Alexander College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Alexander College

Om Alexander College

Mission och Mål

Alexander College hjälper unga människor drar nytta av att delta i högskolevärlden. Vi tillhandahåller de första två åren av universitetsstudier som leder till en Yrkesexamen och universitet överföring i en elevcentrerad och stödjande miljö.

Mål:

 • Ger en allvarlig och stödjande inlärningsmiljö där elever med olika kulturell bakgrund och språkkunskaper kan börja universitetsstudier och samtidigt förbättra sina engelska språkkunskaper.
 • Ge akademiska förberedelser som känns igen av andra akademiska institutioner i hela Nordamerika och bortom, och som ger en grund för en framgångsrik utveckling genom mer avancerade studier.
 • Främja individens tillväxt och utveckling genom att stödja varje elevs akademiska prestationer och engagemang i samhällslivet av kollegiet.
 • Upprätta och underhålla ett rykte om hög kvalitet i den akademiska världen i varje aspekt av college program, aktiviteter och tjänster.

Vanliga frågor (FAQ)

Alexander College

Vilken typ av dokument måste jag skicka med min ansökan?

Följande dokument krävs för tillträde:

 • Officiell gymnasiet avskrift, på engelska, eller med en tjänsteman eller attesterad engelsk översättning, som visar resultaten för de senaste tre åren på high school. Studenter fortfarande i Grade 12 kan tillkomma innan examen, och när examen är skyldiga att lämna en slutlig officiell utskrift före kursregistrering.
 • Officiell studentexamen certifikat, på engelska, eller med en tjänsteman eller attesterad engelsk översättning.
 • Engelska testresultat (TOEFL, IELTS eller motsvarande) i förekommande fall.
 • Alla andra officiella eftergymnasial transkriptioner från andra kanadensiska institutioner, om tillämpligt.
 • Införsel med Unofficial Documents form, om tillämpligt
 • Passfoto och information sida
 • Studietillståndet / studentvisum / PR-kort / kanadensiskt medborgarskap
 • Sjukvårdsförsäkring

Jag är en internationell student. Måste jag lämna några särskilda dokument?

Ja. Internationella studenter kräver ett par kompletterande handlingar.

 • En studie tillstånd krävs före kursregistrering.
 • En certifierad engelsk översättning krävs för alla ansökningshandlingar som inte finns i det engelska språket.

När är sista ansökningsdag?

Entré är öppen fram till slutet av den andra veckan i klasser i en vanlig term, och i slutet av den första veckan i klasser under våren och sommaren Intensive sikt. Detta datum kallas add / drop / ändra deadline. Vissa kurser kan fylla snabbt, och vi uppmuntrar nya studenter att lämna in ansökningar så snart som möjligt för att få den största kursutbud.

När gör klasser börja?

Läsåret är indelat i fyra terminer: Fall (september-december), Winter (Jan-april), Spring (maj-juli) och Summer intensiva (juli-augusti).

Jag är en utländsk internationell student, och jag måste ansöka om en studie tillstånd att komma till Kanada. Hur mycket pengar behöver jag betala som en undervisning insättning?

Undervisningen Depositionen motsvarar avgifterna för 15 poäng (en term / 5 kurser). Detta belopp är $ 7,200.00

Hur ansöker jag om ekonomiskt stöd?

Pedagogiska studielån är tillgängliga för inhemska studenter Alexander College från den nationella regeringen i Kanada, liksom från provinsen British Columbia.

universitets Transfer

Alexander College

Få tillträde till universitetet och valfritt program

Använda universitetet Transfer Program, eleverna har möjlighet att utforska sina intressen genom första och andra år universitetskurser som kan överföras till en högskola eller universitet i andra eller tredje program år.

Kandidatexamen är vanligtvis fyra års varaktighet, och erbjuds av alla större offentliga och privata universitet i Kanada. Dessa universitet använder ett kredit-baserat system, med stora aktörerna (inriktningar) och utbildningsprogram kräver slutförandet av ett visst antal kurspoäng. En vanlig kandidatexamen programmet kräver fullbordandet av 120 hp totalt.

Det är möjligt för studenter att komma in ett universitet efter att ha avslutat några kurspoäng på ett college. I British Columbia, de flesta ackrediterade offentliga och privata högskolor och universitet tillåter studenter att överföra sina eftergymnasiala krediter mot en kandidatexamen program med sina val i British Columbia rådet för antagning och överföring (BCCAT) systemet. Studenter som går in ett universitet via en högskola (i motsats till att ange ett universitet direkt efter att ha avslutat gymnasiet) kallas överföring studenter.

För att få tillträde till ett universitet, överföra studenter måste uppfylla att universitetets antagningskrav. Dessutom kan eleverna behöver för att uppfylla program för tillträde till vissa fakulteter, institutioner eller skolor.

Alexander College erbjuder ett brett utbud av första och andra året universitetskurser som kan överföras inom BCCAT systemet och utanför. Detta gör det möjligt för studenter att få krediter för kurser som avlagts i Alexander College vid universitetet i sitt val.

För att hjälpa eleverna att välja kurser som ger dem möjlighet att framgångsrikt överföra till universitetet erbjuder Alexander College Academic Rådgivning tjänster till alla sina studenter. Akademiska rådgivare hjälpa eleverna att förstå universitet och lärare behörighet och skapa en studieplan som skulle sätta dem på en väg att uppfylla en kandidatexamen program krav. Beroende på varje elevs unika situation, akademiska rådgivare hjälpa eleverna att bedöma deras förutsättningar och tidigare college kurser för att utveckla en plan för en smidig övergång till ett universitet i sitt val.

Platser

Burnaby

Address
#101 - 4603 Kingsway Burnaby, BC, Canada V5H 4M4
Burnaby, British Columbia, Kanada
Telefon
undefined

Vancouver

Address
#100 - 602 West Hastings Street Vancouver, BC, Canada V6B 1P2
Vancouver, British Columbia, Kanada
Telefon
undefined