Läs den officiella beskrivningen

Sushi, Shiawase, Sekai

(Sushi, lycka, World)

Vi vill skapa lycka över hela världen med Sushi. Vårt mål är att utbilda ledare för japansk mat, som sushi, och att driva människors lycka genom att sprida, utveckla och skärper värdet av japanska köket i världen.

Sedan starten 2002 har Tokyo Sushi Academy har att väcka uppmärksamhet från både inhemska och internationella medier som den första skolan för att utbilda sushi kockarna i Japan och den enda som lär sushi till professionella kockar på engelska.

Vi har mer än 4.000 alumner och de hittat en ny karriär i över 50 länder sedan TSA bildades 2002.

■ Hur klass går? <1> Du kan ta en titt skolan på youtube genom att klicka på länken ovan; https://www.youtube.com/watch?v=l-vBNUdUfMU

<2> Tokyo Sushi Academy introducerades av Reuters / TRT världen på youtube nyligen. Jag tror att detta 3min TV-programmet hjälper dig att förstå mer om vår skola! https://www.youtube.com/watch?v=g9bpBT3K0NU

<3> Vi lägger foto av daglig klass på vår Facebook-sida. https://www.facebook.com/tokyosushiacademytsukiji/ ■ våra studenter Vi har mer än 4.000 alumner och de hittat en ny karriär i över 50 länder sedan TSA bildades 2002. En av våra examen från Grekland utsågs bland världens 100 bästa kockarna på prisutdelningen den första Chefs världstoppmötet november 2017. http://www.ekathimerini.com/214141/article/ekathimerini/life/greek-sushi-master-among-worlds-100-best-chefs

http://www.ekathimerini.com/214141/article/ekathimerini/life/greek-sushi-master-among-worlds-100-best-chefs

VARFÖR sushi / japanska köket?

 1. Japanska köket älskade i världen Enligt den undersökning som genomförts av Japans ministeriet för jordbruk, skogsbruk och fiske, japanska restauranger eller japanska fusion restauranger drastiskt ökat deras antal från omkring 24.000 år 2006 till 55.000 år 2013 och 89.000 år 2015.
 2. ”Japanska köket,” den mest favorit utländska mat I undersökningen om favorit utländska mat, människor i Kina, Hong Kong, Sydkorea, Taiwan, Frankrike och Italien utvalda japansk mat som deras mest favorit. (2013 japanska Extern Organisationen)
 3. Japanska kockar som finns kvar i landet Trots hög efterfrågan i världen, dagens japanska kockar tenderar att stanna kvar i en bekväm miljö i sitt eget land och därmed japansk kök kockar välbehövlig i världen.
 4. Trenden för ”Dashi” ”Umami” ”Dashi” och ”Umami” de fundamentala delarna av japanska köket, är att väcka uppmärksamhet från hela världen. Chefs av världsberömda restauranger besöker Tokyo för att lära sig japanska köket.
 5. Framgångsrika fall av japansk / japanska fusion köket Japanska fusion restauranger, såsom Nobu, Zuma, och Morimoto, har blivit en trend mat i världen.
 6. Framgångsrika fall av Edo-stil sushi restauranger i världen På grund av utvecklingen av distributionssystem under det senaste decenniet, blev det möjligt att inte bara för högklassiga restauranger i Tokyo, men var som helst i världen som har fisk och skaldjur direkt transporteras från Tsukiji fiskmarknaden. Som kräsna kunder ökar, visade high-end Edo-stil sushi restauranger framgångsrik i Hong Kong, New York och Singapore.

VARFÖR TOKYO / tsukiji?

 1. Tokyo, det mest konkurrenskraftiga området för restauranger Med befolkning på över 12 miljoner och mer än 150.000 restauranger, är Tokyo känd som den mest konkurrenskraftiga område för restauranger i världen. Staden har inte bara japanska men även kinesiska, italienska, franska och thailändska restauranger och du kan njuta av hög kvalitet rätter för priser som börjar på JPY500 (approx. 4 $).
 2. Michelin erkänner Tokyo År 2015, 226 restauranger i Tokyo tjänade stjärnor i Guide Michelin. Staden lämnar Paris långt efter, som på andra plats med 99 restauranger, och bevisar att det tjänat högt anseende bland finsmakare.
 3. Kappabashi-gatan Restaurant Varor Leverantörer Kappabashi, känd som gatan från Restaurant Varor leverantörer, ligger ca 30 minuter med tåg från Tsukiji. Gatan kantas av butiker av köksknivar, falska display mat eller köksutrustning och lockar dem som arbetar med livsmedelsindustrin runt om i världen. Här hittar du restaurangutrustning samt verktyg för kockar.
 4. Storskaliga mat händelser Tokyo är värd storskaliga livsmedelsrelaterade händelser, såsom Foodex Japan, som hålls i varje mars som den största utställning av restaurangverksamhet i Asien eller Japan International Seafood Show i augusti. Staden kan du bygga upp ditt nätverk inom livsmedelsindustrin.
 5. Tsukiji Tsukiji School ligger inom fem minuters avstånd till fots från den världsberömda Tsukiji fiskmarknad. Du kan bygga upp ditt nätverk med leverantörer på marknaden för världens bästa ingredienserna.
 6. Fyra säsonger Genom att uppleva vår, sommar, höst och vinter, kan du känna säsongs essensen av japansk mat och sushi. Detta är den erfarenhet du kan ha bara i Japan.
 7. Dina egna aktiviteter i Japan På helgen och semester, kan du njuta av dina egna aktiviteter, som skidåkning, med en varm källa bad, visa fyrverkerier eller körsbär blommar, gå Hot Pot partier eller dricka på izakaya (en japansk stil pub).

VARFÖR TSA?

 1. Tidigare landvinningar och nätverk Eftersom TSA stiftelse 2002, mer än 4000 alumner hittat en ny karriär i över 50 länder. Du kan möta kockar som kommer från hela världen i jakten på samma mål och öka din intellektuella motivation eller hitta nya affärspartners.
 2. Den enda skola som undervisar äkta japansk mat på engelska TSA (Tokyo Sushi Academy) är den enda skola där man kan lära sig äkta japansk mat på engelska. Det finns andra skolor för japanska köket, men de lär på japanska och kräver språkkunskaper i JLPT N-2-nivå (business-nivå).
 3. Instruktörer Utestående fotbollsspelare inte alltid enastående tränare. Likaså matlagning instruktörer behöver erfarenhet och känsla. Inom området för sushi och japansk mat, vilket kräver kockar att ”se och lära” våra passionerade instruktörer kommer att dra nytta av deras erfarenhet av att undervisa utlänningar och svara på alla dina frågor.
 4. Praktiska lektioner + resurser TSA har inte bara praktiska lektioner med hjälp av olika fiskar och ingredienser men också bred varierade engelska resurser om sushi och japanska köket. Dessa resurser kan du lära mångsidigt, från historien om sushi och japansk mat till deras senaste trenden.
 5. aktiviteter Vi erbjuder också aktiviteter utanför klassrummet, inklusive studiebesök till Tsukiji och Kappabashi, så att du kan lära dig japanska rätter från olika perspektiv.
 6. Stöd för livet i Japan TSA kommer att stödja dig till det bästa av vår förmåga före och efter du anländer i Japan så att du kan njuta av din vistelse i Tokyo; Vi hjälper dig med sökandet efter bostäder och förberedelse för livet i Japan genom att tillhandahålla en orientering och säkerhetsprotokollet i händelse av jordbävningar.
 7. karriärstöd När du uppgraderar TSA, kommer vi att hjälpa dig att byta jobb eller öppna ett företag.
Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Certifikat

Tokyo Sushi Academy

Du kommer att lära av japanskt knivhantering till rå fisk förberedelse för sushi, från grundforskning till fördjupade kunskaper! Allt om sushi att göra! ... [+]

4 VECKOR SUSHI KURS Du kommer att lära av japanskt knivhantering till rå fisk förberedelse för sushi, från grundforskning till fördjupade kunskaper! Allt om sushi att göra!

3 FÖRDELAR MED kursen Grunderna till avancerad teknik Du kan få ett brett spektrum av färdigheter och kunskaper om sushi, inklusive hur man använder en japansk kökskniv, hur man förbereder ris för sushi (Shari), hur man rengör och bota fisk, hur man gör Edomae stil sushi, rullar eller sashimi, och livsmedelshygien ledning. Ett stort utbud av fisk och skaldjur Du kommer att lära dig att göra sushi med mer än 20 typer av fisk och skaldjur: vit, röd, små, medelstora eller stora fiskar, skaldjur, bläckfisk eller bläckfisk. Tonfisk, lax, gulstjärtsskädda och räkor är populära utomlands, men du kommer också att behandla grundläggande fisk för Edomae stil sushi, såsom Kohada (Gizzard shad) eller Conger ål. Tekniker anpassade till varje ingrediens Edomae stil sushi bevarar gamla visdom kockarna i Tokyo (Edo), såsom Kobu-jime och Su-jime (härdning med kelp eller vinäger) och Zuke (marinering med sojasås). Att lära sig grundläggande tekniker som tar fram den bästa smaken av ingredienser kommer att bredda möjligheterna att din matlagning. ... [-]
Japan Tokyo
April 2020
Engelska
Heltid
4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Tokyo Sushi Academy

8 veckor Course, som kombinerar 4 veckor Sushi Course och 4 veckor Washoku Naturligtvis är mest populära och väljs av 70% av utländska studenter. ... [+]

8 VECKOR SUSHI OCH Washoku (japanska köket) KURSENS 8 veckor Course, som kombinerar 4 veckor Sushi Course och 4 veckor Washoku Naturligtvis är mest populära och väljs av 70% av utländska studenter. Vi erbjuder rabatt på 50,000JPY från det totala priset.

4 VECKOR SUSHI KURS Du kommer att lära av japanskt knivhantering till rå fisk förberedelse för sushi, från grundforskning till fördjupade kunskaper! Allt om sushi att göra!

3 FÖRDELAR MED kursen Grunderna till avancerad teknik Du kan få ett brett spektrum av färdigheter och kunskaper om sushi, inklusive hur man använder en japansk kökskniv, hur man förbereder ris för sushi (Shari), hur man rengör och bota fisk, hur man gör Edomae stil sushi, rullar eller sashimi, och livsmedelshygien ledning. Ett stort utbud av fisk och skaldjur Du kommer att lära dig att göra sushi med mer än 20 typer av fisk och skaldjur: vit, röd, små, medelstora eller stora fiskar, skaldjur, bläckfisk eller bläckfisk. Tonfisk, lax, gulstjärtsskädda och räkor är populära utomlands, men du kommer också att behandla grundläggande fisk för Edomae stil sushi, såsom Kohada (Gizzard shad) eller Conger ål. Tekniker anpassade till varje ingrediens Edomae stil sushi bevarar gamla visdom kockarna i Tokyo (Edo), såsom Kobu-jime och Su-jime (härdning med kelp eller vinäger) och Zuke (marinering med sojasås). Att lära sig grundläggande tekniker som tar fram den bästa smaken av ingredienser kommer att bredda möjligheterna att din matlagning. ... [-]
Japan Tokyo
April 2020
Engelska
Heltid
8 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Tokyo Sushi Academy

Du kommer att lära dig att göra Dashi (japansk soppa stock) till berömda Tempura, Sashimi, Yakitori, Tonkatsu, Izakaya livsmedel, Okonomiyaki och mycket mer! ... [+]

4 VECKOR Washoku (japanska köket) KURS Du kommer att lära dig att göra Dashi (japansk soppa stock) till berömda Tempura, Sashimi, Yakitori, Tonkatsu, Izakaya livsmedel, Okonomiyaki och mycket mer!

3 FÖRDELAR MED kursen Grunderna och tillämpningar av Dashi och Umami Dashi är en lager gjord av japanska ingredienser såsom katsuobushi (Bonito flingor), niboshi (torkade små sardiner), kelp och torkad shiitake svamp. Även känd som Umami är Dashi väcka uppmärksamhet från hela världen. Dashi är grundläggande för Washoku, så kommer du att lära sina grunder och applikationer: dess beståndsdelar, hur man gör det och hur man använder den för rätter. Ett brett utbud av japanska rätter Japanska köket har utvecklat ett unikt sätt under påverkan av främmande kulturer från antiken. Du kan lära dig ett brett utbud av rätter, inklusive lokal mat serveras på Izakaya liksom Tempura, Sashimi, Yakitori och Tonkatsu som är populära utomlands. Verktyg och matlagning tekniker för Washoku Du lär dig fem tekniker nyttiga rå (skärning), sjudande, grillning, ångande och fritering-med japanska verktyg inklusive en kökskniv. Matlagning tekniker som tilltalar fem sinnen och ta fram den bästa smaken av ingredienser är mycket utvärderas i världen, så att de kommer att hjälpa dig att utveckla din framtida karriär. ... [-]
Japan Tokyo
April 2020
Engelska
Heltid
4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

Tokyo Sushi Academy

På din begäran erbjuder vi även privatlektioner för nybörjare till professionella kockar. Timmars privatlektion varierar från 3 timmar per dag till 2 veckor. ... [+]

PRIVAT lärdom för FÖRDELAR På din begäran erbjuder vi även privatlektioner för nybörjare till professionella kockar. Timmars privatlektion varierar från 3 timmar per dag till 2 veckor.

Fall 1. GRUNDLÄGGANDE AV EDOMAE STYLE SUSHI

Timmar En dag, en kortplats på 3 timmar från 09:00 till 18:00

Innehåll

Hur man rengör medelstora fisk (Ex en sorts från Young Yellowtail, lax, taggmakrill.) - Hur man skära ut fisk - Practice of Nigiri Sushi - Tasting

Fee

Från 40,000JPY (3hours / dag) Instruktion Fee, är Ingrediens Kostnader som ingår Om vi ​​inte kan boka en engelsktalande instruktör, kan translation avgift separat. 8% Förbrukning skatt kommer att läggas Ingredienser som används i kursen kan variera beroende på villkoren för köpet. ... [-]
Japan Tokyo
April 2020
Engelska
Heltid
6 - 6 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska