Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Beläget i Kootenay Rocky Mountains i sydöstra BC, erbjuder vi dig livsstil och lärande möjligheter för att matcha vår spektakulära miljö.

Vår huvudkampus och Gold Creek Campus ligger i Cranbrook. Vi har också regionala campus i Creston, Fernie, Golden, Invermere och Kimberley, som erbjuder unika program och kurser.

Vad är College of the Rockies fördel?

  • Mindre klassstorlekar
  • Personlig instruktion
  • Uppdaterad teknik
  • Bra supporttjänster
  • Professionell, vänlig personal som är tillägnad studentens framgång gör College of the Rockies det bästa stället att leva, lära och leka!

Vårt uppdrag

ATT TRANSFORMERA LIV OCH FÖRSKYRA GEMENSKAPER UNDER UTBILDNINGSFÖRLIGHET.

Vår vision

Att skapa och leverera den mest personliga studentupplevelsen i Kanada.

Våra värderingar

Det är inte vad vi säger, men vad vi gör är viktiga.

Student Framgång driver vår framgång

Från ytterdörren till klassrummet är vi passionerade i vårt engagemang för att ta ett personligt intresse för att upptäcka vad som motiverar och uppskattar varje elev.

Uppskatta människor, mark och kultur

Oavsett om det är student, medarbetare eller medlem i samhället, söker vi efter och vårdar varandras potential. Vi närmar oss varandra med vänlighet och omsorg för vår framtid och framtiden för våra samhällen. Vi firar varandras historier och prestationer, och vet att när andra gör det bättre, gör vi alla bättre.

Lyssna och accelerera förståelsen

Vi lyssnar först så att vi kan främja varandras framgång. Förbättra vårt lyssnande ökar vårt lärande, våra relationer och vår produktivitet samtidigt som konflikter och missförstånd minimeras.

Var nyfiken och kreativ

Vi lär oss här! Och när vi närmar oss inlärning och liv med öppet sinne, redo för förändring och kan se saker på nya sätt, kan vi bättre stödja de omkring oss för att växa och lära oss också. Vi kommer att döma mindre och fråga oftare "Vad lärde vi oss?" och "hur skulle vi kunna närma oss detta?"

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:


College of the Rockies

Behöver du förbättra din engelska innan du tar ett akademiskt akademiskt program? Vårt engelskspråkiga program förbereder dig för akademisk framgång i ett klassrum med ka ... [+]

Programöversikt

Varje termin erbjuder en mängd olika kurser för alla nivåer av språkinlärning att förbättra:

·Läsning

·Skrift

·Tala

·Lyssnande

·Kritiskt tänkande

När du har gjort vår bedömning börjar du på en nivå som är bäst för dig baserat på din förmåga. Kurser är engagerande och interaktiva på alla nivåer. Våra instruktörer uppmuntrar studenter deltagande i alla klasser.

Alternativ för Pathway... [-]

Kanada Cranbrook
September 2020
Engelska
Heltid
15 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
College of the Rockies

Våra Business Management-programmets fokus på hållbarhet förbereder dig att vara konkurrenskraftig i det förändrade affärslandskapet. Tänk på affärsmetoder och beslut när ... [+]

Handla om

Våra Business Management-programmets fokus på hållbarhet förbereder dig att vara konkurrenskraftig i det förändrade affärslandskapet. Tänk på affärsmetoder och beslut när det gäller inverkan på lokal eller global miljö, ditt samhälle, samhället och ekonomin.

Våra små klassstorlekar ger möjlighet till den typ av en-till-en-interaktion som du behöver utmärka. Inte undra på att våra företagsstudenter regelbundet vinner utmärkelser på den västra kanadensiska affärskonkurrensen.

Diplomprogrammet erbjuds både på deltid och heltid, och kurser finns tillgängliga både i klass och online. Välj ditt studieområde från följande programflöden:

BokföringAllmän förvaltningmarknadsföringBokföring... [-]
Kanada Cranbrook
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
College of the Rockies

Alla College of the Rockies associerar grader motsvarar de första två åren av en kandidatexamen i konst eller i vetenskap. Studenterna bör planera noggrant för att säkers ... [+]

Översikt

Alla College of the Rockies associerar grader motsvarar de första två åren av en kandidatexamen i konst eller i vetenskap. Studenterna bör planera noggrant för att säkerställa att alla examens krav uppfylls. Utbildningsrådgivare är tillgängliga för att hjälpa studenter att planera sina kursval för associerade grader.

Allmänna kravSextio-terminspoäng i första och andra årskurser.En genomsnittlig totalbetyg på C eller bättre beräknad på alla kurser som räknas till en associerad examen, med en lägsta betyg på C i en kurs.DefinitionerEn första års kurs definieras som en kurs som har tilldelat överföringskredit på 100-nivå vid UBC, SFU, UVic eller UNBC.En andraårskurs definieras som en kurs som har tilldelat eller otilldelad överföringskredit på 200-nivå eller högre vid UBC, SFU, UVic eller UNBC.En Arts kurs är en kurs i ett ämnesområde för vilket det finns en Baccalaureate of Arts-examen vid UBC, SFU, UVic eller UNBC. Dessa institutioner är ansvariga för att bestämma Humaniora (inklusive kreativ och utövande konster) och samhällsvetenskapliga kurser.En naturvetenskaplig kurs är en kurs i ett ämnesområde för vilket det finns en Baccalaureate of Science grad eller Baccalaureate of Applied Science grad vid UBC, SFU, UVic eller UNBC.... [-]
Kanada Cranbrook
September 2020
Engelska
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
College of the Rockies

Vårt turistförvaltningsprogram förbereder dig för en karriär inom skidorter, hotell och annan turism. Du kan välja mellan ett årsbevis eller slutföra tvåårig examensprogr ... [+]

Handla om

Turistbranschen är HOT - Börja din karriär här.

Vårt turistförvaltningsprogram förbereder dig för en karriär inom skidorter, hotell och annan turism. Du kan välja mellan ett årsbevis eller slutföra tvåårig examensprogram. Programmet innehåller kurser inom turism, företagsledning och relaterade specialkurser.

Detta program är tillgängligt helt online. Du kan också ta de flesta kurser personligen på vår Cranbrook campus. Rockiesna ligger precis utanför dörren, vilket ger dig möjlighet att blanda livsstil och lärande i en av de mest spektakulära ställena på jorden - och en av BC: s hetaste turistmål!

Varför välja turism som karriär?Turism är en topp kanadensisk industri - 20 miljoner resenärer väljer årligen Kanada.I BC är turismen en industri på 15 miljarder dollar - nära 20 000 turismrelaterade företag är verksamma i BC.Det finns fler arbetstillfällen än arbetssökande - sedan 2013/14 har efterfrågan på arbetstagare i turistbyrån i BC betydligt överstått utbudet.Programalternativ... [-]
Kanada Cranbrook
September 2020
Engelska
2 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
College of the Rockies

Med vårt tvååriga doktorsexamen i hållbara affärspraxis studerar du affärsprinciper och fokuserar på de kunskaper och analytiska färdigheter som behövs för att främja hål ... [+]

Handla om

Med vårt tvååriga doktorsexamen i hållbara affärspraxis studerar du affärsprinciper och fokuserar på de kunskaper och analytiska färdigheter som behövs för att främja hållbarhetsinitiativ i näringslivet. Diplomprogrammet låter dig bygga en grund i ekonomi, redovisning, generell ledning och marknadsföring och utveckla sedan mer specifik kunskap i hållbara affärsmetoder. Dina kurser kommer att levereras på flera olika sätt, inklusive ansikte mot ansikte föreläsningar, online- och hybridkurser och laboratorieexperiment.

Förbättra anställbarhet med ett högspecialiserat examensbevis inom hållbar affärspraxisTillfoga ditt etablerade studieområde med kunskapen att trivas i den "gröna" ekonominUtveckla dina hållbarhetsplanerings- och rapporteringsförmåga för att hjälpa lokala företag att minska deras påverkan på miljönÖversikt... [-]
Kanada Cranbrook
September 2020
Engelska
2 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
College of the Rockies
Address
College of the Rockies 2700 College Way, Box 8500
V1C 5L7 Cranbrook, British Columbia, Kanada
Webbplats
Telefon
+1 250-489-2751