Canadian College of English Language

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Canadian College ligger i centrala Vancouver, på Alberni street tillsammans med modeförsäljare, topprestauranger och kända hotell. Vårt campus har 28 klassrum, va! restaurang, kontor och en solig uteplats på taket. Vi har också en studentbostad utanför campus inom gångavstånd.

Byggnad

Klassrum ligger på 2: a, 3: e och 4: e våningen, med kontor på 4: e våningen och en stor takterrass på 5: e våningen.

klassrum

Våra moderna klassrum, alla utrustade med höghastighetsinternet, kraftverk för elevernas enheter och en högupplöst skärm, är utformade för att underlätta studentcentrerat lärande.

va! Restaurang

Med god mat och en vänlig atmosfär, Eh! är ett perfekt ställe att äta, dricka och umgås efter lektionen. Va! erbjuder rabatterade måltidsplaner för studenter och är också värd för en gratis samtalsklubb varje vecka.

Kontor

På fjärde våningen i vårt stora kontor med öppet koncept finns vår välkomnande personal tillgänglig för att hjälpa dig under din vistelse.

Uteplats på taket

Takterrassen är ett bra utomhusutrymme där eleverna kan äta lunch och delta i flera aktiviteter, som sommargrillar, bordtennis, yoga och danslektioner.

Studentbostad

Studenterbostaden ligger i centrala Vancouver, några kvarter från Stanley Park, nära många prisvärda restauranger och barer och en kort promenad till Canadian College.

Platser

Vancouver

Address
1050 Alberni St #450
BC V6E 1A3 Vancouver, British Columbia, Kanada

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium