Institute of Technology Development of Canada

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till ITD

Grundades 1999, college ligger i hjärtat av downtown Vancouver. Vi levererar heltäckande lärande erfarenhet till både inhemska och internationella studenter. Vi tror på möjligheter till livslångt lärande som Pathways för individer att förbli konkurrenskraftiga och ger program med fältupplevelser som förbereder eleverna för en föränderlig värld och ger dem möjlighet att förbättra det.

ITD Kanada

ITD Canada strävar efter att erbjuda en utbildning som gör det möjligt för våra studenter att möta nuvarande och framtida utmaningar och uppnå sina mål. Personer kan välja något av våra aktuella Diplom inom konst , affär , gästfrihet och informationsteknik för att börja fortsätta sin personliga tillväxt och professionella utveckling. Den praktiska erfarenheten uppmuntrar studenterna att skapa kontakter som stöder dem under college och in i framtiden.

Varför strävar vi efter

ITD Canada utvecklas ständigt och erbjuder karriärutbildningar som utvecklats av yrkesverksamma med referenser relaterade till deras kompetensområden. Våra lilla klassstorlekar möjliggör närmare interaktion och individuell uppmärksamhet samtidigt som vi behåller den höga kvaliteten på kvaliteten som våra studenter behöver lyckas i deras framtida insatser. Dessutom uppdateras våra karriärutbildningar ständigt för att möta marknadens krav.

Ackreditering

ITD Canada har åtagit sig att tillhandahålla högsta kvalitativ utbildning. Våra diplom och kurser är alla ackrediterade och erkända av provinsiella och professionella föreningar som garanterar vårt alumni internationellt erkännande.

 • Den privata utbildningsinstitutionen är ansvarig för att upprätta standarder för pedagogisk och operativ kvalitet som måste uppfyllas av institutioner som vill uppnå eller behålla ackreditering. Standarder fastställs av ministeriet för avancerad utbildning och arbetsmarknadsutveckling.
 • Utbildningskvalitetssäkring av British Columbia (EQA) -beteckningen identifierar BC offentliga och privata post-sekundära institutioner som har uppfyllt eller överträffat statliga erkända standarder för kvalitetssäkring och konsumentskydd. EQA tillhandahåller en standardtätning som kan erkännas globalt som en symbol för kvalitet. EQA-tätningen gör det möjligt för eleverna att enkelt identifiera vilka provinsiella institutioner regeringen erkänner som uppfyller kvalitetssäkringsstandarder och som erbjuder konsumentskydd till eleverna.
 • Etablerade 1953, det amerikanska hotellet
 • Medborgarskap och invandring Kanada Kanada Institute of Technology Development of Canada (ITD) är registrerat och erkänt som en utbildad institution för lärande enligt DLI: O19279542632

Varför ITD Canada

I mer än 16 år har vi sett våra akademiker påbörja karriärmöjligheter. Våra program är utformade för att förbereda studenterna för sin nya karriär med praktiska, praktiska inlärningsupplevelser levererade av praktikantinstruktörer som kombinerar år av branscherfarenhet med exceptionella instruktionsförmåga. Vi erbjuder solida marknadsdrivna program som hjälper våra elever att utveckla de kompetenser som är mest efterfrågade av arbetsgivare inom flera branscher.

 • Ackrediterade program
 • Branschinmatning
 • Co-op arbetslivserfarenhet
 • Mindre klassstorlekar och studentfokuserad miljö
 • Lär dig av branschpersonal
 • Karriär och co-op service bistånd
 • Prisvärda betalningsplaner finns tillgängliga
 • Studenter kan ta emot upp till tre månaders gratis ESL
 • Stipendier är tillgängliga

Livet i Downtown Vancouver Campus

Vår Vancouver campus ligger på 474 Granville Street i hjärtat av Vancouver centrum kärnan. Bland trängsel och rörelse i stadens handels-, shopping- och nöjesdistrikt är ITD Canadas lilla, intima och säkra campus. Genom att studera i centrala kärnan har studenterna möjlighet att uppleva stadens affärscentrum medan de är inom ITD Canadas vänliga läromiljö.

Bekvämt beläget nära stora busslinjer och steg bort från Skytrain, tillåter denna campus studenter från avlägsna områden att enkelt pendla till campus.

Gemenskapsrelationer

Våra anknytningar och relationer med alumner, näringsliv, föräldrar och skolledare är alla en del av ITD Canadas omfattande samhälle. Vi erbjuder möjligheter för studenter att nätverket utvecklar resurser för att ytterligare hjälpa till med deras professionella tillväxt.

Företagen och industrin hjälper särskilt våra akademiska mål och ger vägledning för våra studenter. De tjänar som industriresurser och ger värdefull input till våra program. De fungerar som co-op värdar när våra studenter går in på fältet för att få praktisk erfarenhet av jobbet. Viktigast av allt hyr de våra grader; ibland även innan en elev har avslutat co-op-komponenten.

För att lära dig mer om ITD Canada-samhället, kontakta en antagningsrepresentant idag.

Platser

Vancouver

Institute of Technology Development of Canada