Canadian College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

CCEL ligger i centrum av Vancouver, på Alberni Street tillsammans med high-fashion-återförsäljare, topprestauranger och kända hotell. Vårt campus innehåller klassrum, eh! restaurang, kontor och en solig takterrass på taket. Vi har också en studentbostad utanför campus inom gångavstånd.

Byggnad

Klassrum ligger på 2: a, 3: e och 4: e våningen, med kontor på 4: e våningen och en stor takträdgård på 5: e våningen.

klassrum

Våra moderna klassrum, alla utrustade med höghastighetsinternet, kraftverk för elevernas enheter och en HD-skärm, är utformade för att underlätta studentcentrerad inlärning.

va! Restaurang

Med god mat och en vänlig atmosfär, Eh! är en perfekt plats att äta, dricka och umgås efter klassen. Va! erbjuder rabatterade måltidsplaner för studenter och är också värd en gratis konversationsklubb varje vecka.

Kontor

På vårt fjärde våning, i vårt stora öppna konceptkontor, är vår välkomna personal tillgänglig för dig under din vistelse.

Takterrass

Takterrassen är ett utmärkt utomhusutrymme där eleverna kan äta lunch och delta i flera aktiviteter, som sommarbryggor, pingis, yoga och danslektioner.

Studentboende

Beläget i centrala Vancouver ligger studentbostaden i närheten av Stanley Park, nära många prisvärda restauranger och barer och en kort promenad till CCEL.

Platser

Vancouver

Address
1050 Alberni St #450
BC V6E 1A3 Vancouver, British Columbia, Kanada