Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Studie vid CES

Vid CES erkänner vi att ett annat språk kräver att det krävs mer än bara en lärobok och en föreläsning. Våra ESL-klasser för vuxna är målinriktade genom att använda ett kommunikativt sätt att lära sig språk. Vi berikar elevernas liv med språk och kulturmöjligheter i verkligheten. Vi utbildar studenter med moderna metoder som sätter studenten först. Vi inspirerar eleverna att förverkliga sina mål och expandera sina horisonter.

Lär dig engelska i Toronto

Som en av de säkraste städerna i Nordamerika är Toronto en stad där människor kan känna sig trygga och bekväma. Det är konsekvent röstat som en av de bästa platserna att bo och besöka. Detta beror till stor del på hur människor i Toronto firar och omtalar mångfald. Det är en distinkt stad i världsklass som firar kärlek och respekt för de många kulturer som trivs här.

Sociala aktiviteter

CES ger många möjligheter att uppleva Torontos sevärdheter och ljud. Kolla in några av våra mest populära aktiviteter!

Aktivitetsledare: De flesta av våra aktiviteter är organiserade och drivs av vår aktiviteterskoordinator som också hjälper studenter med rutinmässiga väsentligheter för livet i Toronto. Dessutom, förutom att introducera praktiska praktiska och förberedande lektioner i sina klasser, leder lärare utbildningar två gånger per månad. Våra studenterådgivare går också med på det roliga och hjälper eleverna att anpassa sig till Toronto-livet.

Med ett överflöd av stora stadens attraktioner, fantastisk arkitektur, härliga restauranger och det livliga nattlivet, har Toronto mycket att erbjuda besökare på vilken som helst budget! Det finns också många spännande aktiviteter och upplevelser att få gratis.

Plats

Capital English Solutions ligger i Kanadas största och mest mångsidiga stad, och är en utmärkt destination för ivriga studenter att fördjupa sig i engelska och kanadensiska kulturen. Våra ESL-klasser för vuxna är bekvämt beläget mitt i hjärtat av centrala Toronto på Yonge Street och Wellesley Street. Du kommer att hitta dig omgiven av många lokala butiker, kaféer, barer, restauranger och specialaffärer. Wellesley tunnelbanestation ligger precis runt hörnet, och bara en kort åktur för att nå centrum kärnan i denna vackra stad och Lake Ontario.

vittnesmål

"En av de bästa skolorna i Toronto! Personalen och studenterna är så snälla och alla lärare är väldigt erfarna. Jag anlände i Toronto och kände ingenting till engelska, men alla har hjälpt mig att förbättra mig. Jag är super glad över att välja CES. "

- Nadia, Mexiko

"När jag kom till CES, var jag vid en korsning i mitt liv. Men med skolans hjälp förbättrade jag inte bara min engelska, men jag utvecklade också mitt personliga liv. Jag träffade många människor som var och kommer att vara till stor hjälp för mig och jag är stolt över min tillväxt. "

- Serdar, Turkiet

"Jag gjorde vänner och pratade med många människor från olika länder på CES, så jag kunde på kort tid förbättra mina engelska färdigheter. Jag njöt av lektionerna mycket och nu är jag en säker engelsktalare. Detta var en värdefull upplevelse för mig. "

- Kazuki, Japan

"Jag är säker på att den bästa ESL-skolan i Toronto är CES! De gav mig utbildning, ett liv i Toronto och en känsla av oberoende och utveckling. Skolrådgivarna är fantastiska och alla är bara så vänliga! "

- Jinpyo, Korea

Platser

Toronto

Address
543 Yonge Street, Second Floor
M4Y 1Y5 Toronto, Ontario, Kanada