Läs den officiella beskrivningen

Studie vid CES

Vid CES erkänner vi att ett annat språk kräver att det krävs mer än bara en lärobok och en föreläsning. Våra ESL-klasser för vuxna är målinriktade genom att använda ett kommunikativt sätt att lära sig språk. Vi berikar elevernas liv med språk och kulturmöjligheter i verkligheten. Vi utbildar studenter med moderna metoder som sätter studenten först. Vi inspirerar eleverna att förverkliga sina mål och expandera sina horisonter.

Lär dig engelska i Toronto

Som en av de säkraste städerna i Nordamerika är Toronto en stad där människor kan känna sig trygga och bekväma. Det är konsekvent röstat som en av de bästa platserna att bo och besöka. Detta beror till stor del på hur människor i Toronto firar och omtalar mångfald. Det är en distinkt stad i världsklass som firar kärlek och respekt för de många kulturer som trivs här.

Sociala aktiviteter

CES ger många möjligheter att uppleva Torontos sevärdheter och ljud. Kolla in några av våra mest populära aktiviteter!

Aktivitetsledare: De flesta av våra aktiviteter är organiserade och drivs av vår aktiviteterskoordinator som också hjälper studenter med rutinmässiga väsentligheter för livet i Toronto. Dessutom, förutom att introducera praktiska praktiska och förberedande lektioner i sina klasser, leder lärare utbildningar två gånger per månad. Våra studenterådgivare går också med på det roliga och hjälper eleverna att anpassa sig till Toronto-livet.

Med ett överflöd av stora stadens attraktioner, fantastisk arkitektur, härliga restauranger och det livliga nattlivet, har Toronto mycket att erbjuda besökare på vilken som helst budget! Det finns också många spännande aktiviteter och upplevelser att få gratis.

Plats

Capital English Solutions ligger i Kanadas största och mest mångsidiga stad, och är en utmärkt destination för ivriga studenter att fördjupa sig i engelska och kanadensiska kulturen. Våra ESL-klasser för vuxna är bekvämt beläget mitt i hjärtat av centrala Toronto på Yonge Street och Wellesley Street. Du kommer att hitta dig omgiven av många lokala butiker, kaféer, barer, restauranger och specialaffärer. Wellesley tunnelbanestation ligger precis runt hörnet, och bara en kort åktur för att nå centrum kärnan i denna vackra stad och Lake Ontario.

vittnesmål

"En av de bästa skolorna i Toronto! Personalen och studenterna är så snälla och alla lärare är väldigt erfarna. Jag anlände i Toronto och kände ingenting till engelska, men alla har hjälpt mig att förbättra mig. Jag är super glad över att välja CES. "

- Nadia, Mexiko

"När jag kom till CES, var jag vid en korsning i mitt liv. Men med skolans hjälp förbättrade jag inte bara min engelska, men jag utvecklade också mitt personliga liv. Jag träffade många människor som var och kommer att vara till stor hjälp för mig och jag är stolt över min tillväxt. "

- Serdar, Turkiet

"Jag gjorde vänner och pratade med många människor från olika länder på CES, så jag kunde på kort tid förbättra mina engelska färdigheter. Jag njöt av lektionerna mycket och nu är jag en säker engelsktalare. Detta var en värdefull upplevelse för mig. "

- Kazuki, Japan

"Jag är säker på att den bästa ESL-skolan i Toronto är CES! De gav mig utbildning, ett liv i Toronto och en känsla av oberoende och utveckling. Skolrådgivarna är fantastiska och alla är bara så vänliga! "

- Jinpyo, Korea

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:


Capital English Solutions - Learn English in Toronto

CES Torontons Allmänna Engelska Kurser är strukturerad så att du snabbt lär dig hur man tillämpar ordentlig grammatik i skrivning och rätt formulering i din konversation ... [+]

Engelska lektioner: Allmänna engelska kurser

CES Torontons Allmänna Engelska Kurser är strukturerad så att du snabbt lär dig hur man tillämpar ordentlig grammatik i skrivning och rätt formulering i din konversation engelska. Varje kurs läses i klass och med små klassstorlekar på vår bekvämt belägna campus, 1 minuters promenad från tunnelbanestationen Wellesley.

När du har genomfört kurserna nedan har du möjlighet att fortsätta till CES Toronto specialiserade engelska kurser, som erbjuder mer djupgående engelsk träning.

Vill du prova det? Vi erbjuder provklasser där du kan sitta i en klass och se om vårt tillvägagångssätt är det rätta alternativet för dig att ta din engelska till nästa nivå!... [-]

Kanada Toronto
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Capital English Solutions - Learn English in Toronto

För mer avancerade studenter erbjuder CES Toronto akademiska engelska kurser på vår campus i centrala Toronto. Många elever utbildar sig på denna nivå från allmän engelsk ... [+]

Academic English Courses - Specialized English

För mer avancerade studenter erbjuder CES Toronto akademiska engelska kurser på vår campus i centrala Toronto. Många elever utbildar sig på denna nivå från allmän engelska eller kommer att förbättra sin engelska för att förbereda sig på arbetsplatsen.

Affärsengelska

En idealisk kurs för studenter som vill förbättra sin kommunikation i engelsktalande affärsmiljöer. Studenter i kursen kommer att lära sig företagsordförråd och språkformer, forsknings- och presentationsförmåga och globala affärsfrågor. Studenterna kommer också att förbereda tematiska veckoprojekt genom att använda lyssnings- / läsmaterial från olika relevanta källor.... [-]

Kanada Toronto
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Inte bara erbjuder CES Toronto ESL-klasser för vuxna, vi erbjuder även Pathway program för studenter intresserade av att delta i en av våra partner kanadensiska eller int ... [+]

ESL-klasser för vuxna: Pathway

Inte bara erbjuder CES Toronto ESL-klasser för vuxna, vi erbjuder även Pathway program för studenter intresserade av att delta i en av våra partner kanadensiska eller internationella högskolor eller universitet. Inträde till en av våra partnerhögskolor kräver framgångsrik slutförande av CES General English Upper Intermediate-nivåerna.

CES är en stolt partner för:

För studenter som vill fördjupa sina förberedelser för högre utbildning rekommenderar vi en av våra mest populära kurser, College-University Preparation Course.

CUPC: Förberedelser för högskolan och universitetet

Denna intensiva kurs som är tillgänglig i fyra till tolv veckor syftar till att förbereda studenterna för framgång i en engelsktalande post-sekundär miljö. Med inriktning på integrerade akademiska färdigheter som levereras med hjälp av högskolenivåmaterial ska studenterna:... [-]

Kanada Toronto
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska