Cambrian College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Sedan 1967 har Cambrian College varit den ledande post-secondary institutionen i norra Ontario.

Vårt högskola har en pulserande gemenskap med mer än 11 000 studenter, med över 4100 studenter i 80 heltidsprogram och över 7000 studenter i nästan 900 deltidskurser och program över tre campuslokaler i norra Ontario: Sudbury, Espanola och Little Current / Manitoulin Island.

Upptäck det utbud av tjänster och faciliteter vi erbjuder för att stödja studenter och förbereda dem för framgång i dagens konkurrenskraftiga arbetsplatser.

Utforska allt vi har att erbjuda och se Cambrian själv.

Strategisk Plan 2015-19

Vår nya femåriga strategiska plan har för avsikt att definiera Kambrian som ett distinktionsskolan, förenat för att omvandla framtida generationer. Vår vision är att föreställa sig det omöjliga, att inspirera varandra, och att uppfinna på sätt som vi ännu inte har att utforska fullt ut.

Vi är inriktade på att förvandla lärarupplevelsen för att ge kontinuerlig tillgång till flexibla och anpassningsbara inlärningsupplevelser. Vi är motiverade för att förbättra elevens erfarenhet och att fullt ut omfamna samarbetsmakt i ett stödjande lärande samhälle.

113707_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Planering och institutionell forskning

Cambrins planerings- och institutionella forskargrupp ger ledarskap och stöd inom områdena forskning, planering, lärandemål och kvalitetssäkring för att stödja högskolans uppdrag, effektivitet och studenters framgång.

Specifika funktioner inkluderar:

 • Akademisk planeringsstöd och resultatbedömning
 • Regeringsrapportering (Multi-Year Accountability Agreement, Strategic Mandate Agreement, College Business Plan, College Ãrsplan, Key Performance Indicators)
 • Kvalitetssäkring revisioner och förvaltning
 • Undersökningsutveckling, förenkling, analys och rapportering
 • Stöd för anmälningsplanering och prognoser
 • Ny programplanering / utveckling.
 • Programhanteringsprocesser
 • Prestandamätningar utveckling, övervakning och analys (college scorecard, division och program scorecards)
 • Inter-college jämförelser och benchmarking
 • Miljöskanning och marknadsanalyser
 • Forskning, dataanalys och rapportgenerering
 • Förslagsöversikt och utveckling för fondförvärv
 • Gemenskapens uppsökande och arbetsmarknadsanalys

Cambrian forskningsetik

Cambrian College ska främja och underlätta användningen av forskning inom högskolans samhälle för att bidra till utveckling och tillämpning av kunskap, kritiskt granska metoder och hålla aktuella med att samla kunskaper som är relevanta för utbildning och främja yrkesutövning. Högskolan har åtagit sig att se till att all forskning uppfyller de högsta vetenskapliga och etiska normerna.

Celebrating Excellence

På Cambrian College firar vi excellens. Cambrian har flera prestigefyllda utmärkelser som hedrar studenter, alumner och personal som representerar det bästa som vår skola har att erbjuda. Dessa utmärkelser ges till de som stolt stiger till toppen, som betjänar det kamburska samhället, liksom de samhällen där de bor.

Glenn Crombie Center för Student Support

Glenn Crombie Center för Student Support på Cambrian College är en toppmodern anläggning som är helt tillgänglig. Vårt multi-service-komplex har TTY-telefoner, personvårdsrum, datalaboratorier, testrum och tvättmöjligheter.

Platser

Sudbury

Address
1400 Barrydowne Road Sudbury
Sudbury, Ontario, Kanada