Centre for Arts and Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Du kommer att njuta av lärandet för Centre for Arts and Technology .

Här kommer du att vara omgiven av andra drivna, kreativa människor - precis som du. Du kommer att arbeta själv, samarbeta med ett lag och samtidigt göra varandra så gott du kan vara. Du kommer att känna att du hör hemma här.

Under tiden kommer dina mentorer och instruktörer att inkludera experter som redan har bevisat sig inom sina områden och som kommer att berätta för dig alla rätt och felaktiga saker att göra för att du ska lyckas.

Vi har två campus för att tjäna dig, Kelowna BC och Surrey BC. Våra två campus delar några funktioner, men ändå behåller sin egen identitetsidentitet. Kelowna är vår flaggskepps campus, med två ljudinspelningsstudior, dedikerade animationslabbar och konstrum, digital fotografi och digital filmproduktionsstudio, inredningslab och mycket mer. Ett livligt centrum för kreativitet och lärande, besökare kommer att hälsas i receptionen och omedelbart se ett brett utbud av studentarbete på väggarna, en stram grupp av personal och studenter och en känsla av ungdom och uppfinningsrikedom. Vår helt nya Surrey campus är modern, elegant och något vi är mycket stolta över.

Centralt beläget i Surrey är detta moderna, nyrenoverade rum mindre än vår Kelowna-campus, men packar sin egen stans. Med golv till tak bilder, snygga finish och ljusa färger, kan man inte låta bli att känna sig inspirerad i detta utrymme.

Surrey campus är värd ett animationslabb och konstrum, mac lab, fotograferingsstudio och en dedikerad personal där för att hjälpa dig att uppnå dina utbildningsmål.

Platser

Kelowna

Centre for Arts and Technology Kelowna

Address
Centre for Arts and Technology
100-1632 Dickson Avenue
Kelowna, BC

V1Y 7T2 Kelowna, British Columbia, Kanada
Telefon
+1 250-860-2787

Surrey

Address
Surrey, British Columbia, Kanada

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium