Läs den officiella beskrivningen

Alexander College

Om Alexander College

Mission och Mål

Alexander College hjälper unga människor drar nytta av att delta i högskolevärlden. Vi tillhandahåller de första två åren av universitetsstudier som leder till en Yrkesexamen och universitet överföring i en elevcentrerad och stödjande miljö.

Mål:

 • Ger en allvarlig och stödjande inlärningsmiljö där elever med olika kulturell bakgrund och språkkunskaper kan börja universitetsstudier och samtidigt förbättra sina engelska språkkunskaper.
 • Ge akademiska förberedelser som känns igen av andra akademiska institutioner i hela Nordamerika och bortom, och som ger en grund för en framgångsrik utveckling genom mer avancerade studier.
 • Främja individens tillväxt och utveckling genom att stödja varje elevs akademiska prestationer och engagemang i samhällslivet av kollegiet.
 • Upprätta och underhålla ett rykte om hög kvalitet i den akademiska världen i varje aspekt av college program, aktiviteter och tjänster.

Vanliga frågor (FAQ)

Alexander College

Vilken typ av dokument måste jag skicka med min ansökan?

Följande dokument krävs för tillträde:

 • Officiell gymnasiet avskrift, på engelska, eller med en tjänsteman eller attesterad engelsk översättning, som visar resultaten för de senaste tre åren på high school. Studenter fortfarande i Grade 12 kan tillkomma innan examen, och när examen är skyldiga att lämna en slutlig officiell utskrift före kursregistrering.
 • Officiell studentexamen certifikat, på engelska, eller med en tjänsteman eller attesterad engelsk översättning.
 • Engelska testresultat (TOEFL, IELTS eller motsvarande) i förekommande fall.
 • Alla andra officiella eftergymnasial transkriptioner från andra kanadensiska institutioner, om tillämpligt.
 • Införsel med Unofficial Documents form, om tillämpligt
 • Passfoto och information sida
 • Studietillståndet / studentvisum / PR-kort / kanadensiskt medborgarskap
 • Sjukvårdsförsäkring

Jag är en internationell student. Måste jag lämna några särskilda dokument?

Ja. Internationella studenter kräver ett par kompletterande handlingar.

 • En studie tillstånd krävs före kursregistrering.
 • En certifierad engelsk översättning krävs för alla ansökningshandlingar som inte finns i det engelska språket.

När är sista ansökningsdag?

Entré är öppen fram till slutet av den andra veckan i klasser i en vanlig term, och i slutet av den första veckan i klasser under våren och sommaren Intensive sikt. Detta datum kallas add / drop / ändra deadline. Vissa kurser kan fylla snabbt, och vi uppmuntrar nya studenter att lämna in ansökningar så snart som möjligt för att få den största kursutbud.

När gör klasser börja?

Läsåret är indelat i fyra terminer: Fall (september-december), Winter (Jan-april), Spring (maj-juli) och Summer intensiva (juli-augusti).

Jag är en utländsk internationell student, och jag måste ansöka om en studie tillstånd att komma till Kanada. Hur mycket pengar behöver jag betala som en undervisning insättning?

Undervisningen Depositionen motsvarar avgifterna för 15 poäng (en term / 5 kurser). Detta belopp är $ 7,200.00

Hur ansöker jag om ekonomiskt stöd?

Pedagogiska studielån är tillgängliga för inhemska studenter Alexander College från den nationella regeringen i Kanada, liksom från provinsen British Columbia.

universitets Transfer

Alexander College

Få tillträde till universitetet och valfritt program

Använda universitetet Transfer Program, eleverna har möjlighet att utforska sina intressen genom första och andra år universitetskurser som kan överföras till en högskola eller universitet i andra eller tredje program år.

Kandidatexamen är vanligtvis fyra års varaktighet, och erbjuds av alla större offentliga och privata universitet i Kanada. Dessa universitet använder ett kredit-baserat system, med stora aktörerna (inriktningar) och utbildningsprogram kräver slutförandet av ett visst antal kurspoäng. En vanlig kandidatexamen programmet kräver fullbordandet av 120 hp totalt.

Det är möjligt för studenter att komma in ett universitet efter att ha avslutat några kurspoäng på ett college. I British Columbia, de flesta ackrediterade offentliga och privata högskolor och universitet tillåter studenter att överföra sina eftergymnasiala krediter mot en kandidatexamen program med sina val i British Columbia rådet för antagning och överföring (BCCAT) systemet. Studenter som går in ett universitet via en högskola (i motsats till att ange ett universitet direkt efter att ha avslutat gymnasiet) kallas överföring studenter.

För att få tillträde till ett universitet, överföra studenter måste uppfylla att universitetets antagningskrav. Dessutom kan eleverna behöver för att uppfylla program för tillträde till vissa fakulteter, institutioner eller skolor.

Alexander College erbjuder ett brett utbud av första och andra året universitetskurser som kan överföras inom BCCAT systemet och utanför. Detta gör det möjligt för studenter att få krediter för kurser som avlagts i Alexander College vid universitetet i sitt val.

För att hjälpa eleverna att välja kurser som ger dem möjlighet att framgångsrikt överföra till universitetet erbjuder Alexander College Academic Rådgivning tjänster till alla sina studenter. Akademiska rådgivare hjälpa eleverna att förstå universitet och lärare behörighet och skapa en studieplan som skulle sätta dem på en väg att uppfylla en kandidatexamen program krav. Beroende på varje elevs unika situation, akademiska rådgivare hjälpa eleverna att bedöma deras förutsättningar och tidigare college kurser för att utveckla en plan för en smidig övergång till ett universitet i sitt val.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Associate of Arts

Alexander College

Associate of Arts (Business) grad är en tvåårig grundexamen som erbjuds av många institutioner i provinsen British Columbia och därefter. Den Associate Degree Programmet ... [+]

Associate of Arts (Business) Degree

Översikt

Associate of Arts (Business) grad är en tvåårig grundexamen som erbjuds av många institutioner i provinsen British Columbia och därefter. Den Associate Degree Programmet är utformat för att ge bred kunskap och erfarenheter som förberedelse för att komma in i arbetskraften, eller som en grund för ytterligare grundutbildning.

Studenter inom Associate of Arts (Business) utbildningsprogrammet kommer att få tvärvetenskapliga kunskaper i fakulteterna för ekonomi, management, redovisning, marknadsföring, och statistisk analys, och kommer att utveckla sitt kritiska tänkande och forskningskompetens. I programmet ingår också en anpassningsbar koncentration i ekonomi, som tillåter eleverna att ytterligare undersöka ekonomisk teori och tillämpningar i samband med utvalda ämnen med anknytning till handel på Associate of Arts (Business) grad är en grundläggande grad består av 64 poäng totalt, vanligtvis genomfört över en tvåårsperiod. Program krav omfattar minst 24 poäng i nationalekonomi och minst 12 poäng i Commerce.... [-]

Kanada Burnaby
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Alexander College

Associate of Arts (ekonomi) grad är en tvåårig referens som erbjuds av många institutioner i provinsen British Columbia och därefter. Den Associate Degree Programmet är u ... [+]

Associate of Arts (ekonomi) Degree

Associate of Arts (ekonomi) grad är en tvåårig referens som erbjuds av många institutioner i provinsen British Columbia och därefter. Den Associate Degree Programmet är utformat för att ge bred kunskap och erfarenheter som förberedelse för att komma in i arbetskraften, eller som en grund för ytterligare grundutbildning.

Studenter inom Associate of Arts (Economics) utbildningsprogrammet kommer att få tvärvetenskapliga kunskaper inom teoretisk och tillämpad ekonomi, liksom konkurrensbeteende, ekonomisk politik, och den globala ekonomin. Studenterna kommer att förvärva verktyg för att kunna analysera produktion, distribution och konsumtion av varor och tjänster.... [-]

Kanada Burnaby
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Alexander College

Associate of Arts (psykologi) grad är en tvåårig grundexamen som erbjuds av många institutioner i provinsen British Columbia och därefter. Den Associate Degree Programmet ... [+]

Associate of Arts (Psychology) Grad

Översikt

Associate of Arts (psykologi) grad är en tvåårig grundexamen som erbjuds av många institutioner i provinsen British Columbia och därefter. Den Associate Degree Programmet är utformat för att ge bred kunskap och erfarenheter som förberedelse för att komma in i arbetskraften, eller som en grund för ytterligare grundutbildning.

Studenter i Associate of Arts (psykologi) utbildningsprogrammet kommer att få tvärvetenskapliga kunskaper inom humanistiska, humaniora och samhällsvetenskap, och utveckla deras kritiska tänkande och forskningskompetens. I programmet ingår också en anpassningsbar koncentration i psykologi, som tillåter eleverna att utforska olika områden inom psykologi, inklusive kognitiv och onormal psykologi, dataanalys, forskningsmetodik, och den vetenskapliga grunden för mänskligt beteende.... [-]

Kanada Burnaby
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Alexander College

Associate of Arts Degree är en tvåårig grundexamen som erbjuds av många institutioner i provinsen British Columbia och därefter. Den Associate Degree Programmet är utform ... [+]

Associate of Arts Degree

Översikt

Associate of Arts Degree är en tvåårig grundexamen som erbjuds av många institutioner i provinsen British Columbia och därefter. Den Associate Degree Programmet är utformat för att ge bred kunskap och erfarenheter som förberedelse för att komma in i arbetskraften, eller som en grund för ytterligare grundutbildning.

Studenter inom Associate of Arts Degree program kommer att få tvärvetenskapliga kunskaper inom humanistiska, humaniora och samhällsvetenskap, och utveckla deras kritiska tänkande och forskningskompetens. Programmet ger en omfattande inlärningsupplevelse som också tillåter eleverna att anpassa sina kurser för att fokusera på ett område av personligt intresse.... [-]

Kanada Burnaby
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Associate of Science

Alexander College

Associate of Science Degree är en tvåårig grundexamen som erbjuds av många institutioner i provinsen British Columbia och därefter. Den Associate Degree Programmet är utf ... [+]

Associate of Science Degree

Översikt

Associate of Science Degree är en tvåårig grundexamen som erbjuds av många institutioner i provinsen British Columbia och därefter. Den Associate Degree Programmet är utformat för att ge bred kunskap och erfarenheter som förberedelse för att komma in i arbetskraften, eller som en grund för ytterligare grundutbildning.

Studenter inom Associate of Science Degree program kommer att få tvärvetenskaplig kunskap om natur- och tillämpad vetenskap, och utveckla deras kritiska tänkande och forskningskompetens. Programmet ger en omfattande inlärningsupplevelse som också tillåter eleverna att anpassa och fokusera sina kurser inom ett område av personligt intresse, såsom biologi, kemi, datavetenskap, matematik, eller fysik. Eleverna kan också fylla en betydande del av sina kurs arbetskrav för första året teknik- och ingenjörs diplom program.... [-]

Kanada Burnaby
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

Alexander College

Den engelska för högskolestudier Program är ett förberedande program för att utveckla kärn engelska språkkunskaper inom en eftergymnasial sammanhang, ge alla elever att n ... [+]

Engelska för högskolestudier Naturligtvis Antal Kurstitel University-kurs Behörighet ENGL 094 Engelska Foundations 1: Övre Nybörjare N / A ENGL 095 Engelska Foundations 2: Lägre medel N / A ENGL 096 Akademiska förberedelser: Intermediate N / A ENGL 097 Academic Preparation: Övre Mellan N / A ENGL 098 Academic Preparation: Lägre Avancerad Upp till 2 kurser på universitetsnivå ENGL 099 Akademiska förberedelser: Avancerad Upp till 3 universitetsnivå kurser stiftelser ENGL 094 och 095 är avsedda för studenter som är i behov av att bygga grunden för det engelska språket innan vi går vidare till akademiska relaterade färdigheter som kr... [-]
Kanada Burnaby
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Alexander College - Your Road to University Starts Here