Languages Across Borders | Vancouver

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välja CSLI som din engelska skola

Förbättra dina engelska kommunikationsförmåga

CSLI specialiserar sig i konversations engelska klasser. Vi erbjuder en aktiv och engagerande miljö där eleverna kan bli bekväma och prata engelska och lära sig att kommunicera effektivt och med lätthet.

Med CSLI: s fokus på konversation och vår "engelska bara" -politik ges studenterna många möjligheter att träna engelska och att fortsätta förbättra sig även utanför klassrummet medan de samlar med andra internationella studenter.

Aktiv, vänlig och internationell miljö

Studenter från över 100 olika länder har valt att studera på CSLI: s engelska skola i vackra Vancouver, Kanada. På vår skola träffas människor från hela världen och blir livslånga vänner medan de njuter av deras bästa livstid!

Genom break-time-spel, fester, speciella evenemang och internationella temakvällar stimulerar vi en kulturell, social och pedagogisk utbyte på engelska samtidigt som det är mycket roligt.

Professionella och hjälpsamma lärare

Alla CSLIs lärare är inhemska engelska talare med professionell engelsklärarutbildning och TESOL-certifikat. Våra kompetenta och vänliga lärare skapar en rolig och engagerande klassatmosfär som hjälper eleverna att fortsätta att förbättra och utveckla sina engelska färdigheter. Vi är stolta över att ha så många erfarna högkvalitativa lärare på vår engelska skola!

Engelska program med mångfald och flexibilitet

CSLIs brett utbud av engelska kurser och program gör det möjligt för eleverna att fokusera på sina intresseområden och övervinna sina svagheter. På vår engelska skola har studenterna möjlighet att ändra sina program varje vecka.

Denna flexibilitet gör det möjligt för båda eleverna att stanna för en kortare vistelse såväl som långvariga studenter för att få ut mesta möjliga av sin erfarenhet i Kanada och göra stora förbättringar i sina engelska förmågor.

Fredag ​​Aktiviteter utan extra kostnad

På CSLI kan du använda din engelska i roliga och praktiska situationer under CSLIs berömda Free Friday Activities! Varje fredag ​​organiserar vi aktiviteter för våra elever så att de kan träna engelska samtidigt som de upplever alla de bra saker som Vancouver och Kanada har att erbjuda.

Bland de många alternativen finns sightseeingturer, sport, matlagning och kulturella upplevelser! Det finns inga extra avgifter för att delta i dessa aktiviteter!

CSLI Campus

CSLI är en engelskskola som är speciellt utformad för att skapa en unik och vänlig atmosfär som stöder lärande och roligt. Klasser använder modern audiovisuell utrustning som plattskärms-TV, MP3-spelare, bärbara datorer och projektorer. Den vänliga receptionen är alltid tillgänglig för rådgivning, skolinformation och visumhjälp.

Våra studenter kan använda sig av

 • Rymlig studentlounge
 • Kök (mikrovågor
 • Gratis kaffe och te
 • Snack- och dryckesmaskiner
 • Gratis höghastighetsinternet (WiFi)
 • Studentdatorer
 • Spel (fotboll
 • Rullstolsanpassat

Plats

CSLI ligger i det dynamiska Yaletown, det nyaste och trendigaste distriktet i centrala Vancouver. Förutom att vara nära Vancouver Public Library, busshållplatser och andra centrala bekvämligheter ligger vår engelska skola bara några minuters gångavstånd från Yaletown Station, vilket ger direkt skytrain tillgång till och från Vancouver International Airport.

Vi ligger på hörnet av Nelson Street och Cambie Street i centrala Vancouver.

Inom två kvarter av vår plats hittar du:

 • en mängd olika caféer och restauranger i Yaletown
 • Vancouver Public Library
 • Aquabus till Granville Island
 • Sportstadioner
 • Skytrain stationer (Stadium station och Yaletown / Roundhouse station)
 • False Creek Seawall
 • Roundhouse Community Center
 • teatrar
 • Fitnesscentra
 • stormarknader
 • Otaliga andra attraktioner och faciliteter

Studera engelska i Beautiful Vancouver

Välkommen till Vancouver! Denna stad har blivit en av de mest önskvärda ställena att bo. Ligger mellan havet och bergen, har Vancouver mycket att erbjuda!

Vancouver är en mångkulturell stad med shopping, restauranger och sociala och kulturella aktiviteter för att tilltala alla smaker. Parker och offentliga stränder omger stadens hamn och erbjuder många möjligheter till utomhusaktiviteter året runt.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Kurs: Academic English

Campusstudier Deltid 4 veckor Öppen antagning Kanada Vancouver

Kursen gör det möjligt för eleverna att förbättra sina läsförmåga och grammatiknoggrannhet både i talat och skriftligt engelska. I denna klass studeras en mängd olika läsningstexter i detalj. Mångfalden i innehåll exponerar studenter för ett brett spektrum av ordförråd och grammatik, såväl som litterära former. [+]

Akademisk engelskaKlassbeskrivning

Den akademiska engelska kursen på CSLI är avsedd att fokusera på

GrammatikstrukturerAcademic Vocabulary BuildingLäsförståelseSkrivkunskaper

Kursen gör det möjligt för eleverna att förbättra sina läsförmåga och grammatiknoggrannhet både i talat och skriftligt engelska.

I denna klass studeras en mängd olika läsningstexter i detalj. Mångfalden i innehåll exponerar studenter för ett brett spektrum av ordförråd och grammatik, såväl som litterära former.

Studenter övar läsförståelse och analyserar relationer mellan ord som de övar med att använda ny vokabulär i olika sammanhang.

Grammatikpoängen granskas och noggrann uppmärksamhet ägnas åt elevernas grammatiska noggrannhet under talövningar.... [-]


Kurs: Affärsengelska

Campusstudier Deltid 4 veckor August 2019 Kanada Vancouver

Kursen är utformad för att förbättra elevernas företags engelska ordförråd och hjälpa dem att få förtroende för att kommunicera effektivt på engelska i olika affärssituationer. [+]

AffärsengelskaKlassbeskrivning

Kursen är utformad för att förbättra elevernas företags engelska ordförråd och hjälpa dem att få förtroende för att kommunicera effektivt på engelska i olika affärssituationer.

Ett brett spektrum av aktiviteter, inklusive dialoger, övningar och rollspel, används i hela programmet för att uppmuntra kommunikation mellan studenter.

Läroplanen är utformad för att förbättra teknisk grammatik, affärsordförråd och ge eleverna de engelska färdigheter som behövs för att kommunicera med team och affärspartners på jobbet och tala engelska med förtroende för en professionell miljö.

Vecka 1: Omslagsbrev och CV

Vecka 2: Kommunikation / möten... [-]


Kontakt

Adress, rad 1 188 Nelson St, BC
V6B 6J8 Vancouver, British Columbia, Kanada