CampusCanada

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ett informationsprogram för internationella studenter

CampusCanada ger inkommande internationella studenter med en introduktion till Kanada och grunden för akademisk framgång vid en kanadensisk universitet eller högskola. Detta integrerade nätet och på campus kurs Programmet ger en tvärvetenskaplig läroplan inriktad på att förstå kanadensiska kulturen och samhället, att anpassa sig till en ny miljö och utveckla färdigheter som leder till akademisk framgång;

Tillgång till anpassade verktyg för att stödja internationella studenter (t.ex. akademisk support, biblioteksresurser, språkutbildning, yrkesvägledning); Praktisk "hur" råd om det dagliga livet i Kanada (säkerhet, bank, transport, etc.) Snabba vänskap som bygger på programmets omfattande nätverk och sociala aktiviteter. Viktigast ger CampusCanada internationella studenter med en konkurrensfördel i att nå framgång med sina akademiska strävanden i Kanada genom att se till att de är beredda att inse fulla potential i deras universitet eller högskola erfarenhet.

The Capital Advantage

Ottawa är Kanadas fjärde största stad och landets politiska och tekniska centrum. Staden är vacker och ren, har en hög levnadsstandard, och är känd för sina många nationella museer, gallerier, parker och scenkonst centers. Ottawa är bland de säkraste städerna i Kanada. Folket i Ottawa är högutbildade, med mer än hälften av befolkningen har universitets- eller högskoleexamen och koncentrationen högsta per capita av ingenjörer, forskare och doktorer i Kanada. Carleton University, värd för CampusCanada, Är en omfattande högt rankad universitet ligger i Ottawa.

Från 01-13 augusti, 2016, får du chansen att uppleva Kanadas huvudstad under den vackraste tiden på året. Summers i Ottawa har en generös antal varma och soliga dagar med en medeltemperatur på 26 ° C (80 ° F). Under denna period kommer du att hitta många aktiviteter för musik, utomhus, museum, konst, och kulturintresserade. Staden är levande och en stor destination för din introduktion till Kanada.

Ottawa ligger i den sydöstra delen av landet bredvid Gatineau, Quebec som utgör landets National Capital Region. Betjänas av stora flygbolag, VIA järnväg och hund bussar, kommer du att kunna besöka andra större städer som Montreal, Toronto och Quebec helt enkelt.

Varför gå CampusCanada

Att anpassa sig till universitet eller högskola liv i ett främmande land kan vara en överväldigande utmaning. CampusCanada ger en "mjuklandning" för internationella studenter för att erbjuda en rolig, samarbetsvillig och interaktiva möjlighet att uppleva campus liv och upptäcka Kanada i hjärtat av landets huvudstad. Skäl till att gå CampusCanada:

Känn dig trygg på din första dagen av klasser. Vi lär dig vilka resurser du behöver för att navigera genom någon kanadensiska universitet eller högskola. Utforska Kanadas huvudstad. Ottawa är känd för sina många nationella museer, gallerier, parker och scenkonst centers. Få bekväm i en kanadensisk klassrum. Läs mer om den kanadensiska undervisning stil och akademiska strukturen. Bor på campus. Om två veckor kommer du behärskar studentlivet och levande arrangemang i en på campus bostad. Förstå kanadensiska kulturella egenheter. Läs mer om Kanadas unika seder och bruk. Skaffa nya vänner. Du kommer att träffa andra internationella studenter som är nya i Kanada. Tänk dig, du kan ha en vän i varje provins i slutet av programmet!

Avgifter

Programmet avgift på CAD $ 4500 (+ HST) omfattar:

Kanada 101: en online-kurs införa internationella studenter till Kanada; Campus 101: tio dagar interaktiv programmering på campus och hela Ottawa och den nationella huvudstadsregionen; Instruktion med kvalificerad Carleton University fakultet med expertis inom kanadensiska studier; Bostäder på campus vid Carleton University från 01-13 AUGUSTI; Frukost, lunch och middag från Fresh Food Company Tillgång till ett brett utbud av akademiska och fritidsanläggningar; utflykter utanför campus till nationella institutioner samt sport-, kultur- och frilufts platser

Hur man registrerar

Du kan registrera dig CampusCanada genom att fylla i registreringsformuläret som finns på https://forms.carleton.ca/globalacademy/CampusCanada/ Vi kommer att kräva dina kontaktuppgifter, information om universitet eller högskola du blivit antagen till, och engelska provresultat. Vi kräver inte att du att lämna in de handlingar vid denna tidpunkt.

När du har fyllt i registreringsformuläret, kommer du till en säker tredje part, där du slutför betalningen. När betalningen har behandlats, är du registrerad för CampusCanada.

Platser

ottawa

Global Academy (Carleton University)

Address
1125 Colonel By Drive
K1S 5B6 ottawa, Ontario, Kanada
Telefon
+1 613-520-2600