Focus College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vår vision

Focus College är en trailblazer i kanadensisk högre utbildning. Vi sätter våra elever framgång i centrum för varje beslut vi fattar.

Vårt uppdrag

Att bemyndiga människor genom utbildning genom att utveckla sina personliga, interpersonella, sociala, ekonomiska, tekniska och entreprenörskapsfärdigheter.

På Focus College kommer vi att uppfylla vårt uppdrag genom att erbjuda en säker och bekväm inlärningsmiljö. Våra kurser har alltid det mest relevanta och aktuella innehållet och undervisas av branschexperter för att säkerställa att våra studenter har bästa möjliga upplevelse.

Vår framgång kommer från att förstå att människor är unika. Vi tar bort hinder för lärande och säkerställer hela tiden integritet och ärlighet.

Vår berättelse

1992 föddes Focus Training Institute. Detta institut erbjöd Okanagan gemenskapsprogram som skulle undervisa olika livs- och yrkeskunskaper. Fokusutbildningsinstitutet hjälpte många medlemmar i samhället att förena sina färdigheter, starta sin karriär och till och med ändra sina karriärvägar.

Tjugo år senare, under 2012 såg vi ett problem och ett tillfälle: eleverna anmälde sig till högre utbildningsprogram och deras erfarenhet föll mycket efter deras förväntningar.

Som svar har vi utvecklats från ett utbildningsinstitut till ett college, ändrat vårt namn till Focus College och började utforma och erbjuda högskolestudier inom Business and Information Technology (IT), som stämde överens med industrins behov.

Idag Focus College fortfarande på sitt liv med hårt arbete, sina förbindelser inom samhället och partnerskap med SQA, en internationellt erkänd högskoleaccreditering.

beteckningar

PTA - Privata utbildningslagen

Privata utbildningslagen administreras av ministeriet för avancerad utbildning, Private Training Institutions Branch (PTIB). Denna certifiering är obligatorisk för de flesta privata institut som erbjuder utbildning inom provinsen British Columbia. Det säkerställer att eleverna skyddas genom att behålla olika standarder och riktlinjer. Privata institut kan antingen vara certifierade eller uppfylla högre kriterier för att bli utsetts. Focus College är en utbildad skola.

EQA - Utbildningskvalitetssäkring

Utbildnings kvalitetssäkringsbeteckningen är tillgänglig för offentliga och privata institutioner i British Columbia som uppfyller eller överstiger kvalitetssäkringsstandarder som fastställts av provinsen British Columbia.

SQA - Scottish Qualifications Authority

Den skotska kvalifikationsmyndigheten är en känd internationell högskoleaccreditering som tillåter auktoriserade institutioner att erbjuda sina program. SQA-kriterierna är krävande och noggrant kontrollerade. Programmen följer internationella standarder och studenter som examinerar dem kan överföra sömlöst till partnerinstitutioner runt om i världen för att fortsätta att studera. Det garanterar en verkligt global nivå av standardiserad kvalitetsutbildning.

Platser

Kelowna

Kelowna Campus

Address
1753 Dolphin Ave #10
V1Y 8A6 Kelowna, British Columbia, Kanada
Telefon
+1-250-861-5808

Surrey

Surrey Campus

Address
104 Avenue,13655
V3T 1W3 Surrey, British Columbia, Kanada
Telefon
+1-250-861-5808 ext. 203