BLI Language Schools

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Finns det ett bättre sätt att lära sig ett språk än att leva det? BLI tror inte det. Det är anledningen till att alla våra engelska och franska kurser har utformats för att möta elevernas behov och intressen och bygger på ett dynamiskt och kommunikativt tillvägagångssätt som inte bara hjälper eleverna att bli skickliga på ett språk utan också ge dem verktygen för att lyckas på global nivå. BLI gör språklig kunskap relevant för ditt liv i en mängd olika fördelaktiga aspekter bortom din fantasi. Att utvidga dina möjligheter och maximera din framgång är det vi strävar efter.

BLI tar språkinlärningsprocessen utanför klassrummet genom att erbjuda eleverna ett brett utbud av roliga och intressanta aktiviteter och ett kvalitetshem-program som gör det möjligt för eleverna att ta sin inlärning till en annan nivå, att lära sig i den verkliga världen. En annan aspekt av en BLI-lärande är skräddarsydda och anpassning av program som hjälper studenterna att lära sig om sina personliga intressen, i en vänlig miljö, med möjlighet att engagera sig med andra BLI-studenter från hela världen.

Under mer än trettiosex år har vi hjälpt tusentals studenter från hela världen att uppfylla sina drömmar och bli globala medborgare. Var och en av oss, BLI-lärare, administratörer och samordnare ser fram emot att välkomna dig på en av våra skolor och vara vid din sida i denna stora livserfarenhet: "Lära sig ett språk utomlands".

 • 40 års erfarenhet
 • Excellens i utbildning
 • Individuell studentuppmärksamhet
 • Personliga program
 • Högkvalitativ läroplan
 • Ett brett utbud av program
 • Flexibla startdatum
 • Garanterad framgång
 • Små klasser
 • Mångfald
 • Kvalificerade lärare
 • Spännande aktivitetsprogram
 • Två platser i Kanada
 • Flerspråkiga program

BLI HISTORY

Nöjda studenter sedan 1976

BLI (Bouchereau Lingua International) öppnade sin grundskola 1976 i Montreal, Quebec. Målet var att erbjuda företagsledning till ledande befattningshavare och administratörer inom flera branscher och kompetensområden. Kort efter började BLI välkomna studenter från hela världen för att delta i sina franska och engelska nedsänkningsprogram.

Efter att ha etablerat sitt rykte som ett företag som förkroppsligar expertis, innovation och exemplifierande kundservice, svarade skolan därefter på den växande efterfrågan på språktjänster och började erbjuda sina överlägsen kvalitetstjänster till lokala och internationella företag, från dess statligt ackrediterade kontor .

En dedikerad och passionerad lärare, liksom en vänlig och positiv atmosfär, är signaturen för BLI, som framgångsrikt har förvärvat en annan campus i huvudstaden Quebec.

Vårt Quebec City campus banar väg för utbildningen av internationella studenter på franska språket.

Sedan dess har BLI uppdaterat sin metodik för att möta elevernas utvecklingsbehov och intressen. Idag är BLI en av de mest erkända språkskolorna i världen och erbjuder olika program skräddarsydda för studenter från olika kulturer och bakgrunder.

När det gäller företagstjänster fortsätter BLI inte bara att erbjuda skräddarsydd språkträning utan även språkliga tjänster som översättning, utvärderingar, workshops etc. Våra företagskunder omfattar multinationella företag som Deloitte, Coca-Cola, Hydro Quebec etc.

BLI MONTREAL

IDEAL STED FÖR ATT LÄRA TWEE SPRÅK SAMTIDIGT

Montreal är en stad full av kontrast och originalitet, en stad där charmen på den gamla kontinenten ligger upp till den sofistikerade Nordamerika. På en ö i St. Lawrence-floden ligger Montreal. Montreal är en mångkulturell stad där människor från olika bakgrunder lever i harmoni.

Som en stad där franska och engelska kulturer möts är det en idealisk plats att lära sig båda språk.

BLI Montreal ligger i hjärtat av Old Montreal, ett område fullt av liv, i närheten av alla större platser i Montreal. Vi är bekvämt beläget bara två minuter från tunnelbanestationen Place-d'Armes, i en arvbyggnad nära den berömda basilikan Notre-Dame. Våra moderna faciliteter erbjuder eleverna en bekväm och trevlig atmosfär som gör lärandets framsteg väldigt roligt och roligt.

Akkrediterad av språk Kanada, BLI är en språkskola med över 40 års erfarenhet inom språkutbildningsindustrin och högt framgångsrika akademiska och allmänna nedsänkningsprogram på alla nivåer.

Vi använder ett dynamiskt och kommunikativt tillvägagångssätt som inte bara hjälper eleverna att bli skickliga på ett språk, men ger dem också verktygen för att lyckas på global nivå.

BLI QUEBEC

RICH CULTURE UTMÄRKT PLATS

Quebec är en vacker kanadensisk kulturstad. Hjärtat i fransktalande kulturen i Nordamerika. En del av Europa på den nya kontinenten. Quebec City ligger på de majestätiska stranden av St-Lawrence River, en av de mest pittoreska städerna i världen.

Den största främst fransktalande staden i Kanada och huvudstaden i Quebec, Quebec City är platsen att fördjupa sig på franska språket medan du njuter av allt som Quebec kan erbjuda, från valskådning i Tadoussac, till vinprovning i östra townshipsna .

BLI Quebec sprider sig över två våningar i en modern byggnad i centrala Quebec City, lättillgänglig med kollektivtrafik och inom gångavstånd från alla bekvämligheter och turistattraktioner.

BLI Quebec ger inte bara en sann nedsänkningsmiljö för att lära sig franska men organiserar också olika typer av aktiviteter för att hjälpa studenter att utforska staden och omfamna den unika franska kanadensiska kulturen!

Platser

Montreal

Address
70, rue Notre-Dame O., suite 400
Montréal, QC, Canada, H2Y 1S6

H2Y 1S6 Montreal, Quebec, Kanada

Staden Quebec

Address
763, rue St-Joseph E., suite 104
Québec, QC, Canada, G1k 3C6

G1k 3C6 Staden Quebec, Quebec, Kanada