Yokohama Design College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

YDC, Yokohama Design College , är en av ledande yrkesskolor att undervisa Designs, även känd i Japan för hög nivå japansk utbildning.

YDC ligger i Yokohama, som ligger bara 30 minuter från centrala Tokyo, det är bara en minuts promenad från närmaste station, mycket bekvämt ställe.

I YDC har vi 3 skolor i en byggnad, japansk språkskola, designskola, gymnasium, internationella studenter och japanska studenter använder samma utrustning, anläggningar, som enkelt kan göra vänner med japanska lokalbefolkningen, njuta av språk / kulturutbyte.

Yokohama är en bayside stad med fusion av multikultur och exklusiv tolkning av världen och har utvecklats funktionellt varje år, fylld med tillräckliga miljöplatser för att studera design. Den här skolan har aggressivt främjat fältturföreläsningar med hjälp av platsegenskaper som foto / video-skytte i Minatomirai-distriktet, skissa på Red Brick Park och visning på Yokohama Museum.

För närvarande har vi 420 studenter, 180 i japanska Språkavdelningen, 170 i Designavdelningen, 70 i gymnasiet.

I japanska språkavdelningen har vi elever från cirka 25 länder över hela världen.

De lär sig japanska för sitt eget mål, Universitetet i Japan, Konstaktiviteter (Konstuniversitetet, yrkesskolan) upplever bara att leva i landet av sin dröm, jobbupplevelse ... ..

YDC erbjuder många kostnadsfria kostnadsfria program för att hjälpa våra elever att uppnå sin dröm, även aktiviteter för att förstå japanska kulturer / sätt att tänka etc.

Vad YDC-lärare och personal tycker först är "Må dina drömmar bli sanna !!!"

Vi erbjuder också kort trem kurs för studenter som inte kan komma till Japan på lång sikt på grund av sin studie eller jobb schema. Du kan komma till Japan med tillfälligt besökare visum, stanna och studera här i 3 månader.

Platser

Yokohama

Address
1-33-6 Chuo, Nishi-ku, Yokohoma-shi, Kanagawa-ken
220-0051 Yokohama, Kanagawa Prefecture, Japan

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium