College of the Rockies

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Beläget i Kootenay Rocky Mountains i sydöstra BC, erbjuder vi dig livsstil och lärande möjligheter för att matcha vår spektakulära miljö.

Vår huvudkampus och Gold Creek Campus ligger i Cranbrook. Vi har också regionala campus i Creston, Fernie, Golden, Invermere och Kimberley, som erbjuder unika program och kurser.

Vad är College of the Rockies fördel?

  • Mindre klassstorlekar
  • Personlig instruktion
  • Uppdaterad teknik
  • Bra supporttjänster
  • Professionell, vänlig personal som är tillägnad studentens framgång gör College of the Rockies det bästa stället att leva, lära och leka!

Vårt uppdrag

ATT TRANSFORMERA LIV OCH FÖRSKYRA GEMENSKAPER UNDER UTBILDNINGSFÖRLIGHET.

Vår vision

Att skapa och leverera den mest personliga studentupplevelsen i Kanada.

Våra värderingar

Det är inte vad vi säger, men vad vi gör är viktiga.

Student Framgång driver vår framgång

Från ytterdörren till klassrummet är vi passionerade i vårt engagemang för att ta ett personligt intresse för att upptäcka vad som motiverar och uppskattar varje elev.

Uppskatta människor, mark och kultur

Oavsett om det är student, medarbetare eller medlem i samhället, söker vi efter och vårdar varandras potential. Vi närmar oss varandra med vänlighet och omsorg för vår framtid och framtiden för våra samhällen. Vi firar varandras historier och prestationer, och vet att när andra gör det bättre, gör vi alla bättre.

Lyssna och accelerera förståelsen

Vi lyssnar först så att vi kan främja varandras framgång. Förbättra vårt lyssnande ökar vårt lärande, våra relationer och vår produktivitet samtidigt som konflikter och missförstånd minimeras.

Var nyfiken och kreativ

Vi lär oss här! Och när vi närmar oss inlärning och liv med öppet sinne, redo för förändring och kan se saker på nya sätt, kan vi bättre stödja de omkring oss för att växa och lära oss också. Vi kommer att döma mindre och fråga oftare "Vad lärde vi oss?" och "hur skulle vi kunna närma oss detta?"

Platser

Cranbrook

College of the Rockies

Address
College of the Rockies
2700 College Way, Box 8500

V1C 5L7 Cranbrook, British Columbia, Kanada
Telefon
+1 250-489-2751

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium