J.F. Oberlin University Summer Session

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Under sommaren öppnar JF Oberlin University sina dörrar ännu bredare till världen

Sommarsessionen vid JF Oberlin University är ett fyra veckors intensivt program i förorterna i Tokyo. Kurser som erbjuds 2018 kommer att vara två affärer, två kulturklasser och två japanska språkkurser, som alla är utvecklade från kurser som redan ingår i JFOUs ordinarie läroplan. Varje kurs gör det möjligt för deltagarna att ha förstahands erfarenhet genom inte bara teoretisk studie utan även fältresor och föreläsningar av gästproffs. Efter avslutad kurs ges deltagarna ett officiellt utskrift från JF Oberlin University (2krediter / kurs).

  • Rimligt pris
  • Kurser på engelska
  • Diskussionsbaserade klasser
  • Kreditbärande kurser
  • Inget japanska språkkrav

Om JFOU

JF Oberlin University har nästan 9000 studenter, inklusive studenter och studenter från utlandet. Varje år har vi cirka 550 utländska studenter inskrivna vid universitetet. Vi har också över 140 partners skolor i mer än tjugo länder och regioner runt om i världen. Våra japanska studenter förvärvar praktisk erfarenhet genom olika program, inklusive inte bara språkstudier och akademiska utbytesprogram utan även volontärprogram och praktikmöjligheter. Universitetet har etablerat fem utländska kontor för att genomföra olika aktiviteter i internationell utbyte och stödja studenter som studerar utomlands .

Tokyo

Specialavdelningen täcker 621 kvadratkilometer och har en befolkning på 9 miljoner. Det lockar besökare inte bara från utlandet utan även från hela Japan med sin koncentration av företag och kommersiella lokaler, välutvecklat trafiknätverk och otaliga kulturinrättningar och turistmål. Kontor i Tokyo Metropolitan Government, den nyrestaurerade Tokyo Station-byggnaden och Tokyo Skytree är bara några exempel på sevärdheter som är fulla av historia och tradition. Samtidigt genererar nya sevärdheter, Tokyo är utan tvekan en av de mest avancerade i världen .

Machida

Sameksistensen av "gammal god natur och tradition" och "ny kultur" är en stor charm av turistorten Machida. Staden har köpcentra, bra mat och olika attraktioner. Från Machida finns det en enkel anslutning till centrala Tokyo.

Platser

Tokyo

Address
3758 Tokiwa-machi, Machida-shi, Tokyo 194-0294 Japan
Tokyo, Japan