The International Hospitality Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Inte överraskande valde Chef Academy Senigallia för sitt nya italienska högkvarter, som är en av de städer i Italien som mest utgör turistens livlighet, skönheten och variationen av territoriet. I hjärtat av Marche-regionen är denna underbara plats känd för sin "sammetstrand" ett turistmål och ett kulturcentrum av stor betydelse.

Senigallia är den perfekta platsen där studenterna omges av ett konstnärligt område och där mat och konst lärs direkt där råvarorna odlas och odlas i traditionen. I denna region är många produkter bland de mest kända "Made in Italy" som exporteras över hela världen, som den vita tryffeln i Sant'Angelo, Campofilones Maccaroncini och tusentals annan godhet.

Marsarna skryter in över viner, oljor och ostar som produceras av lokala affärer, som är symbolen för markens rikedom och passion för produktion av högkvalitativa produkter ". Vi bestämde oss därför för att ta med vår skola och vårt innovativa träningsprogram tack vare de många önskemål som båda studenterna ställt till oss. Våra skolor är stolta redo att öppna sina dörrar för alla studenter som vill bli den bästa kocken i världen.

Vi erbjuder ett unikt utbildningssystem som har gjort oss kända i England, i Amerika och att vi importerar i många andra länder, inte bara i Europa utan även i Mellanöstern och Kina.

Skräddarsydda kurser, praktiska och effektiva som inte bara fokuserar på att undervisa de grundläggande teknikerna för matlagning utan också förmedla betydelsen av vad det innebär att vara kock som arbetar i ett professionellt kök. Assimilera deras kunskaper och lära sig deras hemligheter gör det möjligt för studenter att gå in i restaurangbranschen med de funktioner och det förtroende som krävs för att bli en professionell kock.

The International Hospitality Academy föddes från tron ​​att det bästa sättet att lära sig denna konst har blivit undervisad av proffs i en professionell miljö och att det inte finns något "bästa sätt att praktiskt.

Inte överraskande, The International Hospitality Academy skryter som restaurangpartner några av de mest kända restaurangerna i det lokala området.

Efter att ha avslutat den första delen av träningen i vårt utvecklingskök kommer våra studenter att få möjlighet att lära av de bästa kockarna, även de som är stjärniga, alla i deras kök, men alltid efter våra utbildningsprogram.

Den stora fördelen att man bildar sig på detta sätt är det de praktiska färdigheter som redan förvärvas av den erfarenheten, att många andra studenter saknar när det gäller att hitta ett jobb.

Efter avslutad kurs ska studenten ha alla teoretiska och praktiska verktyg att arbeta omedelbart i ett av de bästa professionella köken.

Platser

Senigallia

Address
Via Nicola Abbagnano, 12
60019 Senigallia, marche, Italien

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: