Cambridge International College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

CAMBRIDGE International College GER ackrediterad PROFESSIONAL STUDIE och utbildning från Storbritannien, FÖR MÄN OCH kvinnor världen AMBITIÖSA FÖR framgångsrika karriärer

Cambridge International College är en högt respekterad, erfarna, effektiv och professionell institution inom ämnesområdet och utbildning. Fokus i College och vår högsta prioritet, är mycket enkel; det är:

"Att ge professionella, prisvärda, högkvalitativa kurser som ger våra medlemmar med kunskap, förståelse, förmåga och kompetens, och som gör det möjligt för våra medlemmar att få god sysselsättning och uppnå karriär framgång."

Här finns ytterligare 10 bitar av information för dig att veta om Cambridge International College, som vi hoppas att du kommer att hitta relevant, intressant och tröstande:

  • Ursprunget till Cambridge International College går tillbaka till 1935 (2015 var det 80 år). 1935 fyra herrar - entreprenörs JJ Cleaver, akademiker Dr Joseph Lee, lärare David Hume och administratör Leslie Cowham - samlades i Cambridge och London för att skapa en institution som positivt har påverkat livet för miljontals män och kvinnor i länder över hela världen - och fortfarande gör så 80 år senare.
  • Kärnverksamhet och kompetensområden av kollegiet omfattar professionella skrift, utveckling och produktion av Study & Utbildningsmaterial med en koncentration på företag, ledning och administration, och ett brett utbud av relaterade ämnesområden såsom redovisning, marknadsföring och HR. Dessa Litteratur är en integrerad del (ingår i avgiften) av den godkända, godkändes och ackrediterad yrkeskarriärer-utvecklingsstudie och utbildningsprogram och högre program erbjuds, vilket leder till diplom och högre Awards.
  • College är ackrediterat, godkänd, godkänd och erkänd i Storbritannien och i hela världen bland annat genom det brittiska institutet för lärande och utveckling, EDI (Education Development International), International Association for Distansutbildning (IADL), Institutet för Ledarskap & Management (ILM) , Utvärdering och Ackreditering av lärande Providers (EALP), National Ackreditering styrelsen, TEVETA, och andra. Kollegiet har också uppnått den prestigefyllda BILD Quality Mark, är ett registrerat UK Learning Provider (UKRLP), och är också registrerade hos organ som avdelningen för internationell utveckling.
  • Kollegiet erbjuder för närvarande över 100 olika kursnamn, och regelbundet lägger till nya kurser som uppfyller kraven på ambitiösa män och kvinnor som söker karriär framgång, från hela världen. Dessutom kan högskolan ibland erbjuda - på särskild begäran - skräddarsydda och speciellt beredd kursnamn, i synnerhet olika inriktningar för Baccalaureate och EBA program som erbjuds.
  • Vid en viss tidpunkt har oftast College Medlemmar från mellan 100 och 125 nationer och länder runt om i världen, vilket gör kollegiet en verkligt en internationell institution. Den nuvarande tryckta prospektet har College medlemmar och studenter från mer än 65 av dessa länder. Vid ett flertal tillfällen generationer av samma familj - fäder / mödrar och deras söner / döttrar - har studerat med och uppnått sina utmärkelser från kollegiet.
  • Den nuvarande rektor Cambridge International College är Dr Stephen M Lawson, en högt respekterad, mycket erfarna, känd pedagog. Dr Stephen Lawson har besökt alla kontinenter i världen, och tillsammans med kollegiet personal och chefer har en omfattande kunskap och erfarenhet av studie- och karriärbehov ambitiösa män och kvinnor över hela världen. Dr Stephen Lawson är brorson till en av grundarna av College, Dr Joseph Lee, och har varit inblandad i att förbättra livet för hundratusentals medlemmar (studenter och elever) och deras familjer över hela världen.
  • Medan majoriteten av de ledamöter som studerar med - eller som har studerat med - College göra det genom akademins professionella distansinlärningsmetod, har högskolan också över 50 Affiliate organisationer runt om i världen, som ger en rad tjänster inklusive: bistå sökande att registrera sig hos College och vara en lokal kontaktpunkt; vissa Affiliates ger också föreläsning, klassrum eller handledning som kan vara på deltid eller heltid, eller på kvällar och helger, och en undersökning under provet / övervakning tjänst.
  • I genomsnitt mellan 30% och 60% akademins Medlemskap - inskrivna medlemmar (inlärare eller studenter) - består av män och kvinnor som har rekommenderats eller införts till kollegiet av tidigare eller nuvarande ledamöter eller som har åter inskrivna för vidare studier med College efter att ha genomgått en tidigare kurs med kollegiet.
  • Minimiåldern för studien med CIC är 18; Det finns ingen övre åldersgräns men vi tror att den äldsta personen att registrera var 84 år gammal; Detta var en gentleman - en läkare - från Trinidad & Tobago i Västindien, som öppnade en ny medicinsk verksamhet och som behövde veta hur man kör det på ett effektivt och framgångsrikt. Den nuvarande vice rektor Cambridge International College, som var på en rundtur i Västindien vid den tiden kunde presentera manipulera med sin examen i Business Management & Administration, i närvaro av doktorns fru och vänner, och en grupp av andra medlemmar som hade också nyligen avslutat sina CIC studier; detta är fortfarande en av de vice rektor favorit berättelser från sina 20 + år med kollegiet.
  • Kollegiet tar mycket allvarligt dess ackrediterade och godkänts status, dess trovärdighet och godkännande, och dess höga anseende och standarder (och högskolan är glad att låta medlemsstaterna framgångar garantera kvaliteten och statusen för College - denna webbplats regelbundet nyhetsbrev och andra College publikationer ger exempel på nyheter, rapporter och framgångshistorier ledamöter). Som en del av den godkända och ackrediterade status College regelbundet granskas av professionella och auktoriserade organ, som omfattar rigorös granskning av: kvalitetssäkringsprocesser; innehåll, struktur och bedömningsstandarder för tillhandahållande av utbildningsprogram; kvalitet utbildning och lärande bestämmelse; underhåll av lämpliga mål och villkoren för deras prestation; leverera lärande och utveckling av hög kvalitet.

FRAMGÅNGSBERÄTTELSER

"Tack hjälper mig att uppgradera mitt lärande som också hjälpt mig att få tillträde till Graduate utbildningsinstitut för mitt inlägg examen certifikat i projektledning. Med mina studier vid din högskola mitt nya företag har avancerat mig ett lån för mig att betala min avgifter. "

Danial Cardinal Langton skrev från Ghana

Platser

Sankt Peter

Address
Heron House
JE3 7BY Sankt Peter, St Peter, Jersey
Telefon
+44 534 485485