Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Al Baher din framgångsväg till arabiska!

Arabiska erbjuder många möjligheter i livet och kan leda till en lyckad framtid. Oavsett om ditt beslut att lära sig arabiska är för utbildning, karriär eller helt enkelt för en otrolig livserfarenhet, kommer Al Baher att se till att du uppnår dina mål. Välj bland våra olika arabiska språkkurser, och låt våra vänliga och professionella instruktörer styra dig till flyt. På din kurs möter du studenter från olika nationaliteter och har erfarenheter som du aldrig kommer att glömma. Vårt vackra moderna språkcenter finns i Al Batoul-komplexet i Abdoun, ett av de mest moderna områdena i Amman-Jordanien. På grund av sin anmärkningsvärda plats kan våra studenter enkelt komma åt olika restauranger, kaféer, sportklubbar och parker. Vi erbjuder också en mängd boendealternativ, roliga sociala aktiviteter, studier av Mellanösterns historia och kultur.

Varför välja Al Baher?

Al Baher Arabic Language Training Center erbjuder omfattande, bevisbaserad arabisk språkinstruktion för studenter på alla nivåer och åldrar genom stödjande säkra och kulturella miljöer. Al Baher upprättades 2005 och ligger i Amman, Jordanien. Al Bahers uppdrag är att stödja arabiska språkelever i sin professionella, personliga och akademiska utveckling genom en mängd olika nedsänknings- och undervisningskurser. Al Baher erbjuder sina tjänster genom engagerade, utbildade instruktörer med stor erfarenhet av språkutveckling. Lär dig och förbättra din arabiska med oss ​​för en unik och livsförändrad upplevelse. Vi lovar dig en bra läromiljö, roliga och intressanta lektioner, professionella lärare, bra boende och möjlighet att utforska en av världens mest spännande städer.

Teaching Metodik

Vi följer ett kommunikativt tillvägagångssätt för att tillhandahålla omfattande, bevisbaserad arabisk språkinstruktion till ett brett spektrum av studenter genom olika program (inklusive nedsänkning, klassrum och distansutbildning). Varje av dessa program exemplifierar vårt åtagande att leverera högsta standard på arabiska språkinstruktion.

För att ge en engagerande och relevant ram för lärande, fokuserar våra lektioner på olika ämnen, som varierar från nuvarande affärer till vardagliga frågor. Med hjälp av våra professionella och vänliga lärare kan våra studenter välja ämnen som skapar intresse, diskussion och debatt i klassen.

Varje elev får möjlighet att vara engagerad i språket genom att ta aktiva moment i diskussionerna i klassrummet, förutom att arbeta på språkkunskaper, vare sig det är enskilt, i par eller i små grupper. När eleverna lär sig om andra klasskamrater och olika kulturer runt om i världen kommer de också att lära sig rätt arabiska uttal, öka och bredda deras ordförråd, lära sig grammatik för att kunna bilda korrekt menstruation. Så småningom kommer våra studenter att kunna uttrycka sig på ett korrekt och lämpligt sätt, alla på arabiska!

Vårt mål

Vårt uppdrag är att stödja arabiska språklärare i sin professionella, personliga och akademiska utveckling genom olika immersions- och undervisningskurser. Att överträffa elevernas förväntningar genom att erbjuda exceptionella tjänster, undervisa genom innovation och tillämpa nuvarande skräddarsydda undervisningsstilar. Att sträva efter att vara bäst i arabiska språkprogram samtidigt som konkurrenskraftiga priser upprätthålls.

Varje elev, oavsett nivå 1 eller 5, uppmuntras och förväntas delta aktivt i klassen, vilket främjar vårt programs betoning på att utveckla en studerandes förmåga att prata på arabiska.

Curriculum Design & Assessments

Vår läroplan är utformad av våra tvåspråkiga, professionella inhemska arabiska specialister. Deras innovativa tillvägagångssätt och kontinuerlig forskning bidrar till att hålla Al Baher i spetsen för framsteg inom språkinlärningsmetoder och teknik. De följer alltid våra elevernas behov för att garantera högkvalitativ leverans av våra kurser.

I början av sin inlärningsresa sitter Al Baher-studenterna för ett provningsprov för att bestämma deras arabiska nivå och sedan går de i en klass med andra studenter på samma nivå genom vilken de får kontinuerlig bedömning genom klasshandledningar, läxor och regelbunden nivå tester.

Rapporter genereras som ger detaljerad feedback om styrkor och svagheter samt övergripande framsteg för varje elev.

Vårt lag

Al Baher Arabic Language Training Center sysselsätter 14 högskoleutbildade, credentialed personal för att ge vänlig, artig, effektiv, snabb och punktlig service. Centrets pålitliga och professionella standarder upprätthålls av våra motiverade tvåspråkiga, välutbildade inbyggda arabiska talande instruktörer med över tio års erfarenhet inom sina respektive områden. De är entusiastiska, vänliga och viktigast - var och en är fullt certifierad och ackrediterad av högskolans ministerium för att upprätthålla våra strukturerade och omfattande klasser. De är utvalda med en hög grad av granskning eftersom de är nyckeln till att göra arabiska roliga och effektiva.

Våra instruktörer lämnar dokumentation till sökande i tid (t ex test / intervjuinformation) följt av adekvat meddelande till sökande om deltagande vid tester och intervjuer. Instruktörerna levererar resultat och meningsfull feedback om tester och intervjuer till sökande så tidigt som möjligt och fortsätter att övervaka utvalda metoder och deras effektivitet och effektivitet.

Med vår energi, kompetens och passion för att undervisa arabiska, är vårt mål att hjälpa studenter att lyckas i ett globalt samhälle. På Al Baher har vi ett team av människor att välkomna dig och få dig att känna dig som hemma. Fråga dem om akademiska frågor, sociala aktiviteter eller det bästa stället att få gott kaffe! De är där för dig, de kan följa med dig om de många sociala aktiviteterna vi organiserar. De kommer att vara dina guider som du och dina nya internationella vänner utforskar.

Campus

Vårt centrum ligger i (Abdoun), ett av de mest moderna områdena i Amman, Jordanien.

Det finns i Al Batoul Complex, en ny lyxig byggnad som innehåller många fina butiker och många andra faciliteter, förutom den anmärkningsvärda platsen som enkelt kan ansluta studenterna till olika restauranger, idrottsföreningar, parker och det ligger inom gångavstånd från Taj Mall, ett av de nyaste köpcentrumen i Amman. Inom fem våningar mall finns många specialaffärer, en mataffär (Cozmo), ett dussin restauranger och kaféer, och rymliga biografer. Al Baher idealiska läge och avslappnad utomhus livsstil ger studenterna en unik möjlighet att lära sig.

Klasser genomförs i en bekväm institution inställning att få eleverna att njuta av sina lektioner i centrala luftkonditionerade klassrum, försedda med bekväma bord och stolar, så att studenterna fritt kan interagera med varandra. Varje klassrum levereras med en stor högteknologiska skärm för att hålla våra elever i förbindelse med omvärlden och att få privilegiet att dra nytta av våra instruktörers senaste undervisningsmetoder med hjälp av ljud / videoundervisningshjälpmedel. Studenterna njuter av en gratis användning av vårt trådlösa internet, wifi-nätverk och terminaler, de är inbjudna att koppla av, studera eller göra sina läxor i vår studie lounge levereras med datorer som är överkomliga för dem.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Certifikat

Al Baher Arabic Language Training Center

Al-Baher erbjuder två nedsänkningskurser som erbjuds året runt och de är inte begränsade till vår normala programkalender. ... [+]

Al-Baher erbjuder två nedsänkningskurser som erbjuds året runt och de är inte begränsade till vår normala programkalender.

* Intensiv nedsänkning: (4 - 12 veckor)

Kursen fokuserar på att fördjupa eleverna i en autentisk arabisk miljö under en kort tid. Det föredras av studenter som tittar på att förbättra eller behålla sin existerande arabiska nivå eller förbereda sig för att arbeta i ett arabiskt talande land

* Långsiktig nedsänkning: (3-12 månader)

Kursen inbjuder eleverna att omge sig på språket med intensiv undervisning. Eleverna genomgår övervakningstest förutom veckovisa lektionsplaner med klara, ömsesidigt definierade mål. Genom olika läroplaner säkerställer klasserna lämpliga och relevanta färdigheter: talar, lyssnar, läser och skriver. Mer fokus läggs på elevernas speciella intressen och användningen av språket.... [-]

Jordanien Amman
Öppen antagning
Engelska
1 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

Al Baher Arabic Language Training Center

Om ditt mål är att utveckla flytande med hjälp av vår talade dialekt (Ammiya / colloquial), erbjuder AL-Baher det här programmet för att maximera din dagliga interaktion ... [+]

Översikt:

Om ditt mål är att utveckla flytande med hjälp av vår talade dialekt (Ammiya / colloquial), erbjuder AL-Baher det här programmet för att maximera din dagliga interaktion och kommunikation. Studenterna kommer att kunna använda arabiska i en mångkulturell anda som kan hjälpa dem att bredda sina horisonter och bredda sina sociala nätverk.

3- Läs och förstå korta och enkla texter eller meddelanden från vänner och viktigaste informationen i annonser som innehåller bekanta ordförråd.

4- Skriv begripliga texter om välbekanta ämnen som beskriver erfarenheter, händelser, känslor och reaktioner.... [-]

Jordanien Amman
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
5 - 10 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Al Baher Arabic Language Training Center

Al Baher erbjuder förberedelsekurser för sådana tentor som kommer att vara ditt väsentliga steg mot framgång, och med hjälp av våra erfarna och professionella instruktöre ... [+]

Översikt

Eleverna har olika mål som de är angelägna om att uppnå, som att önska att ha en karriär i en internationell miljö, eller att få en konkurrensfördel i sin karriärväg. Andra kan vilja delta i ett arabiskt talande universitet eller söka bättre möjligheter till framtida anställning. För att kunna nå ovannämnda mål krävs det att studenten tar en eller flera av tentamen som anges nedan. Al Baher erbjuder förberedelsekurser för sådana tentor som kommer att vara ditt väsentliga steg mot framgång, och med hjälp av våra erfarna och professionella instruktörer kommer vi att säkerställa bästa poäng för dig.

INTERAGENCY SPRÅK RUNDTABLE (ILR)

Interagency Language Roundtable (ILR) är en oförbunden federal interagency organisation som är inrättad för samordning och delning av information om språkrelaterad verksamhet på federal nivå. Det fungerar som det främsta sättet för myndigheter och myndigheter i den federala regeringen att hålla sig ajour med utvecklingen och genomförandet av tekniker och teknik för språkinlärning, språkanvändning, språktestning och andra språkrelaterade aktiviteter.... [-]

Jordanien Amman
Öppen antagning
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
Al Baher Arabic Language Training Center

En liten individuell uppmärksamhet kan verkligen gå långt! En privat lektion innebär personligt fokus på dig. Du kommer att få din lärares odelade uppmärksamhet, plus väg ... [+]

En liten individuell uppmärksamhet kan verkligen gå långt! En privat lektion innebär personligt fokus på dig. Du kommer att få din lärares odelade uppmärksamhet, plus vägledning och feedback som är specifik för dig och dina mål.

Om du vill förbättra din nivå betydligt på kort tid och att rikta dig till ditt lärande till specifika områden, anmäla dig till en-till-en kurs i Al Baher och maximera dina framsteg genom privata lektioner. Detta är den mest flexibla och personliga kursen som erbjuds året runt på begäran. Privata lektioner kan hållas på dagar eller kvällar beroende på instruktörernas tillgänglighet.

Vi inser att vissa studenter behöver mer intensiv koncentration av timmar, medan andra kanske vill ha en fullständig inriktning på vetenskaperna eller färdigheterna; Av denna anledning erbjuder vi privat handledning. Dina klasser kommer att utformas specifikt för att matcha dina specifika behov. Med individuell uppmärksamhet är dessa sessioner 100% fokuserade på dina krav. Ange dina egna mål och din lärare hjälper dig att nå dem.... [-]

Jordanien Amman
Öppen antagning
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
Al Baher Arabic Language Training Center

Modern Standard Arabic (MSA) är det officiella arabiska språket. Det kan skrivas och talas och det finns ingen skillnad mellan det skriftliga och det muntliga formuläret. ... [+]

Översikt:

Modern Standard Arabic (MSA) är det officiella arabiska språket. Det kan skrivas och talas och det finns ingen skillnad mellan det skriftliga och det muntliga formuläret. I sin skriftliga form är MSA språket för litteratur och media (böcker, tidningar, gatuskyltar, skyltar etc.)

Den talade formen är språket som används på tv, i regering och parlament och vid officiella tillfällen (konferenser, seminarier etc.)

MSA-programmet på Al-Baher är indelat i fyra nivåer: (Nybörjare-Mellan-Mellan och Avancerad) Dessa kurser säkerställer en smidig överföring för eleverna från början till avancerad nivå i enlighet med normerna i det gemensamma europeiska referensram för språk (CEFR).... [-]

Jordanien Amman
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
5 - 12 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska