International Montreal Butler Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

INTERNATIONAL MONTREAL BUTLER ACADEMY

Behöva de högsta servicestandarderna i världen och bli den ultimata tjugohundratalet serviceprofessorn vid den internationella Montreal Butler Academy

Välkommen till IMBA, den första Butler-Som (Butler & Sommelier) -skolan i världen.

På den internationella Montreal Butler Academy (IMBA) har vi skapat ett världsomspännande inlärningscenter riktat mot drivna individer som vill utmärka sig i butlervärlden och bygga en expertis inom bra vinkällarehantering.

Butler karriären är krävande men kompensation kan vara mycket hög och speglar den kompetens man har att erbjuda. Lyft till möjligheten och möt utmaningen vid IMBA, det du lär dig med oss ​​kommer att driva din karriär till nya höjder.

BUTLER-SOM: VAR EN ELITE BUTLER OCH EN FÖRSTA KLASS "BOUTEILLER" (SOMMELIER)

Visste du att ordet butler härstammar från det franska ordet "bouteiller", vilket innebar att den ansvariga för att överföra fatet från fatet i källaren till en behållare före service (en flaska eller "bouteille" på franska)? Butler var källarmästaren.

Denna vinrelaterade berättelsen innehåller två frågor:

1- Vill du veta hur man fyller och komponerar en mervärde vinkällare i enlighet med en arbetsgivares smak?

2- Skulle du kunna arbeta med en kock och para optimala viner till de rekommenderade rätterna och i enlighet med funktionens ton?

IMBA-studenter kommer att få ett avancerat läroplan för vin och anda.

Upptäck CEWECM-IMBA, Centre of Excellence i Wine Education och Cellar Management av den internationella Montreal Butler Academy.

Matsalen: GRUND NOLL FÖR BUTLERS SKILLS

Skulle det vara en enkel familjemiddag, en viktig social händelse eller planeringen av en officiell funktion som inbegriper protokollet, är matsalen där butleren naturligtvis ska skina och överträffa de uppgifter som står till hands.

För en butler är måltider möjligheter att glädja och generera de erfarenheter som kommer att komma ihåg av arbetsgivaren och hans gäster. Det är till butleren och hans personal att göra tiden kring bordet stunder av nöje och beteckningen av civilitet.

För detta ändamål måste butleret behärska alla aspekter av etikett samt protokollens arkaner.

ATT VARA ATT VARA UPP EN ENKEL DELICIOUS MÅL

En extra användbar kompetens som ska förvärvas av XXI c. butler skulle vara att behärska grunderna i matlagning.

Det finns situationer där kocken är avstängd eller arbetsgivaren reser. Under dessa omständigheter skulle en arbetsgivare kunna förvänta sig att butleren tar vissa uppgifter i strid även om de inte ingår i sin normala arbetsbeskrivning.

Att förbättra en enkel men utsökt måltid och att servera den med elegans är verkligen en av dem!

På IMBA kommer vi att se till att du kommer att svara på följande sätt: "Har du grundläggande matlagningsförmåga?" Frågor under en intervju och att denna förfrågan inte skulle vara en avtalsbrytare för annars en eventuell stor anställningsmöjlighet ...

Bli en fastighetschef

Mångsidighet och mastering av värdetillägg ökar en butlers profil och höjer sina sysselsättningsmöjligheter (och kompensationspaket).

Att kunna hantera en bra fastighet som kräver korrekt underhåll samt övervakning av förbättringar och reparationer är mycket användbara färdigheter som ytterligare skulle skilja en kandidat.

Man bör till exempel kunna samarbeta med designers och arkitekter, förhandla med hantverkare, säljare, samt kunna behålla de komplexa domotiksystemen som finns i ett fint modernt hem. Att lära sig dessa färdigheter ingår i IMBA-programmet.

MASTER CHAUFFEUR SKILLS

... och lära av en certifierad Bentley / Rolls-Royce Chaufför.

Som nämnts, värderar arbetsgivare numera mångsidighet. Detta innebär att man måste kunna behärska fler verktyg än vad som krävdes av en klassisk butler tidigare. Det är inte ovanligt att en butler ombeds att driva, ibland, hans arbetsgivare eller hans familj.

IMBA LOGO DESIGN

Designern för IMBA-logotypen blev inspirerad av ridderens sköldpadda och de rena linjerna i en klippsten.

Designen valdes för sin förmåga att föreslå tjänsten ädelsten och de rena linjerna föreslår det värde en ädelsten förvärvar när den är ordentligt skuren och polerad.

TAILORED TO YOU

Under din träning skräddarsys du personliga karriärorienteringsmöten. Butlers, som IMBA-organisationen, utmärker sig i personliga tjänster.

Vår löfte: Var och en av våra studenter kommer att få personlig personlig uppmärksamhet.

Platser

Montreal

Address
6810 Somerled
H4V 1T8 Montreal, Quebec, Kanada