Läs den officiella beskrivningen

Vår vision

Focus College är en trailblazer i kanadensisk högre utbildning. Vi sätter våra elever framgång i centrum för varje beslut vi fattar.

Vårt uppdrag

Att bemyndiga människor genom utbildning genom att utveckla sina personliga, interpersonella, sociala, ekonomiska, tekniska och entreprenörskapsfärdigheter.

På Focus College kommer vi att uppfylla vårt uppdrag genom att erbjuda en säker och bekväm inlärningsmiljö. Våra kurser har alltid det mest relevanta och aktuella innehållet och undervisas av branschexperter för att säkerställa att våra studenter har bästa möjliga upplevelse.

Vår framgång kommer från att förstå att människor är unika. Vi tar bort hinder för lärande och säkerställer hela tiden integritet och ärlighet.

Vår berättelse

1992 föddes Focus Training Institute. Detta institut erbjöd Okanagan gemenskapsprogram som skulle undervisa olika livs- och yrkeskunskaper. Fokusutbildningsinstitutet hjälpte många medlemmar i samhället att förena sina färdigheter, starta sin karriär och till och med ändra sina karriärvägar.

Tjugo år senare, under 2012 såg vi ett problem och ett tillfälle: eleverna anmälde sig till högre utbildningsprogram och deras erfarenhet föll mycket efter deras förväntningar.

Som svar har vi utvecklats från ett utbildningsinstitut till ett college, ändrat vårt namn till Focus College och började utforma och erbjuda högskolestudier inom Business and Information Technology (IT), som stämde överens med industrins behov.

Idag Focus College fortfarande på sitt liv med hårt arbete, sina förbindelser inom samhället och partnerskap med SQA, en internationellt erkänd högskoleaccreditering.

beteckningar

PTA - Privata utbildningslagen

Privata utbildningslagen administreras av ministeriet för avancerad utbildning, Private Training Institutions Branch (PTIB). Denna certifiering är obligatorisk för de flesta privata institut som erbjuder utbildning inom provinsen British Columbia. Det säkerställer att eleverna skyddas genom att behålla olika standarder och riktlinjer. Privata institut kan antingen vara certifierade eller uppfylla högre kriterier för att bli utsetts. Focus College är en utbildad skola.

EQA - Utbildningskvalitetssäkring

Utbildnings kvalitetssäkringsbeteckningen är tillgänglig för offentliga och privata institutioner i British Columbia som uppfyller eller överstiger kvalitetssäkringsstandarder som fastställts av provinsen British Columbia.

SQA - Scottish Qualifications Authority

Den skotska kvalifikationsmyndigheten är en känd internationell högskoleaccreditering som tillåter auktoriserade institutioner att erbjuda sina program. SQA-kriterierna är krävande och noggrant kontrollerade. Programmen följer internationella standarder och studenter som examinerar dem kan överföra sömlöst till partnerinstitutioner runt om i världen för att fortsätta att studera. Det garanterar en verkligt global nivå av standardiserad kvalitetsutbildning.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Diplom

Focus College

Avancerade diplomkvalifikationer ger praktiska färdigheter och teoretisk affärskunskap som arbetsgivare behöver. De tillåter avancerad tillträde till universitet nationel ... [+]

Avancerade diplomkvalifikationer ger praktiska färdigheter och teoretisk affärskunskap som arbetsgivare behöver. De tillåter avancerad tillträde till universitet nationellt och internationellt. AD Computing: Programvaruutveckling på SCQF nivå 8 ger nuvarande kompetens inom specialistteknisk mjukvaruutveckling och utvecklar aktuell kunskap inom programmering och systemutveckling.

Programutvecklare behövs i många olika branscher från bioteknik till telekommunikation och transport. En SQA AD Computing: Software Development kommer att ge eleverna de färdigheter och teoretiska kunskaper som de behöver när de flyttar till högre utbildning och sysselsättning. Utvecklingen av programvaruutveckling omfattar ny utveckling, modifiering, återanvändning, ombyggnad och underhåll.... [-]

Kanada Kelowna Surrey
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Focus College

Avancerade diplomkvalifikationer ger praktiska färdigheter och teoretisk affärskunskap som arbetsgivare behöver. De tillåter avancerad tillträde till universitet nationel ... [+]

Avancerade diplomkvalifikationer ger praktiska färdigheter och teoretisk affärskunskap som arbetsgivare behöver. De tillåter avancerad tillträde till universitet nationellt och internationellt. AD i Business (SCQF nivå 8) ger aktuell inblick i de viktigaste aspekterna av internationellt affärer med fokus på företagsledning och personalhantering.

AD Business Programmet omfattar företagskultur och strategi, hanterar människor i olika storlekar av organisationer, marknadsföring, ekonomiska frågor, redovisning, affärsrätt och IT.

Lärandemål

AD Business kommer att ge en bredd av kompetens. De specifika målen för AD Business är att:

Utveckla lämpliga kompetenser för att komma in i en rad administrativa, kommersiella eller ledande positioner.Utveckla studentkompetenser för att stödja sina karriärförhoppningar.Förbered eleverna för progression till kurser som ges av brittiska universitet.Utveckla färdigheter för självständigt, livslångt lärande.Utveckla och förbättra överförbara färdigheter för anställbarhet och kärnfärdigheter.Utveckla och förbättra överförbara färdigheter i planering, organisering, kritisk och utvärderande tänkande och möjliggöra för kandidaten att undersöka affärsproblem och problem på djupet.Utveckla intrapersonella och interpersonella färdigheter som är relevanta för en rad administrativa, kommersiella eller ledande befattningar i företagsorganisationer.Utveckla kommunikations- och presentationskunskaper.Anta ett innovativt och kreativt förhållningssätt till sitt arbete och kunna snabbt reagera på utmaningar som orsakas av förändringar i näringslivet.Utveckla förmågan att arbeta flexibelt och samarbetande med andra.Ingångskrav... [-]
Kanada Kelowna Surrey
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska