Läs den officiella beskrivningen

Institutioner och kurser på Beppu Mizobe Gakuen College Beppu Mizobe Gaken College har fyra avdelningar under vilka förekommer olika 2-åriga kurser. Två av avdelningarna, Department of Contemporary Life Design och Institutionen för kostvetenskap, har utarbetat särskilda kurser för internationella studenter som beskrivs nedan. Kom och upplev allt vi har att erbjuda dig och investera i din framtid på Mizobe!

Institutionen of Contemporary Life Design: Ett menings tvåårigt program med en innehållsrik läroplan i kombination med "hands on" erfarenheter, och ett starkt stöd från lärare som studenter arbetar mot att bli certifierad inom sina respektive områden. Eleverna har möjlighet att ta klasser som intresserar dem från andra kursläroplaner, vilket gör det möjligt för dem att få specialiserad information på sitt eget naturligtvis, men också studera ett brett spektrum av ämnen.

Institutionen för livsmedels- och näringslära: Denna avdelning syftar till att framställa kulinariska proffs och dietister som är väl skolade specialiserad kunskap om kost, mat och matlagning, och hälsa. Studenter kan få olika certifieringar och färdigheter som är till nytta när jobbet jakt medan de är inskrivna utan några extra kostnader utöver de utsedda skolavgift som är mest sannolikt relaterade till varför sysselsättningsgraden för denna avdelningens studenter överstiger 90% varje år. Det finns en "International Student Course" i denna avdelning.

Institutionen för Early Childhood EducationDetta är en tvåårig utbildning för studenter vars mål är att bli instruktörer på dagis eller förskolor. Det finns andra certifikat och licenser som studenter kan få genom sina studier såsom "fritidspedagoger" och "Peer Helpers."

Institutionen för certifierade och sjukvårdspersonalDenna avdelning har till uppgift att främja certifierade vårdpersonal som kan kommunicera smidigt med äldre och handikappade och som besitter kompetens att ge hushållsarbete och vardagsstöd livet men samtidigt respektera individens rättigheter.

Internationellt utbyte och aktiviteter för internationella studenter Beppu Mizobe Gakuen College är en relativt liten junior college, men vi inser vikten av att expandera globalt och njuta pulsen att internationella studenter tillföra vårt campus. Även internationella studenter kan ha svårt vid första med sina japanska studier och andra akademiker, finns det rikligt stöd från lärare och personal som kommer att hjälpa till att övervinna de inledande utmaningarna.

Kunskaper i japanska är naturligtvis viktigt, särskilt när det gäller att söka arbete i Japan. Men lika viktigt är kunskap om japansk kultur och etikett. Trots stringens av akademiker, Beppu Mizobe Gakuen College vill också internationella studenter att ha kul och ger många aktiviteter och upplevelser som ger dem möjlighet att observera och testa sin egen hand på japanska traditionell konst såsom blomsterarrangemang, teceremoni, klä sig i kimono , japansk matlagning, och många andra. Det finns studiebesök under hela året, besök på japanska grundskolor, deltagande i lokala festivaler, deltagande i volontärarbete, och massor av möjligheter för utbyte med lokalbefolkningen. Det finns studerande kör kulturföreningar (Tea Ceremony Club, kinesiska kultur Club, etc.), idrottsföreningar (japanskt bågskytte, simning, basket, etc.), på campus som internationella studenter är välkomna att delta.

Plats Beppu Mizobe Gakuen College campus ligger i Kyushu, den sydligaste ön i fyra öar som utgör Japan. För att vara mer specifik, är Beppu Mizobe Gakuen College ligger i Beppu City i Oita Prefecture. Beppu City är en medelstor stad på cirka 120.000 och är grannstaden till Oita Prefecture huvudstad Oita City. Beppu är känt för sina varma källor, cirka 2700 fjädrar i Beppu ensam, och för dess "varma våren turism" som ger många människor till denna stad varje år för att koppla av och njuta av den vackra naturen i området.

Många internationella studenter bild de större städerna i Tokyo eller Osaka när de före Japan i deras sinnen, men vi är stolta över att kunna erbjuda eleverna vad dessa städer kan inte - en inblick i den "sanna" Japan. Kyushu är särskilt känd för att hålla på till japanska traditioner och lokala smak som kan vara svårare att hitta i tätorterna i landet.

Beppu är säker miljö och billiga levnadskostnader utöver sitt läge och närhet till andra asiatiska länder, gör det till en idealisk plats för internationella studenter att börja sina liv i Japan.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Beppu Mizobe Gakuen College

Vi lever i en tid som kräver att informationen utformas på ett sätt som är funktionell, men visuellt stimulerande. Eleverna har möjlighet att erhålla certifiering som Des ... [+]

Vi lever i en tid som kräver att informationen utformas på ett sätt som är funktionell, men visuellt stimulerande. Eleverna har möjlighet att erhålla certifiering som Desktop Publisher Designers, webbdesigners och andra efter examen.

[-]
Japan Beppu
April 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Beppu Mizobe Gakuen College

Internationella studenter på denna kurs kommer främst att inriktas på japanska språkstudier samtidigt erhålla särskild kunskap om näringslära. Eleverna kommer att sträva ... [+]

Internationella studenter på denna kurs kommer främst att inriktas på japanska språkstudier samtidigt erhålla särskild kunskap om näringslära. Eleverna kommer att sträva efter att använda språket och andra färdigheter som de har erhållit genom att överföra som en 2: a eller 3: e året student till en 4-års universitet efter examen.

[-]
Japan Beppu
April 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Beppu Mizobe Gakuen College

Internationella studenter kommer att studera grunderna i internationella affärer och få den nödvändiga internationella sofistikerade för dem att vara aktiva på den intern ... [+]

Internationella studenter kommer att studera grunderna i internationella affärer och få den nödvändiga internationella sofistikerade för dem att vara aktiva på den internationella affärs scenen medan de studerar japanska. Studerande i denna kurs syftar till att uppnå certifiering värderas av japanska företag såsom Information Processing Specialister, Certified Business Professionals och datorrelaterad certifiering.

[-]
Japan Beppu
April 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Beppu Mizobe Gakuen College

Med målet att bli "verkligt internationella mänskliga resurser," studenter studerar japanska intensivt så att de kan överföra så 2: a eller 3: e årets studerande vid andr ... [+]

Med målet att bli "verkligt internationella mänskliga resurser," studenter studerar japanska intensivt så att de kan överföra så 2: a eller 3: e årets studerande vid andra universitet efter examen från Beppu Mizobe Gakuen College eller ens gå vidare till forskarskolan. Eleverna kommer att nå en japansk kompetens som ger dem möjlighet att anpassa sig till Japans akademiska och livsmiljöer. Studenterna kommer att sträva efter att passera N1 nivå av den japanska språkkunskaper Test i sitt andra år.

[-]
Japan Beppu
April 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Beppu Mizobe Gakuen College

hans Kursen syftar till att främja yrkesgrupper som kommer att arbeta i modebranschen. Denna kurs har en varierad läroplan som syftar till att stimulera elevernas levande ... [+]

hans Kursen syftar till att främja yrkesgrupper som kommer att arbeta i modebranschen. Denna kurs har en varierad läroplan som syftar till att stimulera elevernas levande fantasi. Studenterna kommer att ta klasser på kläddesign i Förutom att studera modebranschen och kan gå vidare till att bli certifierad som mode och skönhet Advisors tillsammans med andra certifieringar.

[-]
Japan Beppu
April 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska