Gateway College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Gateway College

Gateway College kan stolt ange att det har utbildats tusentals studenter för att vara en hälsovårdsassistent sedan 1986. Gateway College studenter jobbar som värdefulla medlemmar i vården i privata och offentliga sjukhus, långtidsvård, komplex vård, assisterat boende, självständigt boende, specialvård, palliativ vård och hemstödsbyråer.

Vi är belägna i centrum av vackra Vancouver, British Columbia i Kanada, vilket ger enkel åtkomst till lokala bekvämligheter och stadstransporter, till exempel Skytrain och huvudbusslinjer.

Våra klassrum ger eleverna en inspirerande och engagerande studiemiljö. Våra högt kvalificerade personal och instruktörer stöder alla studenter och är engagerade i varje elevs framgång. Fullt utrustade moderna laboratorier säkerställer att Gateway College studenter kan lära sig aktuell kunskap och färdigheter i en praktisk och bekväm miljö.

Vi är stolta medlemmar av:

 • PTIB: Private Training Institutions Branch
  • "Utnämnd BC Private Training Institutions Branch
 • BC EQA: British Columbia Education Quality Assurance
 • NACC: National Association of Career Colleges
 • BBB: Better Business Bureau
 • BCCCA: British Columbia Career Colleges Association
115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Mission och Vision

Uppdragsbeskrivning

" Gateway College uppgift att erbjuda potentiella och nuvarande vårdpersonal en högkvalitativ utbildning. Vi förpliktar oss till kontinuerlig tillväxt inom hälsovårdsområdet och bildandet av utbildningspartnerskap för att möta och överträffa branschstandarderna. "

Syn

Gateway College kommer att erkännas som en topprankad karriärträningskollegium i Kanada.113991_pexels-photo-933964.jpeg

Varför Gateway College ?

 • Sjukvårds specialiserad institution. Gateway College har utbildat tusentals vårdassistent genom vår specialiserade utbildning av högkvalitativ hälso- och sjukvård sedan 1986.
 • Industriella professionella instruktörer. Lär dig av en av de bästa. Alla våra instruktörer är sjuksköterskor licensierade med CRNBC, CRPNBC eller CLPNBC med många års yrkeserfarenhet erfarenhet. Deras passion och engagemang för utbildning är att främja nästa generation av frontlinjen vårdpersonal att bli enastående professionella. Deras positiva och mjuka tillvägagångssätt gör dem lättillgängliga för frågor och ytterligare stöd. Högkvalitativa utbildningsstuderande får fullt ut förbereda dem för att möta och överträffa den nuvarande industrins standarder.
 • Individuell uppmärksamhet. Vi förstår att inte alla elever är lika. Vi håller vår klassstorlek mindre och övervakar varje elevs framsteg för individualiserad uppmärksamhet, ger lämplig vägledning och support så att de passar bäst i sina inlärningsbehov och hjälper våra studenter att nå sin fulla inlärningspotential.
 • Livslångt anställningsstöd. Vi tillhandahåller CV / brevbrevskrivning, regelbundna uppdateringar av arbetsmöjlighetslista och karriärmässa för att träffa potentiella arbetsgivare från olika organisationer inom området uteslutande för våra studenter och nuvarande studenter. Det innebär att så länge studenterna registrerar sig och uppträder för mässan, är de garanterade att träffa anställningschefer och / eller arbetsgivare i person. Vanligtvis arrangerar vi varje gång 10-15 organisationer, som deltar i vår arbetsmässa för att rekrytera våra exceptionellt välutbildade studenter och studenter.
 • Prisvärd! Betala så lite som $ 395 per månad för att starta Pathway mot din drömkarriär inom sjukvården, eller ansök om BC-studentlån.
 • Flexibla scheman! Vi erbjuder heltid, deltid och online-alternativ med frekventa intag. Vänta inte på några månader eller år för att bara gå med i ett program. Med oss arbetar du redan i fältet medan andra fortfarande är på väntelista.
 • Bekväm! Studera när som helst och var som helst med internetåtkomst genom att välja vår distansutbildning.
 • Hög referenshastighet! Tusentals av våra glada kandidater har rekommenderat våra program till sina vänner och familjemedlemmar att dela sin framgång.
 • Snabbspår! Studenter kan få ett examensbevis erkänt av registret på bara 24 veckor genom vår vårdassistent - Accelerated program.115589_pexels-photo-1282308.jpeg

Platser

Vancouver

Address
702-333 Terminal Avenue
V6A 4C1 Vancouver, British Columbia, Kanada

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium