Läs den officiella beskrivningen

Välja LAB som din engelska skola

Förbättra dina engelska kommunikationsförmåga

LAB specialiserar sig i konversationsklasser i engelska. Vi erbjuder en aktiv och engagerande miljö där eleverna kan bli bekväma och prata engelska och lära sig att kommunicera effektivt och med lätthet.

Med LAB: s fokus på konversation och vår "engelska bara" -politik ges studenterna många möjligheter att träna engelska och att fortsätta att förbättra även utanför klassrummet medan de samarbetar med andra internationella studenter.

Aktiv, vänlig och internationell miljö

Studenter från över 100 olika länder har valt att studera på LABs engelska skola i vackra Vancouver, Kanada. På vår skola träffas människor från hela världen och blir livslånga vänner medan de njuter av deras bästa livstid!

Genom break-time-spel, fester, speciella evenemang och internationella temakvällar stimulerar vi en kulturell, social och pedagogisk utbyte på engelska samtidigt som det är mycket roligt.

Professionella och hjälpsamma lärare

Alla LAB-lärare är inhemska engelska med professionell engelsklärarutbildning och TESOL-certifikat. Våra kompetenta och vänliga lärare skapar en rolig och engagerande klassatmosfär som hjälper eleverna att fortsätta att förbättra och utveckla sina engelska färdigheter. Vi är stolta över att ha så många erfarna högkvalitativa lärare på vår engelska skola!

Engelska program med mångfald och flexibilitet

LABs stora utbud av engelska kurser och program gör det möjligt för eleverna att fokusera på sina intresseområden och övervinna sina svagheter. På vår engelska skola har studenterna möjlighet att ändra sina program varje vecka.

Flexibla fredagskurser, rolig och intressant aktivitet

LAB Vancouver berömda FREE Friday Activities gör det möjligt för studenter att använda engelska i vardagliga situationer. Utomhusprogrammet hjälper eleverna att använda engelska utom skolmiljön och i sitt dagliga liv. Denna praktiska metod ökar lärandeprocessen och bygger självförtroende. Varje vecka (förutom månadskursdagarna) kan eleverna välja mellan sex till åtta olika aktiviteter som planeras för veckan och gå med utan att betala extra avgifter. Dessa aktiviteter inkluderar sightseeingturer runt Vancouver, vandring i naturen, kulturella upplevelser och sportevenemang.

Bland de många alternativen finns sightseeingturer, sport, matlagning och kulturella upplevelser! Det finns inga extra avgifter för att delta i dessa aktiviteter!

LAB Campus

LAB är en engelskskola som är speciellt utformad för att skapa en unik och vänlig atmosfär som stöder lärande och roligt. Klasser använder modern audiovisuell utrustning som platt-TV, MP3-spelare, bärbara datorer och projektorer. Den vänliga receptionen är alltid tillgänglig för rådgivning, skolinformation och visumhjälp.

Våra studenter kan använda sig av

 • Rymlig studentlounge
 • Kök (mikrovågor
 • Gratis kaffe och te
 • Snack- och dryckesmaskiner
 • Gratis höghastighetsinternet (WiFi)
 • Studentdatorer
 • Spel (fotboll
 • Rullstolsanpassat

Plats

LAB ligger i det dynamiska Yaletown, det nyaste och trendigaste distriktet i centrala Vancouver. Förutom att vara nära Vancouver Public Library, busshållplatser och andra centrala bekvämligheter ligger vår engelska skola bara några minuters gångavstånd från Yaletown Station, vilket ger direkt skytrain tillgång till och från Vancouver International Airport.

Vi ligger på hörnet av Nelson Street och Cambie Street i centrala Vancouver.

Inom två kvarter av vår plats hittar du:

 • en mängd olika caféer och restauranger i Yaletown
 • Vancouver Public Library
 • Aquabus till Granville Island
 • Sportstadioner
 • Skytrain stationer (Stadium station och Yaletown / Roundhouse station)
 • False Creek Seawall
 • Roundhouse Community Center
 • teatrar
 • Fitnesscentra
 • stormarknader
 • Otaliga andra attraktioner och faciliteter

Studera engelska i Beautiful Vancouver

Välkommen till Vancouver! Denna stad har blivit en av de mest önskvärda ställena att bo. Ligger mellan havet och bergen, har Vancouver mycket att erbjuda!

Vancouver är en mångkulturell stad med shopping, restauranger och sociala och kulturella aktiviteter för att tilltala alla smaker. Parker och offentliga stränder omger stadens hamn och erbjuder många möjligheter till utomhusaktiviteter året runt.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Förberedande år

Languages Across Borders | Vancouver

IELTS Preparation Course på LAB Vancouver är utformad för att hjälpa dig att få tekniker och strategier för att maximera din examens förmåga. Programmet hjälper dig att b ... [+]

IELTS-förberedelseKlassbeskrivning

IELTS Preparation Course på LAB Vancouver är utformad för att hjälpa dig att få tekniker och strategier för att maximera din examens förmåga. Programmet hjälper dig att bli bekant med de fyra komponenterna i IELTS-tentamen.

En mängd olika rollspel, fallstudier, gruppdiskussioner och interaktiva presentationer hjälper eleverna att få insikt i de bästa sätten att analysera, förstå och interagera med andra framgångsrikt.

Eleverna har många möjligheter att träna och prata på engelska, förbättra deras uttalande, flythet och aktiva lyssningsförmåga, samt få värdefull inblick i de bästa sätten att interagera med andra framgångsrikt.... [-]

Kanada Vancouver
September 2020
Engelska
Heltid
4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

Languages Across Borders | Vancouver

Kursen gör det möjligt för eleverna att förbättra sina läsförmåga och grammatiknoggrannhet både i talat och skriftligt engelska. I denna klass studeras en mängd olika läs ... [+]

Akademisk engelskaKlassbeskrivning

Den akademiska engelska kursen på LAB Vancouver är avsedd att fokusera på

GrammatikstrukturerAcademic Vocabulary BuildingLäsförståelseAcademic Writing Färdigheter

Kursen gör det möjligt för eleverna att förbättra sina läsförmåga och grammatiknoggrannhet både i talat och skriftligt engelska.

I denna klass studeras en mängd olika läsningstexter i detalj. Mångfalden i innehåll exponerar studenter för ett brett spektrum av ordförråd och grammatik, såväl som litterära former.

Studenter övar läsförståelse och analyserar relationer mellan ord som de övar med att använda ny vokabulär i olika sammanhang.... [-]

Kanada Vancouver
Öppen antagning
Engelska
Heltid
4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Languages Across Borders | Vancouver

Kursen är utformad för att förbättra studenternas företags engelska ordförråd och hjälpa dem att få förtroende för att kommunicera effektivt på engelska i olika affärssit ... [+]

AffärsengelskaKlassbeskrivning

Läroplanen är utformad för att förbättra teknisk grammatik, affärsordförråd och ge eleverna de engelska färdigheter som behövs för att kommunicera med team och affärspartners på jobbet och tala engelska med förtroende för en professionell miljö.

Under kursen lär du dig:

Vecka 1 | Cover Letters och CV

Vecka 2 | Kommunikation / Möten

Vecka 3 | Företagsstruktur och organisation / fältresor

Vecka 4 | Marknadsföring / interkulturellt företagande / affärsetik

kursinnehåll

Klassfokus | Kommunikationsförmåga, Engelska Fluency, Ordförrådsspecifika för Business

Timmar per vecka | 30 timmar

... [-]
Kanada Vancouver
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

LAB Montréal to LAB Vancouver - our student's journey from East to West, from French to English

LAB Vancouver - Returning student continues her adventures... as a volunteer!

LAB Vancouver Student Film Festival 2019 - DAMIAN'S CLASS

Address
188 Nelson St, BC
V6B 6J8 Vancouver, British Columbia, Kanada