College Boreal

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Tack för ditt intresse för Collège Boréal!

Sedan 1995 har vår institution förberett våra framtida ledare, kulturambassadörer och entreprenörer. I själva verket fungerar Collège Boréal hårt för att odla rikedom och fulla potential var och en. Vårt mål är att göra din upplevelse med oss ​​att uppfylla och framgångsrik; Vi strävar efter att ge dig de verktyg som behövs för att aktivt bidra till både samhället och arbetskraften och börja förverkliga alla dina drömmar.

Våra 36 centra belägna i 27 samhällen över hela Ontario har tillåtit Collège Boréal att bli ledande inom franskspråkiga eftergymnasial utbildning. Utsetts enligt den franska språklagen, leder Collège Boréal hur de samhällen den betjänar, påverkar den sociala, kulturella och ekonomiska landskapet. Faktum är att vår vision att sträva efter "främja kunskap och stimulera kultur" går långt utanför klassrummet.

Kvalitets anläggningar och högt kvalificerad personal med kompetens inom både officiella språk tillåter Collège Boréal att erbjuda utbildning och tjänster baserade på kompetens, förbereda studenter för internationella karriärer.

Vår gott rykte är direkt kopplad till vår exceptionella resultat i examen tillfredsställelse bland de 24 skolor i Ontario. Vi är också stolta över att veta att arbetsgivare tydligt har angett sin tillit till Collège Boréal som 96% av dem skulle rekommendera hyra våra studenter.

Av alla dessa skäl, varmt inbjuder vi dig att bli en stolt medlem av "Boréal familjen" så att du kan nå din fulla potential med oss. Vi kan försäkra er om att vår vision, mission, passion och traditioner verkligen motivera alla våra val och handlingar. Detta åtagande är nyckeln till vår framgång, eftersom vi komma närmare vårt 20-årsjubileum!

Tack för att du tror på Collège Boréal!

Vision

Erkända för kvalitet, tillgänglighet och flexibilitet sin utbildning och tjänster, är Collège Boréal förstahandsvalet bland franskspråkiga skolor.

Mission

Collège Boréal ger en hög kaliber personlig utbildning till en varierad kundkrets och praxis ledarskap för att främja en hållbar utveckling av Ontarios fransktalande gemenskapen.

Motto

"Nourrir le savoir et faire vibrer la kultur"

Värden

Excellence
Humanism
integration
Innovation
Respekt

Platser

Sudbury

Address
21, boulevard Lasalle
P3A 6B1 Sudbury, Ontario, Kanada

Hearst

Address
Hearst, Ontario, Kanada

Kapuskasing

Address
Kapuskasing, Ontario, Kanada

Temiskaming Shores

Address
Temiskaming Shores, Ontario, Kanada

Timmins

Address
Timmins, Ontario, Kanada

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Kanada

Windsor

Address
Windsor, Ontario, Kanada

Niagarafallen

Address
Niagarafallen, Ontario, Kanada

Temiscaming

Address
Temiscaming, Quebec, Kanada

North Bay

Address
North Bay, Ontario, Kanada