Läs den officiella beskrivningen

Ett meddelande från vår grundare

VÄLJA en karriärväg är en av de viktigaste val du gör. Utforska alla dina alternativ men följer den väg som retar dig och ger dig de utmaningar som kommer att fortsätta att motivera dig som du lär.

Tack för att du överväger Knappa College som din väg. Under de senaste 36 åren har vi utbildat tusentals Newfoundlanders och Labradorians och stolt såg våra studenter ansluta sig till arbetsplatsen i hela världen!

Knappa College tror på att utveckla program som vidgar dina tekniska och personliga färdigheter. Vi uppmuntrar våra elever att vara samhälls frivilliga och supportrar, för att utöka sitt nätverk och öka självförtroende. Den verkliga världen kan lära oss så mycket!

Vårt län är en underbar plats att bo och arbeta och det finns så många möjligheter för dig just nu. Välj klokt och njuta av åkturen!

Med vänliga hälsningar, Gwen Tucker / grundare, Knappa College

Affärsidé

Den Knappa College team av lärare och personal har åtagit sig att vara en ledande oberoende utbildare genom att fortsätta att leverera branschdrivna program i en bekväm inlärningsmiljö.

Den Knappa Philosophy

Knappa College strävar efter att utforma sina program så att varje elev får branschdriven träning och för att säkerställa att eleverna är utrustade med både praktiska och akademiska färdigheter som krävs för att komma in i arbetslivet.

Vår Student Work Term Placering Program förbättrar utbildningen inkom Knappa genom att förstärka och tillämpa de kunskaper som eleverna har förvärvats under deras akademiska program.

Dessutom låg student / instruktör förhållande, samt en en-till-en elev / utrustning förhållande, möjliggör mer individuell uppmärksamhet.

Historia Knappa College

Knappa College började träna den 17 mars 1980 och blev snabbt en ledande private eftergymnasial college med campus i hela Newfoundland och Labrador.

Knappa läroplan är utformad för att erbjuda kompetensutveckling som förbereder studenterna för kraven från dagens konkurrensutsatta marknad.

Med en sådan inriktning, är det lätt att se varför Knappa College har producerat akademiker som är beredda att möta de krav och utmaningar den ständigt föränderliga affärsvärlden.

Om du vill vara en del av en organisation där exceptionella saker har hänt för mer än 36 år, inte leta längre. Vårt engagemang för studerande framgång är av största vikt. Vi är stolta över att ha examen över 30.000 studenter, erbjuda kvalitet program som har påverkat individer, familjer och samhällen utestående sätt.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Certifikat

Keyin College

Syftet med detta program är att utsätta den studerande till de mest relevanta aspekter av företagsledning och administration, samtidigt som studenterna verktyg för en kar ... [+]

Syftet med detta program är att utsätta den studerande till de mest relevanta aspekter av företagsledning och administration, samtidigt som studenterna verktyg för en karriär i näringslivet. Detta program ger också studenten praktisk utbildning inom viktiga områden för finansiell redovisning och löner, affärsapplikationer, och i genomförandet och driften av datoriserade bokföringssystem. Praktisk, snarare än teoretisk betonas. Den framgångsrika examen kommer att ha den kompetens som krävs för att hålla en uppsättning av böcker, både manuellt och på ett datoriserat system.

certifiering:

Löne efterlevnad Practitioner (PCP) certifiering är grunden för en karriär i löne. Det ger kandidater med normativa innehåll som krävs för att hålla en organisation uppfyller hela årslönecykeln effektivt kommunicera löne information till alla berörda parter, och förstå ekonomifunktionen eftersom det gäller löner. ... [-]

Kanada Stephenville St. John's Grand Falls-Windsor Carbonear Burin Marystown Gander  + 4 Mer
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Diplom

Keyin College

Knappa College är stolta att kunna erbjuda den arbetsmiljö diplom program i Newfoundland och Labrador. Detta program har utvecklats som svar på den ökande efterfrågan på ... [+]

Knappa College är stolta att kunna erbjuda den arbetsmiljö diplom program i Newfoundland och Labrador. Detta program har utvecklats som svar på den ökande efterfrågan på välutbildade personer inom området hälsa och säkerhet för säkrare arbetsplatser, starkare säkerhet samordning och ljudsäkerhetsplanering.

I juni 2012 undertecknade Knappa College och Cape Breton University en artikulation avtal om studenter som har avslutat Knappa s två år Occupational Health and Safety (OHS) Diploma program, en möjlighet att kvalificera sig för att få krediter mot Cape Breton University Bachelor of Health Sciences ( Public Health) Grad.

Keyin College är glad att ha sin OH & S läroplan godkänd av styrelsen för kanadensiska Registered Safety Professionals. Dessutom är Knappa College Grand Falls-Windsor campus också glada över att ingå i den kanadensiska federala regeringen godkända CO-OP / praktik program.... [-]

Kanada St. John's Carbonear Grand Falls-Windsor Marystown Stephenville Burin Gander  + 4 Mer
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

Keyin College

Travel och turism program som erbjuds på Knappa kommer att utbilda studenter i de många aspekter av industrin. Den är utformad som innehåller riktlinjer som fastställts a ... [+]

Travel och turism program som erbjuds på Knappa kommer att utbilda studenter i de många aspekter av industrin. Den är utformad som innehåller riktlinjer som fastställts av ACCESS - den nationella organisationen som rekommenderar läroplanen riktlinjer för nationell certifiering av resor rådgivare. Programmet ger exponering mot många aspekter av industrin inklusive resor rådgivning, flygbolag, bokningar, hotell, försäljning och marknadsföring.

Studenter är beredda att arbeta i en av de snabbast växande sektorerna i Newfoundland och Labrador. innehåll Läroplanen för detta program omfattar många ämnen och kommer att ge eleverna de kunskaper som krävs för att få anställning inom olika områden. De kommer att vara berättigade till anställning i resebyråer, flygbolag, hotell, researrangörer operationer, turism reklambyråer, turistattraktioner och biluthyrningsfirmor.... [-]

Kanada St. John's Stephenville Grand Falls-Windsor Carbonear Burin Marystown Gander  + 4 Mer
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Keyin College

Knappa College erbjuder nu en treårig Business Management / Human Resource Management-programmet som omfattar alla aspekter av verksamheten och ekonomisk förvaltning, mar ... [+]

Knappa College erbjuder nu en treårig Business Management / Human Resource Management-programmet som omfattar alla aspekter av verksamheten och ekonomisk förvaltning, marknadsföring, kommunikativ, ledning och teknisk kompetens, företagsutveckling och entreprenörskap. Det är i hög grad falldriven läroplan, så att eleverna möjlighet att tillämpa de olika förvaltnings färdigheter de kommer att förvärva under hela programmet.

Under det tredje året kommer eleverna få möjlighet att specialisera sig på mänskliga resurser, som kommer att ta itu med sådana frågor som rekrytering, utbildning, skapar ersättning / förmånspaket, och relationer till anställda.

Efter utbildningen kommer eleverna har utvecklat en stark affärsmässig bakgrund och kommer att ha förvärvat de kunskaper och förtroende som krävs för ledningen. De kommer att vara kvalificerade att söka arbete inom olika områden såsom alla nivåer, finansinstitut, småföretag och stora företag. De kommer också att vara berättigade till anställning i sektorerna tillverkning, detaljhandel och tjänster.... [-]

Kanada St. John's Carbonear Stephenville Grand Falls-Windsor Burin Marystown Gander  + 4 Mer
September 2019
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Keyin College

Detta program är utformat för studenter som vill göra karriär i att administrera och stödja användarna på nätverkssystem. Akademiker kan framgångsrikt konkurrera om posi ... [+]

Detta program är utformat för studenter som vill göra karriär i att administrera och stödja användarna på nätverkssystem. Akademiker kan framgångsrikt konkurrera om positioner som nätverksadministratör, teknisk support specialist och Help-Desk felsökare.

Knappa s 83-veckors ISS Programmet fokuserar på nätverk och tillhörande certifieringar samt installation hårdvara och konfiguration, operativsystem, peer-to-peer-nätverk, Office 2010, Internet Explorer, Windows-konfigurationen, Windows server och WINS, RAS och DHCP.

Detta program hjälper eleverna att förbereda för certifiering undersökningar i Computing Technology Industry Association (CompTIA) A + och Network + certifieringar, Microsoft Certified Solutions Expert: serverinfrastruktur (MCSE), Cisco Certified Entry Networking Technician (CCENT) och Cisco Certified Network Associate (CCNA).... [-]

Kanada Stephenville St. John's Grand Falls-Windsor Carbonear Burin Marystown Gander  + 4 Mer
September 2019
Heltid
83 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Keyin College

Detta program kommer att ge studenten tvärvetenskapliga utbildning för att arbeta i en mängd olika professionella miljöer. Utexaminerade kommer att ha utvecklat personlig ... [+]

Detta program kommer att ge studenten tvärvetenskapliga utbildning för att arbeta i en mängd olika professionella miljöer. Utexaminerade kommer att ha utvecklat personliga och professionella kompetens och färdigheter i administrativa förfaranden, redovisning, näringslivsforskning, kommunikation, engelska, ekonomi, maskin transkription, affärer psykologi, dokumenthantering, och datorprogram. De ska också utveckla färdigheter inom specialiteten inom medicinsk och lagligt.

Akademiker i detta program kommer att vara kvalificerade för ett brett utbud av arbetstillfällen. Karriärer inom de juridiska och medicinska områden, dokumenthantering och verkställande administrativa tjänster är bara några av de sysselsättningsmöjligheter som finns för akademiker av Office administrationsprogram.... [-]

Kanada Carbonear Gander Grand Falls-Windsor Marystown St. John's Stephenville Burin  + 4 Mer
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Keyin College

Early Childhood Education ger studenterna den kompetens och metoder som krävs för att presentera ett brett utbud av aktiviteter för att utveckla en ung barns fantasifulla ... [+]

småbarnsfostran ger studenterna den kompetens och metoder som krävs för att presentera ett brett utbud av aktiviteter för att utveckla en ung barns fantasifulla, kreativa och konstnärliga förmågor. Detta program kommer att ge en översikt över området för småbarnsfostran, dess historiska och teoretiska ursprung, och dagen till dag arbete och ansvar yrkesverksamma inom detta område. Studenterna kommer att lära sig att identifiera de kritiska frågor som rör barns hälsa, säkerhet och näring. Dessutom syftar programmet till att främja säkerhetspraxis, riskhantering, strategier för näringsbalans och övergripande god hälsa och välbefinnande.

Detta program kommer att ge eleverna de kunskaper som krävs för att arbeta i en mängd olika barnomsorgstjänster. De används i barnavårdcentra, daghem, förskolor, byråer för exceptionella barn och andra miljöer där tidig barndom utbildning tillhandahålls, eller de kan vara egenföretagare. Exempel positionstitlar kan inkludera barn och sjukvårdspersonal, dagis arbetare eller tidig barndom pedagog.... [-]

Kanada Carbonear St. John's Marystown Stephenville Grand Falls-Windsor Burin Gander  + 4 Mer
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Keyin College

Steamfitter / Pipefitters installera och reparera både högtrycks- och lågtrycks rörsystem som används i tillverkningen, olje- och gasindustrin, i elproduktionen, och i up ... [+]

Steamfitter / Pipefitters installera och reparera både högtrycks- och lågtrycks rörsystem som används i tillverkningen, olje- och gasindustrin, i elproduktionen, och i uppvärmning och kylning av byggnader. Den Steamfitter / Rörmontör Programmet ger kunskaper och färdigheter för att lägga, klippa, montera, installera, underhålla rörsystem och stöd. Utexaminerade kommer också vara beredd att arbeta med tillhörande hydrauliska och pneumatiska utrustning för ånga, varmvatten, kylning, smörjning, strö, och industriell produktion och bearbetning.

Detta program är erkänd av Lärlings och Certification Board som en Interprovincial handel (Red Seal Endorsed) som gör det möjligt för innehavaren att arbeta i andra provinser / territorier utan att behöva certifiera.... [-]

Kanada Carbonear Burin St. John's Stephenville Grand Falls-Windsor Marystown Gander  + 4 Mer
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska