Läs den officiella beskrivningen

Syracuse Academy Är en internationell skola specialiserad på att underlätta och administrera studier i utlandet för studenter på Sicilien, med fokus på Medelhavsstudier, både gamla och moderna.

Med över 30 års erfarenhet som utbildningscenter erbjuder Syracuse Academy den idealiska miljön att studera: Den ligger i Syracuse stadskärna, bredvid den världsberömda arkeologiska parken och museet. Alla kurser ges på engelska.

Villa San Giovanni

Den historiska villaen har 2 tunnland frodig botanisk trädgård fylld med citrus träd, Medelhavet flora, århundrade gamla palmer, liksom många andra exotiska växter.

Beläget bredvid St John's Church, som ger tillgång till Catacombs och Crypt of St. Marcian: Den första platsen för kristen dyrkan i väst, där Paulus sägs ha predikat. Villan är också angränsande till Arkeologiska museet och Basilikan av Our Lady of Tears, Medan den Grekisk teater Och ön Ortygia Ligger inom kort gångavstånd.

En lugn oas i Syracuse stadskärna, där eleverna befinner sig omgivna av arkeologiska platser och natur. En strategisk utgångspunkt för att utforska ön Sicilien och upptäck Medelhavskulturen.

Ett förtryck för historia, historia och kultur

Syracuse (Siracusa på italienska), som är listad som en UNESCO världsarvslista, är en skattkruva belägen på den sydöstra kusten av den italienska ön Sicilien. Över 3 årtusenden har det samlat in en rikedom av konst och dyrbar arkitektur, som framgår av många glorious civilisationer.

Idag staden Syracuse Är en varm och välkomnande, livlig stad Med mycket att erbjuda till äventyrliga själar och kulturgods lika: man kan välja att gå vilse i labyrinten i smala gatorna i historiska centrum, ta en promenad runt det medeltida slottet med utsikt över den naturliga hamnen eller utforska de orörda stränderna och marina reservat som Omger staden.

"Den största grekiska staden i Italien och den mest kraftfulla av dem alla"Enligt definitionen av ciceroSyracuse var en gång Den mest kraftfulla av alla grekiska kolonier I Italien (känd vid tiden som Magna Grecia, eller "Greater Greece"). I det 5: e århundradet f.Kr., i maktens höjd och räknat två gånger den nuvarande befolkningen, besegrade Syracuse den mäktiga flottan i Aten för att kräva kontroll över Medelhavet.

Staden var hem för många en stor grekisk, framför allt den stora uppfinnaren och matematiska geni, Archimedes. Bland hans många "Eureka" -stunder fortsatte han studien av matematik, combinatorics och calculus, innan han slogs av en romerska soldat efter att ha försiktigt försvarat sin stad från belägringen. Han är föregångare till senare uppfinnare och forskare, som Leonardo och Galileo.

Ön Ortygia, Stadens historiska centrum och kulturella hjärta, med sin traditionella gatumarknad och härliga kaféer, har en vänlig och färgstark atmosfär som gör sightseeing till fots en glädje. Detta stadsdel är hem till det majestätiska Apollo-templet och Athenas tempel, Konstruerad för att hedra den grekiska gudinnan för att fira segern över Aten och oavbrutet används över århundraden som en plats för dyrkan av romare, araber och kristna.

Syracuse är också en Strategisk bas För dem som vill njuta av alla skönheter i Sicilien, bara ett stenkast från alla andra stora attraktionerna på ön: Tempeldalen och Scala dei Turchi i Agrigento, Mt. Etna, den högsta vulkanen i Europa, och bergstoppen Taormina. Det är också mycket lätt att nå alla de viktigaste italienska platserna: Den närbelägna Fontanarossa flygplatsen förbinder Syracuse med alla större städer (Rom, Florens, Venedig, Milano, Neapel), dagligen och med lågprisflyg.

Även om den utåtgående naturen och Hotell & Restaurang Av italienare är kända över hela världen, internationella studenter är alltid förvånad över de öppna armarna välkomna de mottar från lokalbefolkningen, vilket bidrar till att skapa den vänliga och bekväma atmosfär som alla våra studenter gärna berättar om.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:


The Italian Academy

Våra italienska språkkurser är inriktade på att ge eleverna lämpliga kommunikationsförmåga genom att lära sig italienska på det mest naturliga sättet, kombinera de kommun ... [+]

Vår undervisning bygger på det kommunikativa tillvägagångssättet. Genom att utveckla de fyra färdighetsspråken, skriva, läsa och lyssna - ger kursen studenterna de verktyg som behövs för att kunna använda språket och interagera i olika situationer i vardagen. Detta kommunikativa baserade tillvägagångssätt kompletteras med en fördjupad studie av italienska grammatikstrukturer, viktigt för korrekt användning av italienska språket. De material som används är noggrant utvalda, baserat på elevernas intressen och i linje med riktlinjerna i den gemensamma europeiska ramen.

Våra långsiktiga studenter som vill följa specifika examensformer kan förbereda och sitta CILS-prov på nivåer från A1 till C2 i CEFR. ... [-]

Italien Syracuse
Öppen antagning
Deltid
1 - 70 veckor
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska
Location address
Via San Giovanni alle Catacombe, 7
Syracuse, Sicily, 96100 IT