Al Baher Arabic Language Training Center

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Al Baher din framgångsväg till arabiska!

Arabiska erbjuder många möjligheter i livet och kan leda till en lyckad framtid. Oavsett om ditt beslut att lära sig arabiska är för utbildning, karriär eller helt enkelt för en otrolig livserfarenhet, kommer Al Baher att se till att du uppnår dina mål. Välj bland våra olika arabiska språkkurser, och låt våra vänliga och professionella instruktörer styra dig till flyt. På din kurs möter du studenter från olika nationaliteter och har erfarenheter som du aldrig kommer att glömma. Vårt vackra moderna språkcenter finns i Al Batoul-komplexet i Abdoun, ett av de mest moderna områdena i Amman-Jordanien. På grund av sin anmärkningsvärda plats kan våra studenter enkelt komma åt olika restauranger, kaféer, sportklubbar och parker. Vi erbjuder också en mängd boendealternativ, roliga sociala aktiviteter, studier av Mellanösterns historia och kultur.

Varför välja Al Baher?

Al Baher Arabic Language Training Center erbjuder omfattande, bevisbaserad arabisk språkinstruktion för studenter på alla nivåer och åldrar genom stödjande säkra och kulturella miljöer. Al Baher upprättades 2005 och ligger i Amman, Jordanien. Al Bahers uppdrag är att stödja arabiska språkelever i sin professionella, personliga och akademiska utveckling genom en mängd olika nedsänknings- och undervisningskurser. Al Baher erbjuder sina tjänster genom engagerade, utbildade instruktörer med stor erfarenhet av språkutveckling. Lär dig och förbättra din arabiska med oss ​​för en unik och livsförändrad upplevelse. Vi lovar dig en bra läromiljö, roliga och intressanta lektioner, professionella lärare, bra boende och möjlighet att utforska en av världens mest spännande städer.

Teaching Metodik

Vi följer ett kommunikativt tillvägagångssätt för att tillhandahålla omfattande, bevisbaserad arabisk språkinstruktion till ett brett spektrum av studenter genom olika program (inklusive nedsänkning, klassrum och distansutbildning). Varje av dessa program exemplifierar vårt åtagande att leverera högsta standard på arabiska språkinstruktion.

För att ge en engagerande och relevant ram för lärande, fokuserar våra lektioner på olika ämnen, som varierar från nuvarande affärer till vardagliga frågor. Med hjälp av våra professionella och vänliga lärare kan våra studenter välja ämnen som skapar intresse, diskussion och debatt i klassen.

Varje elev får möjlighet att vara engagerad i språket genom att ta aktiva moment i diskussionerna i klassrummet, förutom att arbeta på språkkunskaper, vare sig det är enskilt, i par eller i små grupper. När eleverna lär sig om andra klasskamrater och olika kulturer runt om i världen kommer de också att lära sig rätt arabiska uttal, öka och bredda deras ordförråd, lära sig grammatik för att kunna bilda korrekt menstruation. Så småningom kommer våra studenter att kunna uttrycka sig på ett korrekt och lämpligt sätt, alla på arabiska!

Vårt mål

Vårt uppdrag är att stödja arabiska språklärare i sin professionella, personliga och akademiska utveckling genom olika immersions- och undervisningskurser. Att överträffa elevernas förväntningar genom att erbjuda exceptionella tjänster, undervisa genom innovation och tillämpa nuvarande skräddarsydda undervisningsstilar. Att sträva efter att vara bäst i arabiska språkprogram samtidigt som konkurrenskraftiga priser upprätthålls.

Varje elev, oavsett nivå 1 eller 5, uppmuntras och förväntas delta aktivt i klassen, vilket främjar vårt programs betoning på att utveckla en studerandes förmåga att prata på arabiska.

Curriculum Design & Assessments

Vår läroplan är utformad av våra tvåspråkiga, professionella inhemska arabiska specialister. Deras innovativa tillvägagångssätt och kontinuerlig forskning bidrar till att hålla Al Baher i spetsen för framsteg inom språkinlärningsmetoder och teknik. De följer alltid våra elevernas behov för att garantera högkvalitativ leverans av våra kurser.

I början av sin inlärningsresa sitter Al Baher-studenterna för ett provningsprov för att bestämma deras arabiska nivå och sedan går de i en klass med andra studenter på samma nivå genom vilken de får kontinuerlig bedömning genom klasshandledningar, läxor och regelbunden nivå tester.

Rapporter genereras som ger detaljerad feedback om styrkor och svagheter samt övergripande framsteg för varje elev.

Vårt lag

Al Baher Arabic Language Training Center sysselsätter 14 högskoleutbildade, credentialed personal för att ge vänlig, artig, effektiv, snabb och punktlig service. Centrets pålitliga och professionella standarder upprätthålls av våra motiverade tvåspråkiga, välutbildade inbyggda arabiska talande instruktörer med över tio års erfarenhet inom sina respektive områden. De är entusiastiska, vänliga och viktigast - var och en är fullt certifierad och ackrediterad av högskolans ministerium för att upprätthålla våra strukturerade och omfattande klasser. De är utvalda med en hög grad av granskning eftersom de är nyckeln till att göra arabiska roliga och effektiva.

Våra instruktörer lämnar dokumentation till sökande i tid (t ex test / intervjuinformation) följt av adekvat meddelande till sökande om deltagande vid tester och intervjuer. Instruktörerna levererar resultat och meningsfull feedback om tester och intervjuer till sökande så tidigt som möjligt och fortsätter att övervaka utvalda metoder och deras effektivitet och effektivitet.

Med vår energi, kompetens och passion för att undervisa arabiska, är vårt mål att hjälpa studenter att lyckas i ett globalt samhälle. På Al Baher har vi ett team av människor att välkomna dig och få dig att känna dig som hemma. Fråga dem om akademiska frågor, sociala aktiviteter eller det bästa stället att få gott kaffe! De är där för dig, de kan följa med dig om de många sociala aktiviteterna vi organiserar. De kommer att vara dina guider som du och dina nya internationella vänner utforskar.

Campus

Vårt centrum ligger i (Abdoun), ett av de mest moderna områdena i Amman, Jordanien.

Det finns i Al Batoul Complex, en ny lyxig byggnad som innehåller många fina butiker och många andra faciliteter, förutom den anmärkningsvärda platsen som enkelt kan ansluta studenterna till olika restauranger, idrottsföreningar, parker och det ligger inom gångavstånd från Taj Mall, ett av de nyaste köpcentrumen i Amman. Inom fem våningar mall finns många specialaffärer, en mataffär (Cozmo), ett dussin restauranger och kaféer, och rymliga biografer. Al Baher idealiska läge och avslappnad utomhus livsstil ger studenterna en unik möjlighet att lära sig.

Klasser genomförs i en bekväm institution inställning att få eleverna att njuta av sina lektioner i centrala luftkonditionerade klassrum, försedda med bekväma bord och stolar, så att studenterna fritt kan interagera med varandra. Varje klassrum levereras med en stor högteknologiska skärm för att hålla våra elever i förbindelse med omvärlden och att få privilegiet att dra nytta av våra instruktörers senaste undervisningsmetoder med hjälp av ljud / videoundervisningshjälpmedel. Studenterna njuter av en gratis användning av vårt trådlösa internet, wifi-nätverk och terminaler, de är inbjudna att koppla av, studera eller göra sina läxor i vår studie lounge levereras med datorer som är överkomliga för dem.

Platser

Amman

Address
Al Masarrah street 5 ,Zahran, Amman , Jordan
Amman, Amman Governorate, Jordanien