Camber College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

camber College är en av Kanadas mest innovativa och dynamiska språkcentra. Grundades 2003, har Camber College gett studenter med utbildning av hög kvalitet för 12 år engelska.

På Camber College, lär vi engelska på många olika sätt, eftersom vi vet att alla elever är unika, lär på olika sätt och har olika mål. Våra unika program, både i och utanför klassrummet, maximera varje elevs utbildnings äventyr.

Många års erfarenhet har lärt oss att optimal inlärning sker när eleverna känner att deras värderingar och åsikter verkligen betyder, och att de inte är helt enkelt ett annat nummer på en klasslista.

Varje dag lär vi dig praktiska kommunikationsförmåga med massor av detaljerad feedback från din lärare, så att du är mer tillförsikt beredskap att hantera och kontrollera verkliga situationer som utmanar dig.

Varför välja oss Det finns många olika sätt att lära sig engelska, men vi tror starkt att det finns inget bättre sätt än att lära sig ansikte mot ansikte. Vi tror att det bästa metoden är omge sig med sin inhemska kulturen och människorna.

Vi har 12 års erfarenhet av att undervisa engelska och ger elever med världsklass språkutbildning.

Vi fira alla kulturer och lära av mångfald. Vi hitta sätt att kommunicera vårt kulturarv. Vi är ett öppet sinne, reflekterande och omsorg om alla kulturer. Innovativa klasser och vänlig, familjär atmosfär.

Camber College Social aktivitetsprogram: delta i aktivitetsprogram som anordnas av oss för att förbättra din engelska utanför klassrumsmiljön. Omfattande och effektiva undersökning förberedelse program.

Alla Camber College lärare är välutbildade, erfarna och certifierade att undervisa i engelska som andraspråk (ESL).

Camber College ger en full-service, hög kvalitet semester program med hämtning på flygplatsen på begäran.

Powell River har ett milt västkusten klimat. Det är sällan för varmt eller för kallt. Snö är extremt sällsynt.

camber College är ackrediterat och anslutna med alla nivåer och branscher. Följande erkänna Camber College för sin höga branschstandarder.

Platser

Powell River

Address
4750 Joyce Avenue, Powell River British Columbia PC: V8A 3B6 Canada

Powell River, British Columbia, Kanada