École nationale d’aérotechnique

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

En skola specialiserad på flygteknik

École nationale d'aérotechnique (ÉNA), en anknuten skola i Édouard-Montpetit CEGEP, anses vara den största högskolan tekniska högskolan inom flygteknik i världen. ÉNA har unika anläggningar med 37 flygplan och 35 specialiserade laboratorier och erbjuder exklusiva tekniska program i Quebec för luftfartygs underhåll, flygteknik och rymdteknik som erkänns av Transport Canada.

ÉNA kan rymma nästan 1 300 studenter i regelbunden utbildning varje år och flera hundra tekniker inom fortbildning. Trots det imponerande antalet elever som utbildas varje år på skolan upplever industrin för närvarande en brist på Våra kandidater sysselsättningsutsikter och sysselsättningsperspektiv är utmärkta.

ÉNA är också en av de få skolor som godkänts av National Defense of Canada för att utbilda militären inom underhåll av flygplan.

Förutom att ge balanserad träning mellan teori och praktik erbjuder ÉNA sina elever möjlighet att anmäla sig till arbets- / studieprogrammet och få tillgång till praktikplatser hemma eller utomlands. utanför.


Träna ekvivalenser

Skapandet av Internationella rådet för rymdutbildning (CIFA) har gjort det möjligt för ÉNA att säkerställa sitt internationella inflytande. Denna organisation syftar till att upprätta träningslikvivalenser som uppfyller europeiska, amerikanska och kanadensiska standarder.

Platser

Saint-Hubert

Address
5555, place de la Savane
J3Y 8Y9 Saint-Hubert, Quebec, Kanada

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium