Aveda Institute Canada

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

baner

LÄRA SIG. VÄXA. BLI

Kom med en dröm. Lämna med en karriär.

Låt oss utveckla din naturliga talang ...

"Vår uppgift på Aveda är att ta hand om den värld vi lever i, från de produkter vi gör i de sätt på vilka vi ger tillbaka till samhället. På Aveda, vi strävar efter att vara ett föredöme för ledarskap och miljöansvar, inte bara i en värld av skönhet, men runt om i världen. " - Horst Rechelbacher, grundare

wt5

4 meningsskiljaktigheter

Aveda Brand

Aveda är den första skönhet företag som tillverkar produkter med organiska, växtbaserade alternativ till syntetiska kemikalier och förpackningar med 100% certifierad vindkraft.

The Cutting Edge Curriculum

Aveda är den enda globala skönhetsmärke som har ett komplett utbildningssystem med särskilda program för både professionella och salong utveckling för att se till att du alltid är på toppen av ditt spel i den här branschen.

De oändliga möjligheter

Med vår 95% arbetsförmedling hastigheten och Aveda nätverk av över 7000 salong / spa, institut och butiker över hela världen, kan du gå någonstans din talang tar dig.

Industrin Innovatörer

Låt dig inspireras av skönhetsindustrin innovatörer som kallar Aveda hem. Lär av dessa världskända globala konstnärer på särskilda seminarier, branschevenemang och Aveda Advanced Academy klasser.

Dessa globala konstnärer kallar Aveda hem och lära speciella workshops, leverera gästföreläsningar och ta tid från rampljuset för att inspirera våra framtida proffs.

WT4

Vårt miljöuppdrag

På Aveda uppmuntrar vi våra elever att vara förändringen. De blir ambassadörer genom att bli ledare och utbilda sina samhällen på hur man kan leva ett miljövänlig livsstil.

Salongen industrin väntas växa med 31% under det kommande årtiondet, alltmer bland de mest tillförlitliga, kreativa och fördelaktiga internationella karriärer.

Med Aveda namn bakom dig möjligheterna är obegränsade. Aveda kan leda vägen till karriärmöjligheter både inom och utanför den globala Aveda Network.

Aveda är en av de snabbast växande i världen salong nätverk i branschen. Våra studenter går på att vara en del av kreativa team som reser världen inspirera andra professionella skönhetsindustrin.

banner2

Platser

Calgary

Address
225 - 8TH Avenue SW

T2P 1B7 Calgary, Alberta, Kanada

Winnipeg

Address
80 Rorie Street

R3B 3L6 Winnipeg, Manitoba, Kanada

Toronto

Address
125 King Street East

M5C 1G6 Toronto, Ontario, Kanada

Vancouver

Address
101 - 111 Water Street

V6B 1A7 Vancouver, British Columbia, Kanada