Fleming College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

På Fleming College, blir du en del av en lärande gemenskap. Vi engagera dig i personlig lärande och ge personlig service. Beläget i välkomnande samhällen, våra mindre campus ger en trevlig miljö där människor känner ditt namn.

Nära relationer, höga förväntningar och en hands-on, sinnen-on lärande erfarenhet hjälpa dig att utveckla de kunskaper och färdigheter, attityder och värderingar som leder till framgång i arbetet och i livet.

Härifrån kan du gå någonstans när du börjar eller ändrar din karriär. Eller, genom välutvecklade utbildningsvägar, kan du fortsätta ytterligare utbildningsmöjligheter. Du kommer att uppleva första hand vårt engagemang för innovation i program och rutiner och till att bygga hållbara, hälsosamma framtid för vårt folk, samhällen och miljön.

Av alla dessa skäl, 99% av Fleming Eleverna är överens: de gjort rätt val kommer att Fleming College.

Vision

Studenter efterföljande genom personlig inlärning. Innovation och prestation drivs av människor.

Mission

Fleming mästare personliga och karriär framgång genom tillämpad lärande. Vi bidrar till samhället framgång och hållbarhet genom program, tjänster och tillämpad forskning.

Värden

Studenten lärande är vår första prioritet. Vi värdesätter människor och samhälle. Fleming har förbundit sig till en hållbar framtid. Vi är inspirerade av Sir Sandford Fleming att förnya med vision och genomföra med spetskompetens.

Platser

Peterborough

Fleming College

Address
Sutherland Campus
599 Brealey Drive

K9J 7B1 Peterborough, Ontario, Kanada
Telefon
+1 905-372-6865

Lindsay

Address
Frost Campus
200 Albert Street S. P.O. Box 8000

K9V 5E6 Lindsay, Ontario, Kanada

Minden

Address
Haliburton Campus
297 College Drive P.O. Box 839

K0M 1S0 Minden, Ontario, Kanada

Cobourg

Address
Cobourg Campus
1005 Elgin Street

K9A 5J4 Cobourg, Ontario, Kanada