människor har etablerats med Peking University, Beijing Foreign Studies University, Zhejiang University och Guangdong University of Foreign Studies.

TOChina HUB syftar till att ansluta sig till firandet för 50-årsjubileet för inrättandet av diplomatiska förbindelser mellan Italien och Kina 2020 genom en ambitiös plattform som kommer att tjäna till att stödja livslångt lärande om Kina samt om den omvandlande dynamiken i sin bälte och väg Initiativ.

Med hjälp av två av Italiens största bankfundament - Compagnia di San Paolo, genom sitt internationella affärer program och Fondazione CRT - samt Torino handelskammaren arbetar TOChina HUB att ge teoriinformerad kunskap, politiskt relevanta insikter och praktisk kunskap om Kinas morphing-identiteter, socioekonomiska strukturer, institutioner och politik.

Platser

Peking

Address
Peking, Peking, Kina

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium