Bow Valley College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Du kommer att öka i Bow Valley College

Vi har nått toppskiktet av tvååriga skolor i Nordamerika genom att hjälpa eleverna bidrar till hela skalan av deras förmåga, att bli det bästa de kan vara.

En betydande expansion under 2013 gjort oss Calgary främsta omfattande community college. Över $ 290.000.000 omvandling skapat en av västra Kanadas ledande utbildningsinstitutioner, som serverar over14,000 elever på tre campus och 20 regionala centra i Alberta.

Över 1.000 Internationella studenter varje år 115 - Länder som representeras av studenter vid BVC 93% - Det relativa sysselsättningstalet för alumner inom 6 månader grad

Studenter Triumph Här

På BVC får du en utmärkt utbildning som passar din lärstil - helst, var som helst, någon väg, och alla takt - så att du kan övervinna alla hinder för ett meningsfullt karriär.

Du examen med ett träningspass färdig utbildning på ett år för ett certifikat eller två år för en examen i vitala branscher, hälso- och sjukvård, rättvisa, mänskliga tjänster, eller administration.

Certifikat utexaminerade kommer att vara berättigade att ansöka om en 1-års eftergymnasial arbetstillstånd. Diplom utexaminerade kommer att vara berättigade att ansöka om en 2 eller 3-års eftergymnasial arbetstillstånd.

De färdigheter du få kommer att göra dig en efterfrågade examen, exakt vad globala arbetsgivare söker, vilket ger dig möjlighet att börja din resa till en framgångsrik framtid.

Eftersom vi gör mer än att hjälpa dig att göra en levande - vi hjälper dig att göra ett liv.

En stor stad att lära in

Det finns ett antal goda skäl till varför den Economist rankar Calgary som nummer fem på sin lista över de bästa platserna att leva på jorden.

Möjlighet - Andra högsta koncentrationen av huvudkontor i Kanada. Stark - blomstrande ekonomi och låg arbetslöshet. Beautiful - Klippiga bergen och Banff National Park bildar en magnifik bakgrund till livet i Calgary. Säker - Toppar listan i som en av de säkraste och mest hälsosamma stora städer i Kanada. Young - Den yngsta befolkningen i Kanada håller oss levande. Blue Skies - Fler soltimmar än någon annan större stad i Kanada.

Ett fantastiskt land att lära sig i

Kanada är en underbar plats att få en utbildning, öppna dörrar för dig runt om i världen.

Prisvärd - Kanada erbjuder de lägsta terminspriser för utländska studenter jämfört med Storbritannien, Australien, Nya Zeeland och USA. World Class Education - En av de mest avancerade och mest respekterade, utbildningssystemen i världen. Välkomnande miljö - Kanada är ett land av invandrare och mångkulturell mångfald, så alla är välkomna här. Hög levnadsstandard - Alla fördelarna med en av världens mest utvecklade länder; säker, trygg, omfattande hälso- och sjukvården och den sociala nätverkssäkerhet.

Stipendier för internationella studenter

På Bow Valley College, tar vi bort alla möjliga hinder för din framgång, inklusive finansiella.

Som en internationell student, har du rätt till ett antal internationella studenter stipendier Det finns också flera utmärkelser erkännande för bästa artister under terminen.

Platser

Calgary

Bow Valley College

Address
International Education Department,

Bow Valley College
,
South Campus
,
2nd Floor, Office 2030,

345 - 6 Ave S.E
,
Calgary

Calgary, Alberta, Kanada
Telefon
1-403-410-3476